- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum bosver leslıe sen yeterkı ıyı ol kuzum kendını ıyı hsednce yaparsn nasıl olsa adasımSağol kuşum, leslie yi yapamadim inşallah firsat bulursam yapmaya calisacagim
Tamam anlayisli kardeşim benimkuzum bosver leslıe sen yeterkı ıyı ol kuzum kendını ıyı hsednce yaparsn nasıl olsa adasım
NEDEMEK CANIM MELEGIMMMTamam anlayisli kardeşim benim
Bugün sabah yürüyüşten sonra ikinci yürüyüşe eşimde cıktım ve harika sonuç
Tamam canım, sen menuyu hazırla ben uyarım, bugün daha iyim, enerjili ve daha karalı..
Son öğünümü yedim yarin sabaha kadar su'dan başka birşey girmiyecek mideyeee...
Dünkünün aynısı ablasının gülüKuzum harikasinnnn mukemmel yuruyus kilo verimi cogaltr neler yedin ablam menu paylastn mi
Oooo maşallahBugün sabah yürüyüşten sonra ikinci yürüyüşe eşimde cıktım ve harika sonuç
Tamam canım, sen menuyu hazırla ben uyarım, bugün daha iyim, enerjili ve daha karalı..
Son öğünümü yedim yarin sabaha kadar su'dan başka birşey girmiyecek mideyeee...
Dünkünün aynısı ablasının gülü
3 öğün ayran aşı bitti bugün.
2 litre su ve 2 bardak yeşil cay limonlu.
Yarım elma bu kadar bugünlük
Kahvalti
Kiymali pide 2 adet
Ögle yemegi yiyemedim
Aksam
Biraz et
Domates biber
2 bardak ayran
Spor
30 dk leslie 3 mil
100 squat
50 mekik
Saol cnm haftasonu esimle yapiyorm kahvaltiyi o yüzden özel seyler yiyorz bugünlük malesef böyle oldu yarin hersey güzel olacakKuzummm pide yemeseydin iyiydi ama olsun hem oglen yememissin hemde yarini hafif tutarsn fistgm sporun cok guzel
Saol cnm haftasonu esimle yapiyorm kahvaltiyi o yüzden özel seyler yiyorz bugünlük malesef böyle oldu yarin hersey güzel olacak
Yogurt kürü bende hic ise yaramadigi gibi bi de midemi mahvetti cnm sende etkisi ne oldu ?Kizlar yagurt kurude bana cok iyi gelmisti denemenizi öneririm
Yogurt kürü bende hic ise yaramadigi gibi bi de midemi mahvetti cnm sende etkisi ne oldu ?