- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Kımseciklerde yok ama ben paykasimimi yapayım öğle yemeğim Eki Görüntüle 1749109
Patates haslamasi cok tok tutar guzel olmus afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kımseciklerde yok ama ben paykasimimi yapayım öğle yemeğim Eki Görüntüle 1749109
Günaydın kızlar
Şükür bugün artılarimdan Kurtulmuşum aslında dünkü menüme geleyim listeye uygun yapmaya çalışıyorum yoksa ben bocaliyorum bu aralarda çok abarttım o yüzden yani
Masal perisi sen nereye gidiyordun tatlım ya kaçirmisim ben o bölümü insallh sağ salim varmissindir
Hatuunnlar uyuyamıyorum kafayı yicem deli gibi uykum var ama kafamdada 500bin tane tilki dolaşıyor gündüz uyuyorum o zamanda kafam saman gibi oluyor ne yapsam kurtulamıyorum galiba ben bu yüzden kilo veremiyorum bana biseyler önerin çok ihtiyacım var
Uykusuzluk çok sinir bozucu bilmiyorum belki zor bi hayatın problemlerin çoktur ama uykusuzluk ve stres kılo vermeyı engelliyor vücud ödem topluyor diğer grupta arkiler bana demişti kendimi takip ettim aynen öyle gündüz asla uyuma çay kahve azalt ve akşamları Melisa çayı iç mumkunse demleme olan inan bende kafa bole yapıyor çayı iç 2 saat önce falan yatmadan da kitap oku kafanı topla bunlar benim nacizane tavsiyelerim tabi insallh kafandaki Tilkiler neyse onlardan kurtulursun en kisa zamanda
Ah canım sürekli mi gidiyorsun diyet işi zor senin için ben olsam iyle yollarda daha cok yerdim galibaKuzum tirla gidiyoruz ordan oraya yuk veriyoz aliyoz uzuo esimin pesine takildim artik isimiz bitti eve 1 saat kaldi
haklısın canım kimse yok aslında böyle olmazdık ama masal perisi de yok. benimde saçma sapan bir yoğunluğum oluştu.Kımseciklerde yok ama ben paykasimimi yapayım öğle yemeğim Eki Görüntüle 1749109
sevindim canım eve yaklaşmana. gel topla biziKuzum tirla gidiyoruz ordan oraya yuk veriyoz aliyoz uzuo esimin pesine takildim artik isimiz bitti eve 1 saat kaldi
Aynen öyle bu kezde suya dayanıyorum lavabodan çıkamıyorumO sorun bendede var uyku tutmuyor ben gec yatiyom erken kalkiyom kuzum diyetteykrn en cok gece bastiriyor migde
Akşam im köfte olacak diye az tuttum ama duydum şükürhaklısın canım kimse yok aslında böyle olmazdık ama masal perisi de yok. benimde saçma sapan bir yoğunluğum oluştu.
öğle yemeğin tam diyet olmuş canım. porsiyonunda çok az olmuş. biraz daha artırabilirsin.
canım süper olmuş. hem çok sağlıklı hem de tam diyet yemeği tebrik ederimAksami yükleyim hemen biraz işlerim var toparlayp spor zamanı yemegimi yeni yedim Eki Görüntüle 1749253
Özellikle o kraker cok güzel ilk diyete başladigim zaman kendimi hep bunlarla frenledimEki Görüntüle 1749252 kizlar açlık krizlerinde kalorili yiyeceklere saldirmamak için tedbirliyim.
Ayyy çok teşekkür ederim atla gel kiz ızgaram sıcak dahacanım süper olmuş. hem çok sağlıklı hem de tam diyet yemeği tebrik ederim
bende istiyorum o tabağın aynısından
canım mutlaka birşeyler yemelisin. gece geç yatıyorsun kalorili şeylere saldırma ihtimalin açlıkla birlikte çok yüksek kendimden biliyorumBu arada bayanlar bugun dışardaydım kahvaltı yok öğle yemeği yok sadece bi kahve bi cay bu kadar aksamada ne yiyeceğimi bilmiyorum canim pek istemiyor
bayılırım misafirliğe yuppiAyyy çok teşekkür ederim atla gel kiz ızgaram sıcak daha
bende canım özellikle geceleri bardak çorba az kraker müthiş tok tutuyorÖzellikle o kraker cok güzel ilk diyete başladigim zaman kendimi hep bunlarla frenledim
Dıyet yapanlar genelde tarcınlı süt içiyor gece öğünu ama bilmiyorum benim eşim kilo almak icin gitti diyetisyene onada gece yatmadan sut vermiş o yüzden kafam karıştıcanım mutlaka birşeyler yemelisin. gece geç yatıyorsun kalorili şeylere saldırma ihtimalin açlıkla birlikte çok yüksek kendimden biliyorum
canım uyku düzeni problemini çok sık yaşayan biriyim. naçizane tavsiyem gündüz tam uyku bastırınca eğer gündüz uyuyorsan hemen kendini dışarı at diren uyumamak için akşam ılık bir duş, biraz bitki çayı vs. o uykusuzlukla uyursun canım.
Istanbul da sen ayrıca mahsuru yoksa ne iş yapıyorsun evli misinbende canım özellikle geceleri bardak çorba az kraker müthiş tok tutuyor