82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Canlar belki bikiyosunuzdur ama televizyondan gordum diyete uyarladim aksam yemeginde onu yapicam tarifi burdan paylasirim resminide cekerim :KK66:

Hoşgeldin canım şükür iyiyim sen nasılsın?
Hiç tartılabildinmi merak ettim
tartıldım ablacım gitmeden öncekiyle aynıyım çok şükür. en azından almamışım. düzenim çok bozuldu.

demlicaykeyfi demlicaykeyfi nerelerdesin ikizim ya sen sabahlari erken kalkip gelrdn :KK43:
geldim canım. yaa daha alışamadım, sabah erken kalkıp eşime kahvaltı hazırlayıp tekrar uyuyorum 2 gündür. gündüz de canım sürekli tatlı istiyor. düzene giremedim hala. hava da aşırı soğuk spor yapasım gelmiyor. bir sordun bin ah işittin canım benden :KK20:
ailemin yanına gittim ya, ablam hastaydı ordan da bir şey anlamadım, eve de geldim temizlik yap yap yap, toz al. çamaşırı ütüsü, daha da bitmedi. :KK17: :confused::confused:aynen böyleyim:confused:

tartıldım ablacım gitmeden öncekiyle aynıyım çok şükür. en azından almamışım. düzenim çok bozuldu.

geldim canım. yaa daha alışamadım, sabah erken kalkıp eşime kahvaltı hazırlayıp tekrar uyuyorum 2 gündür. gündüz de canım sürekli tatlı istiyor. düzene giremedim hala. hava da aşırı soğuk spor yapasım gelmiyor. bir sordun bin ah işittin canım benden :KK20:
ailemin yanına gittim ya, ablam hastaydı ordan da bir şey anlamadım, eve de geldim temizlik yap yap yap, toz al. çamaşırı ütüsü, daha da bitmedi. :KK17: :confused::confused:aynen böyleyim:confused:

Hoşgeldin tatlımmm :KK15: özledik seniii:KK15:
evden 2 hafta uzak durmaya gelmiyor dimi:KK43:
ah bu ev işleri hiç bitmek bilmiyor :KK43: bu arada geçmiş olsun ablana üzüldüm ciddi değildir inşallah:KK43:

Hoşgeldin tatlımmm :KK15: özledik seniii:KK15:
evden 2 hafta uzak durmaya gelmiyor dimi:KK43:
ah bu ev işleri hiç bitmek bilmiyor :KK43: bu arada geçmiş olsun ablana üzüldüm ciddi değildir inşallah:KK43:
Hoş bulduk canım. Ben de sizi özledim. Off ev boşken bile neden nasıl kirleniyor, in cin top mu oynuyor yahu bu evde :-)
Sağ ol canım, iğne oluyor, iltihaplanma vardı da inşallah iğneyle kurur.
Sen nasılsın görüşmeyeli, sayfalar jet hızıyla ilerlemiş geçmişi pek okuyamadım :KK22:

ben de 6.30da kalkıp tekrar yatıyorum ortimmm. nasıl gidiyor diyet? ne var ne yok kuzum?
Ne olsun orti bildigin gibi diyeti zorla arkasindan yite yite göturmeye calisiyorum bazen sıkılıyorum kacamak yapiyorum ama yinede devam iste :) senin tatil bitti tabi is güc derken buraya vakit bulamiyorsun galiba :)

Ne olsun orti bildigin gibi diyeti zorla arkasindan yite yite göturmeye calisiyorum bazen sıkılıyorum kacamak yapiyorum ama yinede devam iste :) senin tatil bitti tabi is güc derken buraya vakit bulamiyorsun galiba :)
canım geç uyanıyorum, ben de aynen zorla devam, tabi buna devam denirse ama verdiklerimi asla geri almak istemiyorum. ya iki hafta önce neden canım bu kadar tatlı istemiyordu da şimdi yine sürekli aklıma gelmeye başladı bilmiyorum.
canım tablet daha gelmedi tamirden, bilgisayarı da sürekli açmıyorum.

canım geç uyanıyorum, ben de aynen zorla devam, tabi buna devam denirse ama verdiklerimi asla geri almak istemiyorum. ya iki hafta önce neden canım bu kadar tatlı istemiyordu da şimdi yine sürekli aklıma gelmeye başladı bilmiyorum.
canım tablet daha gelmedi tamirden, bilgisayarı da sürekli açmıyorum.
Olur canim arada öyle seyler sen kaldigin yerden geri başlarsin biliyorum :)

Kizlar öğlen yemeğim kırmızı pancar salatası. tadi cok gusel oldu. kirmizi pancarin 50 grami sadece 21 kalori kislar varmi tarif isteyen :kk77:

Eklentiler

• 20150421_182352.jpg
    20150421_182352.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 67
X