- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
neden canım sevmiyormusunBen hic pancar yemedim desem
Bebeğim ballı lokma tatlım burdayım tabisi bırakmam sizi
Akşamları pek gelemiyorum ya
sizde genelde akşamları burda oluyorsunuz ama girmeye çalışcam tatlışkommm
Hic tadini bilmiyorum ki :) hic yeme firsatim olmadi daha :)neden canım sevmiyormusun
tartıldım ablacım gitmeden öncekiyle aynıyım çok şükür. en azından almamışım. düzenim çok bozuldu.
geldim canım. yaa daha alışamadım, sabah erken kalkıp eşime kahvaltı hazırlayıp tekrar uyuyorum 2 gündür. gündüz de canım sürekli tatlı istiyor. düzene giremedim hala. hava da aşırı soğuk spor yapasım gelmiyor. bir sordun bin ah işittin canım benden
ailemin yanına gittim ya, ablam hastaydı ordan da bir şey anlamadım, eve de geldim temizlik yap yap yap, toz al. çamaşırı ütüsü, daha da bitmedi.aynen böyleyim
Hoş bulduk canım. Ben de sizi özledim. Off ev boşken bile neden nasıl kirleniyor, in cin top mu oynuyor yahu bu evde
Sağ ol canım, iğne oluyor, iltihaplanma vardı da inşallah iğneyle kurur.
Sen nasılsın görüşmeyeli, sayfalar jet hızıyla ilerlemiş geçmişi pek okuyamadım
Kizlar öğlen yemeğim kırmızı pancar salatası. tadi cok gusel oldu. kirmizi pancarin 50 grami sadece 21 kalori kislar varmi tarif isteyen
canım bence çok geçiktirme 1 kase çorbayla başlangıç yapıp sonra eşinle birlikte devam edersinKızlar akşam yemeği yemedim henuz
eşimin maçı vardı şimdi geldi geç oldu biraz 1kase çorba içeyimmi yoksa içmeyeyimmi ne dersinizzz acele önerilerinizi bekliyorum
Kızlar akşam yemeği yemedim henuz
eşimin maçı vardı şimdi geldi geç oldu biraz 1kase çorba içeyimmi yoksa içmeyeyimmi ne dersinizzz acele önerilerinizi bekliyorum
Sağol kuzucumIc bitanem ic guzelce bisicik olmaz corba iyi gelir
Tamam canımmmcanım bence çok geçiktirme 1 kase çorbayla başlangıç yapıp sonra eşinle birlikte devam edersin
Kızlar akşam yemeği yemedim henuz
canım çok lezzetli sağlıklı ve en önemlisi düşük kalorili. dene mutlakaHic tadini bilmiyorum ki :) hic yeme firsatim olmadi daha :)
canım çok güzel menün akşama bayıldım ayrıca. ayran çorbasının faydasını gördün mü canımSabah
- Menemen (2 yemek kasigi)
- 1 dilim tahil ekmek
Öğlen
Aksam
- Patates haslamasi salata
- 1 kase yoğurt
Spor
- 1 kase ayran corbasi
Su 2litre
- 30 leslie
- 30 dk yürüyüş
- 45 dk mekik basen bacak hareketleri
canım pancarların elma gibi olan kök kısımlarını soymadan yıkayıp haşlıyorum. çok sert kabuğu zor soyuluyor patates haşlar mantığıyla haşlıyorum. tencerede uzun sürüyor düdüklü tencere tavsiye ederim. çatal batırabilirsiniz haşlanıp haşlanmadığını anlamak için. haşlanmış patates kıvamına geldi mi oldu demektir. biraz soğusun o zaman kabuklarını soyalım ellerimiz yanmasın. kabuğunu soyduktan sonra rendeliyoruz. robottan da geçirebiliriz. robotta çok mıncık mıncık oluyor ben rendeliyorum o yüzden.
gelelim sosuna haşladığımız pancara yetecek ölçüde yoğurt alıyoruz 3 kaşık 5 kaşık gibi... içine mutlaka sarımsak rendeliyoruz sarımsaksız pek bir işe yaramıyor. bahsettiğim toz salata sosundan 1 çay kaşığı ekledim, böylelikle tuz atmama gerek kalmadı. sosa bir çay kaşığı limon suyu da ekledim. rendelenmiş pancarlarla karıştırıyoruz.
afiyet olsun kalori fakiri yemeğimiz.
evde toz salata sosu yoksa 1 çay kaşığını geçmeyecek kadar sebzeli tuz kullanın kızlar onunda aroması çok güzel ve tuz oranı çok az. ama şu toz sostan edinin derim canlar. öpüldünüz
canım çok güzel menün akşama bayıldım ayrıca. ayran çorbasının faydasını gördün mü canım
teşekkür ederim kuşum afiyet olsunBende yapıcam kuzummmellerine saglik balimmmm