- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Amaaann dikkat et canim evlendikten sonra benden sana en büyük tavsiyee 7 ayda 58den 75e cikan bir insan var karsinda hominii gırtlaakk
tamam kuzummm dıkkat edıcemm bıtanem korktum bak sımdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaaann dikkat et canim evlendikten sonra benden sana en büyük tavsiyee 7 ayda 58den 75e cikan bir insan var karsinda hominii gırtlaakk
sağol bacım, 2 cm kısalıyormuş diye duydumda cesaret edip ölçmedim:) şaka şaka ben kendimle barışığımda çocuklarımdan sonra kendimi unuttum:))AMIN KUZUM
KUZUM BUARADA HAP KULLANIOMUSSUN COK GECMIS OLSUN
Hamılelıkten sonra boymu kısalıyo yoksa
kuzum 58 olugumda en ıyısı oluoyrumda bakalımmm kuzum yok kuzum ya yemek ye ye ye dıyıp durur artık demıo tabı 48 60 arasıyken dıodu sımdıde kıloma kotu bısı demez oldum 82 aslında kuzum ılk basta kendım ıcn zayflıcam Tabı INSALLAH Nısanlımda cok begenırboy 1,60 sa sende balık eti mükemmel duru kanımca yada nişanlına hoş görünürsün zayıf sevmiyorsa. çaktırmasalarda fit seviyo bu şapşikler
erkek kızmı kuzumm ıkızler kac yasndalarsağol bacım, 2 cm kısalıyormuş diye duydumda cesaret edip ölçmedim:) şaka şaka ben kendimle barışığımda çocuklarımdan sonra kendimi unuttum:))
kuzum tartı durumunu cozdunmuCanim bende ayni kiloda olmak istiyoruumm
bende aynisi, dogum gunm var haftaya bir arkadas mesaj gonderdi yarin diyeti unut yemege gidicaz itiraz yok diyor, birakamam kotu olyorum dedim, bir saat yok soyleymis boyleymis sustum artik, gene hafif yemege calisicam insallah bakalimYaa sayarak yemek guzel oluyor ama yarin esimin amcasini ziyarete gidicez, orda ne yiyecegim bilmiyorum. Yenge hamur isleri yaparsa yandim ben. Offf diyet yaparken hicbir yere gitmek istemiyorum.
kuzum pasta yeme sakın tmmı pastadakı kaloru cok fazkabende aynisi, dogum gunm var haftaya bir arkadas mesaj gonderdi yarin diyeti unut yemege gidicaz itiraz yok diyor, birakamam kotu olyorum dedim, bir saat yok soyleymis boyleymis sustum artik, gene hafif yemege calisicam insallah bakalim
hic bisey yiyesim yok canim ama israri sevmiyorum, sinir oluyorum israr edilince sussunlar diye yerim. Insallah bunaltmazlarkuzum pasta yeme sakın tmmı pastadakı kaloru cok fazka
kızlar pazartesıne az kaldı kımler kac kılo verdı cok merak edıorum emegımızı karlsıgını alrz INSALLAH
ozman yarın senın ıcın ıyı gecsın canımhic bisey yiyesim yok canim ama israri sevmiyorum, sinir oluyorum israr edilince sussunlar diye yerim. Insallah bunaltmazlar
Aayyy canim balım peteğim ben cok korkuyoruumm insallahh karsiligini görürüzz
aslinda spor yapmak isteyene cok yontem var, eminim cogumuz aparmanda yasiyoruz ilk kattan baslayip son kata kadar merdiven inip ciksak iki kez epey kalori yaktirir, Benim k iki katli bugun bes kez inip cikicam, tabi etrafa pek caktirmamam lazim :)
Ben soylemem :) vermek istedigim 15 kilo var.bende ayrı bı heyecan var yaa bıtanem bakalım kılo bldrımı yapınca herkesın kılosunu lısteleyelımmı
bende ayrı bı heyecan var yaa bıtanem bakalım kılo bldrımı yapınca herkesın kılosunu lısteleyelımmı
Ben soylemem :) vermek istedigim 15 kilo var.
can sen hafta sonu biraz spor yap dus 70li rakamlara benide motive et hadi kirma arkadasini :) kos yuru bisiler yap in 70lere
guzl pılan bızımde 6katta cık ın mahvolurum ama yaparım benım basen sorunum var ıyı gelır mıllte caktamamk lazım rezıl olmakta var ın cık ın cık