- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İvet tatlım çok güzel
Ben yağsız tuzsuz yedim
Eşime yağ salça ve azıcık un kavurup karıştırcam, böle daha güzel tabi
Bende yapym balim hicte brokilo sevmem itiraf ettim kurtuldummm
Çorbasını seversin belki tatlım
Eşimde sevmezdi ama çorbasını seviyor
selam güzellikler diyetcanlarım benim. herkes süper şeyler yapmış yine
sabah 1 yeşil elma
öğle 1 kase yoğurt, 1 kase haşlanmış taze bakla
akşam yeşil salata 2 dilim peynir, yarım paket form bisküvi var canlarım. arada sade kahve içtim. 2 tane acı çehre tohumumu yedim. kekik ve kiraz sapı çayımı içiyorum şimdi.
spor az yürüdüm bugün kızlar ama evde 100 tane mekiğim var.
seviyorum sizi canlar cumaya 2 gün kaldı kızlar
canım siz olmasanız çoktan bırakmıştım. desteğiniz için teşekkürler bak sen ne güzel 10 kiloya yakın verdin. bize de ilham kaynağı oluyorsun bebek teşekkürler.Menun cok guzel kuzum ornek menu spor da eklersennn tadindan yenmez devam ettgncin mutluyum kuzummm cumaya az kaldiiiii
güzel cici sanada zahmet oluyor çok teşekkür ederiz. kızlar ben cumadan cumaya tartı ile birlikte santim bildirimi de yapıcam. göğüs bel ve basen ölçümü var mı katılanHer perşembe gunu bunu boyle paylasym.diyorum.nekdr kilo verdgmizi gorelim nasi fkr canlar
canım siz olmasanız çoktan bırakmıştım. desteğiniz için teşekkürler bak sen ne güzel 10 kiloya yakın verdin. bize de ilham kaynağı oluyorsun bebek teşekkürler.
güzel cici sanada zahmet oluyor çok teşekkür ederiz. kızlar ben cumadan cumaya tartı ile birlikte santim bildirimi de yapıcam. göğüs bel ve basen ölçümü var mı katılan
mesela bazen tartıda oynama olur vücut sıkılışmaz. veya tartı oynamaz ama spordan dolayı vücut sıkılaşır. bunları da takip ederiz canım :)Rica ederim benim icin onur mutluluk
Bende varimmm onada ayri bi liste yaparız guzel fikir ortak
mesela bazen tartıda oynama olur vücut sıkılışmaz. veya tartı oynamaz ama spordan dolayı vücut sıkılaşır. bunları da takip ederiz canım :)