- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
Biraz gec oldu ama olsn cnm:) bende 27 yasindayim 104 kilo ile dogum yapip 92.5a kdr düsmüstm ardindan tekrar diyet yapip 88 e veee simdide 79.5 a kdr düstm ins gerisini birlikte veririz. Hemsireyim evliyim bir oglus sahibiyimRica ederim canim benim ne demekhadi tanisalim o zaman 21 yasindayim 98 sen 87lere düştüm sen
Rabbim acil şifalar versin...O kadar cok hastayım ki gripten dısarı cıkasım yok yatakdan cıkasım yok cok kötü hastayım carsambadan bu yana kusura bakmayın hala hastayım bildirimde yapamadım ölüyorum resmen 1,2 günde iyilestiricek bir öneriniz var mı
MaşaAllahhh meslektaşımBiraz gec oldu ama olsn cnm:) bende 27 yasindayim 104 kilo ile dogum yapip 92.5a kdr düsmüstm ardindan tekrar diyet yapip 88 e veee simdide 79.5 a kdr düstm ins gerisini birlikte veririz. Hemsireyim evliyim bir oglus sahibiyim
SaolasinMaşaAllahhh meslektaşım
Cok sağolunn :/Rabbim acil şifalar versin...
Oy maşallahBiraz gec oldu ama olsn cnm:) bende 27 yasindayim 104 kilo ile dogum yapip 92.5a kdr düsmüstm ardindan tekrar diyet yapip 88 e veee simdide 79.5 a kdr düstm ins gerisini birlikte veririz. Hemsireyim evliyim bir oglus sahibiyim
Gecmisolsun canim ya ben ne zaman grip olsam sicak bir çorba+bol c vitamini ( burdameyveden sağlanan) ve nane kekik ve kimyondan demlenmiş cay ile iyilesirim,Allah acil şifalar versinO kadar cok hastayım ki gripten dısarı cıkasım yok yatakdan cıkasım yok cok kötü hastayım carsambadan bu yana kusura bakmayın hala hastayım bildirimde yapamadım ölüyorum resmen 1,2 günde iyilestiricek bir öneriniz var mı
Saol tatlim :) sizleri cok samimi ve icten buluyorm bende araniza katilmaya karar verdm kabul edermisiniz
basta 102 kiloymus
kadinin yuzu ne kadar degismis , cok guzellesmis zayiflayinca genclesmis
Kızlarrr geldim yürüyüşten şükürler olsun çok iyi gecti nerdeyse 1.5 saat
Şimdi güzel bir duş alıp ev işimi görmeye
O kadar cok hastayım ki gripten dısarı cıkasım yok yatakdan cıkasım yok cok kötü hastayım carsambadan bu yana kusura bakmayın hala hastayım bildirimde yapamadım ölüyorum resmen 1,2 günde iyilestiricek bir öneriniz var mı
Biraz gec oldu ama olsn cnm:) bende 27 yasindayim 104 kilo ile dogum yapip 92.5a kdr düsmüstm ardindan tekrar diyet yapip 88 e veee simdide 79.5 a kdr düstm ins gerisini birlikte veririz. Hemsireyim evliyim bir oglus sahibiyim
Sabah
Tuzsuz peynir
İki dilim ekmek
Cay
Domates salatalik
Öğlen
Tavuk ciğeri
Salata
Aksam
Salata
Su iki lt
Spor
Yürüyüş
Squat
Leslie
Boyum 166 boyumdan az olsun istiyorm kilom 65 yani. Aslinda 59 istiyor gönlüm ama makul olam 65 simdilikALLAH BAGİSLASİN OGLUSUNU KUZUMMMHARIKA BI SEKILDE KILP VERMISSIN HELAL OLSUN BEN EMINIM HEDEFINE ULASRSN BU AziMLE HEDEFN NDR KUZUM
Boyum 166 boyumdan az olsun istiyorm kilom 65 yani. Aslinda 59 istiyor gönlüm ama makul olam 65 simdilik
Bugün tuhaf bi menüm vardi o yüzdn bugün paylasmiyim yarn paylasirm tarti gününüzü biliyorm zaten takip ediyordm sizi cnmHedefine ulasman dilegiyle kuzummenulerini soprlarini hergun paylsckmsn pekicuma gunleride tarti ggünümüz kuzum
Oy teşekkürler kuşumÖrnek menusuyle karsimizda ballarin bali adasim supersin
Kesin çözüm mü ablacım sağolasınGecmisolsun canim ya ben ne zaman grip olsam sicak bir çorba+bol c vitamini ( burdameyveden sağlanan) ve nane kekik ve kimyondan demlenmiş cay ile iyilesirim,Allah acil şifalar versin
Kansızlık falanda olunca kendimi korumam biraz zor oluyo hapsırmaktan gözlerim yasarıyo :/Kiyamam kuzum benimde aklim.sendeydiiii msj atcktm gecmis olsun ALLAH sifa versinn balima doktora git kuzum ihnal etme ilac verr hemen ayaga kalkarsn