- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpersin canım her şartta ve koşula diyet yaparız bizCanlar bennn esimle is nedeniyle yolculuga cikiyorummm 1 gun durup gelicez
ama diyetimi asla ihmal.etmiyorum
Eki Görüntüle 1747322
Kepekli sandvclerimi hazirladimmmm yol erzagimmm yanindada ayran yasasin saglikli yasam
Merhaba canlarim öğle yemegimEki Görüntüle 1747341
süpersin canım her şartta ve koşula diyet yaparız biz
bizi kimse tutamaz
canım benim sen çok harikasınKuzum harika gorunuyor bi tabakta bana yollarmisin
öyle kuzum dualayla basladik yola hedefe kilitlendik yavas yavas sagliklica kurtulcaz INSALLAH yaza daha var halledicez dimi
canım haftada 1.5 istersek rahat veririz. 4 haftada 6 kilo yapar. 2 ayda 12 kilo hopp sonrası yokuş aşağıAcaba kac aya hedefimize ulasicaz
canım bende senin kepekli tostlarına bayılıyorum.Kahvaltim
kepek ekmegi tost (lor peynirli yaninda zencefil cayim
Eki Görüntüle 1747403
Öglen
yola ciktigim icin yanimda yaptigim tam tahilli ekmegime sandivcimi yedim (icinde lornpeyniri ve domates marol vardi)
4 adette zeytin
1 bardak ayran
AKSAM
Daha yemedim yolda durdugumuzda yicem ama pilanim soyle canlar
Corba icicem
bide en hafif olarak tavuk yerim ciss yemek yok
canım en azından bende yürüyüşümü düzene sokmak istiyorum. hadi bu hafta yürüyüşten kaçamağımız olmasın.Spor yapamam ama carsi gezicez vardigimizda INŞALLAH oda yuruyusten sayilir ama kensinlikle spor duzenimi oturtturcam bu hafta gunde 1.30 saat yuruyus 30 dk leslie dusunuyorum
@masalperisi_ canım sen zayiflicammm mısın?
canım benim sen çok harikasın
Ayyy super kuzummm 12 kilo verdimmi 69 olcam bi bakmissin 65 60 benim yolim uzun olsuncanım haftada 1.5 istersek rahat veririz. 4 haftada 6 kilo yapar. 2 ayda 12 kilo hopp sonrası yokuş aşağı
canım bende senin kepekli tostlarına bayılıyorum.
canım en azından bende yürüyüşümü düzene sokmak istiyorum. hadi bu hafta yürüyüşten kaçamağımız olmasın.
şimdi canım şöyle bir hesap yapayım
haftada 1.5 kilo vermek için tabi ki en sağlıklı şekilde su kaybı olamadan yağ kaybı istiyoruz
1.5 kilo için 10.500 kalori karda olmamız gerek
benim günlük kalori ihtiyacım 1800 kalori
günde 900 kalori ile beslensem diğer 900 kalori kar olur.
900*7=6300 kalori kardayım haftada beslenmeden
günde 2 saat yürüyüş yapsam tempolu 600 kalori
600*7=4200 kalori
4200+6300=10500 kalori tam yapıyor hemde
ve sağlıklı bir şekilde hatta metabolizma yürüyüşle birlikte hızlanacağı için 2 kilo bile gidebilir.
tempo bebişim olucak bu iş
Bende katılim
Basimla beraber hosgeldin kuzucum
hoşbuldumm:) Yarın pazartesi diye baslayacaktım zaten. İyi oldu:)