- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
12.kata kadar cikip inmek miii ben 9.katta oturuyorum asansor olmadigi zaman cikarken bile solugum kesiliyo
ben 6dan korkuodum senınkı daha kotu kuzum 9kat vuvvvv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.kata kadar cikip inmek miii ben 9.katta oturuyorum asansor olmadigi zaman cikarken bile solugum kesiliyo
lıstede olmak ısteyen arkdaslarım ısımlerını bu msja cevaplayablrmısnz kılo boy hedef yazalım guzel lıstemızı hazrlayalımmm
Makbuş : boy 1.68
Kilo 75
Hedef 57-58
canım lıstedesınnn hayrlı ugurlu olsunnnn ıyıkı varsınnn
cannım benımSagol canim sende öyleee
tabiki beğenicek seni beğenmemek gibi bi lüksü varmıkuzum 58 olugumda en ıyısı oluoyrumda bakalımmm kuzum yok kuzum ya yemek ye ye ye dıyıp durur artık demıo tabı 48 60 arasıyken dıodu sımdıde kıloma kotu bısı demez oldum 82 aslında kuzum ılk basta kendım ıcn zayflıcam Tabı INSALLAH Nısanlımda cok begenır
aynen datlum bi kız bi erkek Rabbim bağışlarsa 3,5 yaşındalarerkek kızmı kuzumm ıkızler kac yasndalar
İNŞALLAH kuzummm dimi yani kuzumtabiki beğenicek seni beğenmemek gibi bi lüksü varmı
ayyy sakın beni o listeye yazmayın kilo veremezsem çok utanırııım
az önce aklıma geldi kızlar yarın akşam bizim gün var aman yarabbi napcam ben, yarın akşam yediklerimi size söylemicem tabiki yapcak başka bişey yok
ayrına belirtiğim diyetcanlar bu merdiven işine tav olmayın sakın basen yapıyormuş haberiniz olaa, ama başkasının yalancısıyım.
şu eliptik bisiklet olayı nasıl acep bilen varmı, bide hulahop var ayyy çocukluğumda ne çok oynardım, artık yapacak bel toto yok maalesef kalas gibi oldum
aynen datlum bi kız bi erkek Rabbim bağışlarsa 3,5 yaşındalar
aynen oyle kizlar. İnsan bir kilo alinca hemen onu vermeye calismali ki bizim gibi birikmesinEvlenince insan ilk basta farkinda olmuyor ki ilk günlerin verdigi heyecanla bide bugün şunu yapayim bunu yapayim derken bi bakmışın kiiii kilolar elden gidiyoorr
Canim her seyden azar azar ye. Pasta gercekten cok kalorili, bir dilimin ucte birini ye dicem ama az olacak. Buarada dogum gunun kutlu olsun, ben de balik burcuyumbende aynisi, dogum gunm var haftaya bir arkadas mesaj gonderdi yarin diyeti unut yemege gidicaz itiraz yok diyor, birakamam kotu olyorum dedim, bir saat yok soyleymis boyleymis sustum artik, gene hafif yemege calisicam insallah bakalim
Yagmurum kiloyu pts soyleyelim istersen, ben hergun tartiliyorum hangi kilomu soylesem bilemedim, boy 160 ve hedefim şuan 65. O kiloya ulasinca belki 2. Bir hedef koyarim canim.lıstede olmak ısteyen arkdaslarım ısımlerını bu msja cevaplayablrmısnz kılo boy hedef yazalım guzel lıstemızı hazrlayalımmm
Gunaydin bebegim ben burdayim, dun aniden elektrik kesildi. Baya bi gelmedi biz de uyuduk. Simdi kahvalti hazirlayacagim, 2 tahil 2 et yani peynir ve yumurtadan olusur buyuk ihtimalle. Bugun aile ziyareti var, malum. Aksama girebilirsem gorusuruz. Opuyorum tatlimBugun kimsecikler yok