Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün kermesten aldığım kumaşlarla çocuklara ciciler dikmeye başladım resşmleri bitince paylaşırım yaz temizliğine başlamadan dikiş ve yün işlerini bitirmem lazım yoksa evler batıyor
Spor yapmaya vaktim ve gücüm kalmıyor biraz böyle idare edicem artık az önce çocukları banyo yaptırdım haşatım çıktı daha bulaşıklar beni bekliyor yine çamaşır birikmiş offf offf bu kadınların işi niye bitmez
MasaAllah canim ne guzel Rabbim guc kuvvet versin kolay hiç değil..Kızlar bugün kermesten aldığım kumaşlarla çocuklara ciciler dikmeye başladım resşmleri bitince paylaşırım yaz temizliğine başlamadan dikiş ve yün işlerini bitirmem lazım yoksa evler batıyor
Spor yapmaya vaktim ve gücüm kalmıyor biraz böyle idare edicem artık az önce çocukları banyo yaptırdım haşatım çıktı daha bulaşıklar beni bekliyor yine çamaşır birikmiş offf offf bu kadınların işi niye bitmez
MasaAllah canim ne guzel Rabbim guc kuvvet versin kolay hiç değil..
Ne kadar dışardan erkekler güclü derlerse de biz kadınlar kadar zeki, 10 parmaginda marifet, eve elbecerikleriyle katki sagliyan, sonsuz sevgisi 7 gün 24 saat olan biz kadinlar cok güçlüyüz ve güzeliz
merhaba diyetcanlarım. herkes yine süper şeyler kuzumm süperiz süper
sabah: yarım simit, sade kahve. dışarıda kahvaltı yapmak zorunda kaldım simit var.
öğle: 1 dilim karpuz
akşam: yoğurtlu haşlanmış lahana salatası,4 tane kızarmış patates.kardeşim kendine burger menü almış dayanamadım
arada 2 bardak lahana suyu içtim.
kızlar bugün marketten sebzeli tuz aldım. lahana salatama ekledim. lahananın tadını bu tuz da güzel bastırıyor.
sporum 30 dk. yürüyüş sadece kızlar. sporum zayıf kaldı bu ara farkındayım.
tavsiye ederim canımın içleri öpüldünüz
canım sebzeli tuz olarak satılıyor. ben bağdat marka aldım hani şu baharat markası olan bağdat. başka markalarda da var. üstünde tuz mix sebzeli karışım yazıyordu. canım içinde kurutulmuş sebze tozları var. soğan, kereviz vs. 15 çeşit var içinde. pilava bulyon atarsın tadı birden değişir ya bu da sanki öyle bir şey denemeni tavsiye ederim canım. ben bugün yoğurda 1 çay kaşığına yakın kullandım. fiyatı 2 lira 25 kuruş canımMenun cok guzel fistik simitten bisi olmaz zaten balim diyetsyen ler de oneriyor balim bende marak ettim nasil bi tuzmus kuzum
canım sebzeli tuz olarak satılıyor. ben bağdat marka aldım hani şu baharat markası olan bağdat. başka markalarda da var. üstünde tuz mix sebzeli karışım yazıyordu. canım içinde kurutulmuş sebze tozları var. soğan, kereviz vs. 15 çeşit var içinde. pilava bulyon atarsın tadı birden değişir ya bu da sanki öyle bir şey denemeni tavsiye ederim canım. ben bugün yoğurda 1 çay kaşığına yakın kullandım. fiyatı 2 lira 25 kuruş canım
teşekkür ederim canım. genelde baharat ve bulyon rafları olur ya. tavuk çeşniler o raflarda görüyorum ben hep tuz reyonunda denk gelmedim canım.Senin bu onerilerin cok guzel bakicam tesekurler tuz bolumununden bulurum balim
teşekkür ederim canım. genelde baharat ve bulyon rafları olur ya. tavuk çeşniler o raflarda görüyorum ben hep tuz reyonunda denk gelmedim canım.
bu arada canım salata sosunu beğendin mi
sağol canım benim. şimdiden afiyet olsun şekerimEnfes kuzum yaa sanada dua ettim sagol onerdgn icn tamam balim bakicam yarin
sağol canım benim. şimdiden afiyet olsun şekerim
Günaydinnnn prenseslerrrr...
Hadi bakim sabah oldu lahana kürü icildi kahvemi içtim şimdi kahvaltı enerjiyi depolayıp yürüyüşe birazdan
Maratona son hizla devammm
Kacamak yok bol hareketli ve az kalorili gün diliyorum...
Çalisanlara Allah kolaylik versin öpüldünüz
Ayy canimmm istanbuldamisin ne guzel cok seviyorum istanbulu..Eki Görüntüle 1517548 Üsküdar salacak gün bakımı
Filtresiz
Günaydinnnn prenseslerrrr...
Hadi bakim sabah oldu lahana kürü icildi kahvemi içtim şimdi kahvaltı enerjiyi depolayıp yürüyüşe birazdan
Maratona son hizla devammm
Kacamak yok bol hareketli ve az kalorili gün diliyorum...
Çalisanlara Allah kolaylik versin öpüldünüz
●SABAH
1 dilim yağsız kaşar
1 esmer etimek
5 ceri domates
1 biber
● ÖĞLEN
1 kase yoğurt icine 5 hurma 2 ceviz
●AKŞAM
Lahana haşlaması yoğurt ile karıştırıp pul biber ve sumak eşliğinde harika bir lezzet
2 litre su
2 bardak lahana kürü
2 bardak yeşil cay limonlu
Ara öğün ıslatılmış kuru kayısı
Spor 1 saat tempolu yürüş
Bugünde böyle sonlandırdım kızlarrr şimdi dinlenme zamanı öpüldünüz