82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

gece öyleydim kuzum önce barbunya sonra galeta amann.. dedim sandviç ekmeğini aldım elime yarısında bıraktım ne oluyo napıyorum yine ben diye:KK12:
Kuzum bu dunyada en zor seylerden biri yemek iradesi cok zor kuzum biz yine iyiyiz cok sukur :KK66:

sende birtanesin bebeğim iyiki varsın o paylaştığın kombinlerden en çok hangisi hayalin. ben son pembeliye, bir de ilk turkuaza bayıldım:KK36:

sagol ballilokmam:KK19:

kuzum hayalim pembe hayalimmmm ya olucak dimi kuzum ya

Kuzum bu dunyada en zor seylerden biri yemek iradesi cok zor kuzum biz yine iyiyiz cok sukur :KK66:

sagol ballilokmam:KK19:

kuzum hayalim pembe hayalimmmm ya olucak dimi kuzum ya
tabi ki olucak bebişim hemde en güzelinden. zaten o imkansız bir hayal değil bebeğim piyangodan para çıkması gibi. sadece 1 kaç ay sonra ulaşacağın hedef. ben inanıyorum alacak ballı lokmam :KK60:

image.png
2.5 lt suyumuda içmiş bulunuyorum :KK76:ama hatunlar afedersiniz ama ben çok kotu kabızlık sorunu yasıyorum bana tavsiye verebilecek var mı ? Yoksa ilaç alacağım :KK42:

tabi ki olucak bebişim hemde en güzelinden. zaten o imkansız bir hayal değil bebeğim piyangodan para çıkması gibi. sadece 1 kaç ay sonra ulaşacağın hedef. ben inanıyorum alacak ballı lokmam :KK60:

INŞALLAH bitanem iyiki varsin ya INŞALLAH giyicem sonra sana foto atarim :KK66:

Eki Görüntüle 1746817 2.5 lt suyumuda içmiş bulunuyorum :KK76:ama hatunlar afedersiniz ama ben çok kotu kabızlık sorunu yasıyorum bana tavsiye verebilecek var mı ? Yoksa ilaç alacağım :KK42:
canım sakın kafana göre ilaç alma. bir arkadaşım bağımlısı olmuştu resmen sürekli dozu arttırmak zorunda kalıyordu vücut aynı doza alıştığı için. en son her gün 1 film tablet içiyordu. ben üç beş bir şey biliyorum. şimdi kardeşim gazoz istedi bakkla gidip 5 dakika sonra yazıyorum canım:KK66:

canım gayet diyet menüsü olmuş:KK66: bir tek patates cipsi var orda olmaması gereken o da çok az olmuş zaten. ben tadını alsam bırakamazdım:kk77:
Canim zaten ben ne yiyorsam aksam yiyorum evde tekken açlığı hiç hissetmiyorum ama eşim gelince bütün düzen tepetaklak oluyor yemeyi içmeyi öyle seviyor ki o yerken iştaha geliyorum :KK70:

Kızlar bende titreşim aleti var acaba ise yarar mıki ya 3-4gundur takıyorum
canım bende bir ara popoya kullandım. sadece karın bölgesi için zararlı diyorlar. tüm hayati organlarımıza zarar veriyor titreşimlerden dolayı. özellikle böbreklere zararlı diye biliyorum.
ayrıca kabızlık için uyguladıklarım:
1: sabah ılık su içine saf zeytinyağı
2: sabah domates suyu içine saf zeytinyağı,limon suyu karışımı
3: keten tohumu kapsülü. eczanede satılıyor ben solgar marka kullanmıştım. gnc de var ama daha pahalıdır. çok faydasını görmüştüm uzun süre kullandım alışkanlık yapmadı. ve en önemlisi ishal de yapmadı afedersin.:KK66: çantamda taşıyordum bir dönem. hatta tekrar alıcam biarz da diyete katkı olsun diye
zeytinyağı domates suyu karışımı hala aklıma estikçe yaparım.
umarım yardımcı olmuşumdur.:KK49:

canım bende bir ara popoya kullandım. sadece karın bölgesi için zararlı diyorlar. tüm hayati organlarımıza zarar veriyor titreşimlerden dolayı. özellikle böbreklere zararlı diye biliyorum.
ayrıca kabızlık için uyguladıklarım:
1: sabah ılık su içine saf zeytinyağı
2: sabah domates suyu içine saf zeytinyağı,limon suyu karışımı
3: keten tohumu kapsülü. eczanede satılıyor ben solgar marka kullanmıştım. gnc de var ama daha pahalıdır. çok faydasını görmüştüm uzun süre kullandım alışkanlık yapmadı. ve en önemlisi ishal de yapmadı afedersin.:KK66: çantamda taşıyordum bir dönem. hatta tekrar alıcam biarz da diyete katkı olsun diye
zeytinyağı domates suyu karışımı hala aklıma estikçe yaparım.
umarım yardımcı olmuşumdur.:KK49:
Çok sağol canim benim uygulayacağım :KK50:

Canim zaten ben ne yiyorsam aksam yiyorum evde tekken açlığı hiç hissetmiyorum ama eşim gelince bütün düzen tepetaklak oluyor yemeyi içmeyi öyle seviyor ki o yerken iştaha geliyorum :KK70:
bende akşam yemeği insanıyım canım ayartılmaya da akşamları çok müsaitim. sabah kahvaltıda canımın istemediği poğaçayı akşam koklamaya başlıyorum resmen:KK70:

X