- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Canim biz kalori sayimi yapiyoruzTeşekkür ederim Hoşbuldum
Hergün menun Paylaşimi yapiyoruz
pazartesi tarti gunumuz
hedefin ne canim yasin kac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim biz kalori sayimi yapiyoruzTeşekkür ederim Hoşbuldum
Tam da ben sormuştum sene itibariyle 26 diyorum boy 1.69 kilo 72.8 bu aralar artılardayim ilk hedefim Mayıs 65 olmak sonrası insallh 60Canim biz kalori sayimi yapiyoruz
Hergün menun Paylaşimi yapiyoruz
pazartesi tarti gunumuz
hedefin ne canim yasin kac
Neler yapıyorsunuz kurallarınız nedir
Tam da ben sormuştum sene itibariyle 26 diyorum boy 1.69 kilo 72.8 bu aralar artılardayim ilk hedefim Mayıs 65 olmak sonrası insallh 60
Bende bu aralar iyi gitmiyor işler kaçamaklar vede önceki gibi veremiyorum kaç haftadır 73 gidiyorum tekrar suan kushan diyetine başladım yeni o bitince bende kalori hesabi devam edebilirim benim herhangi spor aletim yok zumba yapıyorum hergün artı mekık vs işte eşim evde olursa vede hava şartları el verirse yürüyüşe çıkıyorum kızım var yoksa gidemeyorum benimde yeniden o azmi isteği yakalamam lazımCanim pazartesi tarti ggunumuz
sen kalori sayiyomusun bilmiyorum ama biz kalori sayıyoruz
Ve artik 2 saat yürüyüş planladik daha cok azimlendik
Ay insallh insallh gelinlik ten bahsettiğine göre evlisi n galibaYasitiz canim bende 26 yasindayim
INSALLAH hedefimizde ayni varicaz hedefimize merak etme
hoşgeldin canım aramıza. profil fotosundaki kedi senin miMerhaba arkadaşlar masal perisi bende katilmak isterim size bi kaç sayfa okuyabildim sadece ama samimi bi sohbet destek var burda bende bi günlükteyim zaten kabul ederseniz burda da devam etmek isterim
Hoşbuldum benim değil ama kuzenimin kedisihoşgeldin canım aramıza. profil fotosundaki kedi senin mi
Hoşbuldum insallhBu arada yeni gelen arkadaşlar hosgelmisler umarım hep beraber hedefimize ulaşırız :)
benimde kedim var da hemen dikkatimi çekti. benim için mıncırır mısın o güzelliğiHoşbuldum benim değil ama kuzenimin kedisi
süper canım tebrik ederim 1550 kalori verdin demektir bu şekildeEki Görüntüle 1747593 Hatunlar iyi akşamlar :* bugun öğlen kalktığım icin kahvaltı yok aksam icin yemekte yapmadım dünden kalmıştı :) kalorimde çok az olduğu icin cayın yanında 1 ufak kekle susamlı kraker atıştırdım :) bu arada günlük almam gereken kalori 2000 ama bugun yarısındanda az olduuu
gel canım mutlaka kilonu paylaş destek olalım birbirimizeArkadaslar yarın sabah bildirimim le beraber başlarım insallh iyi geceler herkese bol eksiler sabaha insallh
Bende bu aralar iyi gitmiyor işler kaçamaklar vede önceki gibi veremiyorum kaç haftadır 73 gidiyorum tekrar suan kushan diyetine başladım yeni o bitince bende kalori hesabi devam edebilirim benim herhangi spor aletim yok zumba yapıyorum hergün artı mekık vs işte eşim evde olursa vede hava şartları el verirse yürüyüşe çıkıyorum kızım var yoksa gidemeyorum benimde yeniden o azmi isteği yakalamam lazım
Ay insallh insallh gelinlik ten bahsettiğine göre evlisi n galiba