82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Canım geçmiş olsun bende grip atlattım şimdide öksürükten kurtulamıyorum çok inatçı çıktı bu öksürükte
Nane limon ıhlamur felan iç
Nane limonun tadından nefret ediyorum o yüzden limonlu cay içiyorum, bende hem öksürük hem grip var cok zor gercekten rabbim korusun bizlerii

Sabah
Bol sebzeli bir yumurtanın yarısı
Yeşil çay

Öğle
3 petibör
Birazcık çerez
Şeketsiz çay

Akşam
1 kepçe tarhana
3 kaşık Bol yeşillikli patates salata
1 köfte
1Mücver

1Saat tempolu yürüyüş

Vaktim olmuyor hafta sonları fazla spor yapamıyorum

Su 2lt

25 Nisan menu:

●Sabah
Ayran aşı
Yeşil cay limonlu

●Öğlen
Ayran aşı

●Akşam
Ayran aşı
Yeşil cay limonlu

2 litre su
Spor: 80 dk yürüyüş

Hamlamışım kızlar bacak falan o bicim :KK70:
Evde biraz hareket yapayım dedim kalkmıyor bacaklar :KK6:neyse 2-3 gün yürüyüşe bir alışayım evde de extra hareket yapacağım.
Kendimi çok iyi hissediyorum hiç aclık hissetmedim, biraz başım arığdı öğüne yarım saat kala, yemekten sonra gecti, öğlen kestirirdim uykum bile gelmedi temiz hava çok iyi geldi, midem de hafif..
Çok teşekkürler hepinizeeee sizleri okumakla motive oldum :KK9:
Heycanla sonucu merak ediyorum.
Biraz yaştan dolayı konditsim yavaş ama azimle kacamak yapmadan spor ile destekleyerek devam inşaAllahh..
Sabah yine yürüyüş ve ayran aşı detoxe devam inşaAllahhh...

Sizlere katıldığıma çok mutlu oldum, öptüm hepiniziiii:KK15:

25 Nisan menu:

●Sabah
Ayran aşı
Yeşil cay limonlu

●Öğlen
Ayran aşı

●Akşam
Ayran aşı
Yeşil cay limonlu

2 litre su

Evde biraz hareket yapayım dedim kalkmıyor bacaklar :KK6:neyse 2-3 gün yürüyüşe bir alışayım evde de extra hareket yapacağım.
Kendimi çok iyi hissediyorum hiç aclık hissetmedim, biraz başım arığdı öğüne yarım saat kala, yemekten sonra gecti, öğlen kestirirdim uykum bile gelmedi temiz hava çok iyi geldi, midem de hafif..
Biraz yaştan dolayı konditsim yavaş ama azimle kacamak yapmadan spor ile destekleyerek devam inşaAllahh..

Canim aciktiysan söyle yap asil ayran asi da boyle
Sabah 10 da güzel ekmeksiz bir kahvaltı 12 sen itibaren bir küçük kase çorba iç iki saate bir en son corbayi 6 da içmiş olacaksın,halsizlik yapıyorsa boyle dene ben öyle yaptim

Sabah 10 da güzel ekmeksiz bir kahvaltı 12 sen itibaren bir küçük kase çorba iç iki saate bir en son corbayi 6 da içmiş olacaksın,halsizlik yapıyorsa boyle dene ben öyle yaptim
Halsizlik yok canim, acıkmadımda..
aylar oldu, ilk defa yürüyüşe cıktım ondan hamlamışım zaten evdeyim bol bol dinleniyorum.
Hatta şu an yağmurlu yoksa yarım saat cıkıp yürüyüş yapasım var.
Yürüyüş pek yorucu değil bacak hareketleri yapacaktım evde baktım bacak kalkmıyor neyse kalsın dedim kaslar daha güclü değil tabii.
Yıllarca tempolu yürüyüş erobik, step, yüzme hiç ihmal etmedim ama hem taşındım o cevreden hem de hamilelik gecirdim birde calışan bayandım yıllarca hepsini birden bırakınca çok hızlı kiloları aldım tabii yanında da hareketsizlikten kaslar bıraktı.
Toparlıyacam inşaAllah..
Teşekkür ederim sabah kahvaltı ekmeksiz deneyim yarin...

Ben gecen defa 1 gün yapmistm tadini begenmistim bugünde yaptim 1 kase icebildm tadindan nefret ettm oysaki ayni malzemeler ikisinide ben yaptm neden böyle oldu anlamadm

25 Nisan menu:

●Sabah
Ayran aşı
Yeşil cay limonlu

●Öğlen
Ayran aşı

●Akşam
Ayran aşı
Yeşil cay limonlu

2 litre su

bizde seni çok öpüyoruz canım hoşageldin aramıza:KK15:menün çok güzel canım. yürüyüşe de zamanla alışıyor insan. benim ilk zamanlar belim bile tutuluyordu yürürken o kadar hamlamışım yani :oops:

merhaba diyetcanlar
sabah: 2 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta
öğle: 1 tane sade milföy hamuru kaçtı:KK61: baktım 200 kaloriymiş ama karbonhidrat sonuçta. yapma diyorum anneme yapıyor, evi bir kokutuyor ki görmesem bile kokusundan kaçamıyor insan ya:oops:tamam bu son artık başka kaçamak yok

akşam:1 kase tarhana çorbası, light ton balıklı salata
spor: 6000 adım attım canlar. bugün biras az oldu ama:KK23:
öpüyorum herkesi yeni gelen arkadaşlar renk kattınız teşekkürler. tekrar hoşgeldiniz:KK66:

merhaba diyetcanlar
sabah: 2 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta
öğle: 1 tane sade milföy hamuru kaçtı:KK61: baktım 200 kaloriymiş ama karbonhidrat sonuçta. yapma diyorum anneme yapıyor, evi bir kokutuyor ki görmesem bile kokusundan kaçamıyor insan ya:oops:tamam bu son artık başka kaçamak yok

akşam:1 kase tarhana çorbası, light ton balıklı salata
spor: 6000 adım attım canlar. bugün biras az oldu ama:KK23:
öpüyorum herkesi yeni gelen arkadaşlar renk kattınız teşekkürler. tekrar hoşgeldiniz:KK66:
Ay aynen canim bi cikolata yiyorlar sanki butun evi sariyor kokusu :KK43: benim annemde yapmus gelmis boregi azicik kacti iste :)

Sabah
Bol sebzeli bir yumurtanın yarısı
Yeşil çay

Öğle
3 petibör
Birazcık çerez
Şeketsiz çay

Akşam
1 kepçe tarhana
3 kaşık Bol yeşillikli patates salata
1 köfte
1Mücver