- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Cnm biraz daha iyi olmakla birlikte tam toparlanamadim. Oglusa hastalik gecmesin diye maskeyle dolasiyorm evde
ALLAHIM sifa versin kuzum INŞALLAH kuzucuga bulasmasin iyi yapmissin kkiyamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm biraz daha iyi olmakla birlikte tam toparlanamadim. Oglusa hastalik gecmesin diye maskeyle dolasiyorm evde
Fatsecret bende de var kuzucum. 600 kalori falan olmus. Bugün esimle doktora falan gittik o yüzdn kahvalti 12.30 a kaydi. Öglen yemegi arada kaynadi. Biseyler daha yesem iyi olurdu ama bu saatten sonra bisey yemekte gelmiyo icimden.Fistigim seninkide kalorisi super ama bisiler daha ekle oglen yemiyomusun kuzum oglem yemiyosan aksam corbainin yanina 2 dilim tt ekmek yogurt protein icin bisiler daha ekleyeblrsn oglen bunlari yersen aksam corbayla hafif bitrmek super ama oglen yemeyince az kuzucumm
Saol caniminici cok dikkat ediyorm bulasmaz ins.ALLAHIM sifa versin kuzum INŞALLAH kuzucuga bulasmasin iyi yapmissin kkiyamam
Fatsecret bende de var kuzucum. 600 kalori falan olmus. Bugün esimle doktora falan gittik o yüzdn kahvalti 12.30 a kaydi. Öglen yemegi arada kaynadi. Biseyler daha yesem iyi olurdu ama bu saatten sonra bisey yemekte gelmiyo icimden.
Benimde esimle aramda 5-6 kilo var cnm. Ona ragmen ben daha kilolu görünüyorm. En az 15 sart haklisinBisey farkettim canlar esimle kilo farkimiz 5 6 kilo fazla benden ben yanında narin durmak istiyorum ya en azindan ondan 15 kilo az olmak istiyorum
@masalperisi_ listeyi ilk sayfaya koyucaksin diimi bebisim.
Benimde esimle aramda 5-6 kilo var cnm. Ona ragmen ben daha kilolu görünüyorm. En az 15 sart haklisin
Kesinlikle. 6 li rakamlari görmek icin sabirsizlaniyirm. Sen yakin zamanda gördn sayilir anlatsana kuzum. Kollar ve gögüslerde zayifliyor diimi. Sekilsiz kalmayalimda.Narin olalimmm kuzum ya yanlarinda yasimiz kac basimiz kac daha dimi citir olalim
Tmm yavrucum iyi düsünmüssünOnumuzdeki pazartesi koyucam ilk sayfaya balimmm her haftada yenilicem prensesler grubu olarak
Kesinlikle. 6 li rakamlari görmek icin sabirsizlaniyirm. Sen yakin zamanda gördn sayilir anlatsana kuzum. Kollar ve gögüslerde zayifliyor diimi. Sekilsiz kalmayalimda.
aman dikkat canım yollarda haber ver yol bitince aklımız sende kaldı bizimdeYoldayimmmm ama hala aklim sizdeeee
biraz kısa bir zaman önce öyleydin balım tekrar olacaksın ben sana inanıyorumBisey farkettim canlar esimle kilo farkimiz 5 6 kilo fazla benden ben yanında narin durmak istiyorum ya en azindan ondan 15 kilo az olmak istiyorum
azimliyiz bırakmak yok canım sonucunu mutlaka alıcaz prenseslerBenimde esimle aramda 5-6 kilo var cnm. Ona ragmen ben daha kilolu görünüyorm. En az 15 sart haklisin
Saol cnm benm sizin desteginiz üzerimde oldukca zayiflarim ben zatenazimliyiz bırakmak yok canım sonucunu mutlaka alıcaz prensesler
canım tek başına gerçekten çok zor. motivasyon bir zaman sonra gidiyor, zor bir süreç. sonra umutsuzluğa kapışmalar başlıyor en azından ben öyle oluyorum. sonra koyver gitsin diyorum.Saol cnm benm sizin desteginiz üzerimde oldukca zayiflarim ben zaten
Evt cnm burda olmazsam bi süre sonra zayiflamayi istedigimi falan unutuyorm.canım tek başına gerçekten çok zor. motivasyon bir zaman sonra gidiyor, zor bir süreç. sonra umutsuzluğa kapışmalar başlıyor en azından ben öyle oluyorum. sonra koyver gitsin diyorum.
burada birbirimize destek olup bu duygulardan uzak durmaya çalışıyoruz hepberaber
Sağol canim :)Aslında toplamda aldığın kalori güzel ama ekmeği 2 dilim çorba da 1 kase olaymis iyiymiş afiyet şeker olsun