82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Sen düzene sokarsin ben guveniyorum sana ikizim

ALLAH SIFA VERSIN BALIM ABLANA COK UZULDUM

Kızlar akşam yemeği yemedim henuz
eşimin maçı vardı şimdi geldi geç oldu biraz 1kase çorba içeyimmi yoksa içmeyeyimmi ne dersinizzz acele önerilerinizi bekliyorum

Sabah
  • Menemen (2 yemek kasigi)
  • 1 dilim tahil ekmek

Öğlen

• Patates haslamasi salata
  • 1 kase yoğurt
Aksam
  • 1 kase ayran corbasi
Spor
  • 30 leslie
  • 30 dk yürüyüş
  • 45 dk mekik basen bacak hareketleri
Su 2litre

Kızlar akşam yemeği yemedim henuz
eşimin maçı vardı şimdi geldi geç oldu biraz 1kase çorba içeyimmi yoksa içmeyeyimmi ne dersinizzz acele önerilerinizi bekliyorum

canım pancarların elma gibi olan kök kısımlarını soymadan yıkayıp haşlıyorum. çok sert kabuğu zor soyuluyor patates haşlar mantığıyla haşlıyorum. tencerede uzun sürüyor düdüklü tencere tavsiye ederim. çatal batırabilirsiniz haşlanıp haşlanmadığını anlamak için. haşlanmış patates kıvamına geldi mi oldu demektir. biraz soğusun o zaman kabuklarını soyalım ellerimiz yanmasın. kabuğunu soyduktan sonra rendeliyoruz. robottan da geçirebiliriz. robotta çok mıncık mıncık oluyor ben rendeliyorum o yüzden.
gelelim sosuna haşladığımız pancara yetecek ölçüde yoğurt alıyoruz 3 kaşık 5 kaşık gibi... içine mutlaka sarımsak rendeliyoruz sarımsaksız pek bir işe yaramıyor. bahsettiğim toz salata sosundan 1 çay kaşığı ekledim, böylelikle tuz atmama gerek kalmadı. sosa bir çay kaşığı limon suyu da ekledim. rendelenmiş pancarlarla karıştırıyoruz.
afiyet olsun kalori fakiri yemeğimiz.
evde toz salata sosu yoksa 1 çay kaşığını geçmeyecek kadar sebzeli tuz kullanın kızlar onunda aroması çok güzel ve tuz oranı çok az. ama şu toz sostan edinin derim canlar. öpüldünüz

Sabah
  • Menemen (2 yemek kasigi)
  • 1 dilim tahil ekmek

Öğlen

• Patates haslamasi salata
  • 1 kase yoğurt
Aksam
  • 1 kase ayran corbasi
Spor
  • 30 leslie
  • 30 dk yürüyüş
  • 45 dk mekik basen bacak hareketleri
Su 2litre
canım çok güzel menün akşama bayıldım ayrıca. ayran çorbasının faydasını gördün mü canım

Bende yapıcam kuzummm ellerine saglik balimmmm

sabah: 3 domates , 3 dilim peynir tamam, yarım haşlanmış yumurta. fazla oldu biliyorum ama başa bir şeycik yok
arada kahve içtim tatlandıcıyı bulamadım şeker attım
öğle: paylaştığım kırmızı pancar salatası
akşam: 1 kase yoğurt, 1 bardak ayran, 5 tane ceviz
aslında akşam için salata düşünüyordum ama plansızca yoğurt yiyince birden doydum cevizden de olabilir.
ilerleyen saatlerde 1 bardak hazır çorba içmeyi ve bir tane aktiva yemeyi düşünüyorum canlar.
bugün sporum yok birazdan çıkıcam bakalım parktaki aletlere gideyim bari biras

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…