Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım geçmiş olsun bende grip atlattım şimdide öksürükten kurtulamıyorum çok inatçı çıktı bu öksürükteKansızlık falanda olunca kendimi korumam biraz zor oluyo hapsırmaktan gözlerim yasarıyo :/
Nane limonun tadından nefret ediyorum o yüzden limonlu cay içiyorum, bende hem öksürük hem grip var cok zor gercekten rabbim korusun bizleriiCanım geçmiş olsun bende grip atlattım şimdide öksürükten kurtulamıyorum çok inatçı çıktı bu öksürükte
Nane limon ıhlamur felan iç
Amin kuzum Rabbim şifalar versinNane limonun tadından nefret ediyorum o yüzden limonlu cay içiyorum, bende hem öksürük hem grip var cok zor gercekten rabbim korusun bizlerii
Öksürük icin bala zencefil katip yiyebilirsin viks sürebilirsin gögsüne bideCanım geçmiş olsun bende grip atlattım şimdide öksürükten kurtulamıyorum çok inatçı çıktı bu öksürükte
Nane limon ıhlamur felan iç
Ben iyilesiyorum kuzum,nane kekik ve kimyon al birer tatli kaşigi sicak suyla bir bardak demleKesin çözüm mü ablacım sağolasın
Canim aciktiysan söyle yap asil ayran asi da boyle25 Nisan menu:
●Sabah
Ayran aşı
Yeşil cay limonlu
●Öğlen
Ayran aşı
●Akşam
Ayran aşı
Yeşil cay limonlu
2 litre su
Spor: 80 dk yürüyüş
Hamlamışım kızlar bacak falan o bicim
Evde biraz hareket yapayım dedim kalkmıyor bacaklar neyse 2-3 gün yürüyüşe bir alışayım evde de extra hareket yapacağım.
Kendimi çok iyi hissediyorum hiç aclık hissetmedim, biraz başım arığdı öğüne yarım saat kala, yemekten sonra gecti, öğlen kestirirdim uykum bile gelmedi temiz hava çok iyi geldi, midem de hafif..
Çok teşekkürler hepinizeeee sizleri okumakla motive oldum
Heycanla sonucu merak ediyorum.
Biraz yaştan dolayı konditsim yavaş ama azimle kacamak yapmadan spor ile destekleyerek devam inşaAllahh..
Sabah yine yürüyüş ve ayran aşı detoxe devam inşaAllahhh...
Sizlere katıldığıma çok mutlu oldum, öptüm hepiniziiii
Sağol canım önerin için çocuklara yapıyorum hastalanınca ama kendime gelince üşeniyorumÖksürük icin bala zencefil katip yiyebilirsin viks sürebilirsin gögsüne bide
Halsizlik yok canim, acıkmadımda..Canim aciktiysan söyle yap asil ayran asi da boyle
Sabah 10 da güzel ekmeksiz bir kahvaltı 12 sen itibaren bir küçük kase çorba iç iki saate bir en son corbayi 6 da içmiş olacaksın,halsizlik yapıyorsa boyle dene ben öyle yaptim
Ben gecen defa 1 gün yapmistm tadini begenmistim bugünde yaptim 1 kase icebildm tadindan nefret ettm oysaki ayni malzemeler ikisinide ben yaptm neden böyle oldu anlamadmCanim aciktiysan söyle yap asil ayran asi da boyle
Sabah 10 da güzel ekmeksiz bir kahvaltı 12 sen itibaren bir küçük kase çorba iç iki saate bir en son corbayi 6 da içmiş olacaksın,halsizlik yapıyorsa boyle dene ben öyle yaptim
bizde seni çok öpüyoruz canım hoşageldin aramızamenün çok güzel canım. yürüyüşe de zamanla alışıyor insan. benim ilk zamanlar belim bile tutuluyordu yürürken o kadar hamlamışım yani25 Nisan menu:
●Sabah
Ayran aşı
Yeşil cay limonlu
●Öğlen
Ayran aşı
●Akşam
Ayran aşı
Yeşil cay limonlu
2 litre su
Spor: 80 dk yürüyüş
Hamlamışım kızlar bacak falan o bicim
Evde biraz hareket yapayım dedim kalkmıyor bacaklar neyse 2-3 gün yürüyüşe bir alışayım evde de extra hareket yapacağım.
Kendimi çok iyi hissediyorum hiç aclık hissetmedim, biraz başım arığdı öğüne yarım saat kala, yemekten sonra gecti, öğlen kestirirdim uykum bile gelmedi temiz hava çok iyi geldi, midem de hafif..
Çok teşekkürler hepinizeeee sizleri okumakla motive oldum
Heycanla sonucu merak ediyorum.
Biraz yaştan dolayı konditsim yavaş ama azimle kacamak yapmadan spor ile destekleyerek devam inşaAllahh..
Sabah yine yürüyüş ve ayran aşı detoxe devam inşaAllahhh...
Sizlere katıldığıma çok mutlu oldum, öptüm hepiniziiii
ilk gün için çok süpersin bebekMerhaba kizlar bugun diyyetteki ilk gunumdu ufak bi kacamakla gorev tamamdir :)
Sabah
1 yumurta 4 zeytin bol yesillik bir dilim ekmek
oglen
bir elma
aksam
kozde patlican bol yesillik iki kasik yogurt ufak bi dilim kiymali borek
Spor yok yuruyus yarim saat :)
Ay aynen canim bi cikolata yiyorlar sanki butun evi sariyor kokusu benim annemde yapmus gelmis boregi azicik kacti iste :)merhaba diyetcanlar
sabah: 2 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta
öğle: 1 tane sade milföy hamuru kaçtı baktım 200 kaloriymiş ama karbonhidrat sonuçta. yapma diyorum anneme yapıyor, evi bir kokutuyor ki görmesem bile kokusundan kaçamıyor insan yatamam bu son artık başka kaçamak yok
akşam:1 kase tarhana çorbası, light ton balıklı salata
spor: 6000 adım attım canlar. bugün biras az oldu ama
öpüyorum herkesi yeni gelen arkadaşlar renk kattınız teşekkürler. tekrar hoşgeldiniz
Nane limonun tadından nefret ediyorum o yüzden limonlu cay içiyorum, bende hem öksürük hem grip var cok zor gercekten rabbim korusun bizlerii
Sabah
Bol sebzeli bir yumurtanın yarısı
Yeşil çay
Öğle
3 petibör
Birazcık çerez
Şeketsiz çay
Akşam
1 kepçe tarhana
3 kaşık Bol yeşillikli patates salata
1 köfte
1Mücver