Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper olmuş :)Sabah
Peynir
Domates
5 zeytin
10 badem
Öğlen
Şehriye çorba yarım
Tavuklu salata
Yoğurt
Akşam
Karnıbaharlı salata
Ekşi elma yoğurt
Spor
2 saat yürüyüş tempolu
30 dk dans ve bisiklet ilerleyen saatlerde
Su 2,5 -3 lt
canım sade içemiyorum zararlı biliyorum ama sadece diyet süresince kullanıcam yoksa atıyom şekerleriKuzum tatlandiricisiz sade icsen kahveni menun guzel kuzum
Afiyet olsun kuzucuk
Yalnız lahana bana şekeri yüksek gibi geliyor
Her öğünde lahana yemicen dimi tatlım
canım bende hergün menüme lahana çorbası koymayı düşünüyordum öğle veya akşam. yarın tekrar haber veririz bakalım birbirimize bende yarın başlıcam bakalım:) yağ yakmaya çok yardımcı oluyormuş lahana ayrıca kabızlık sorunu olan arkadaşlara da öneririm kızlarKizlar ben lahana corbasi diyeti yapicam Yarin basliyorummm guzeller
Sabah
Peynir
Domates
5 zeytin
10 badem
Öğlen
Şehriye çorba yarım
Tavuklu salata
Yoğurt
Akşam
Karnıbaharlı salata
Ekşi elma yoğurt
Spor
2 saat yürüyüş tempolu
30 dk dans ve bisiklet ilerleyen saatlerde
Su 2,5 -3 lt
canım bende hergün menüme lahana çorbası koymayı düşünüyordum öğle veya akşam. yarın tekrar haber veririz bakalım birbirimize bende yarın başlıcam bakalım:) yağ yakmaya çok yardımcı oluyormuş lahana ayrıca kabızlık sorunu olan arkadaşlara da öneririm kızlar
Bende lapa yapayım
ben bir ara 3 gün yapmıştım canım bir hafiflik gelmişti bana da. ama istikrar yoktu hemen pes edip bıraktım ama artık aynı hataları tekrarlamıyoruz kızlar :) değil miKuzum bende kabizlik durumu varya o diyeti önerdiler cok faydaliymis bide corbasi 50 kalori
Tamam kuşumKuzum ben yap faydaliymis onuda sonra denicem ben
ben bir ara 3 gün yapmıştım canım bir hafiflik gelmişti bana da. ama istikrar yoktu hemen pes edip bıraktım ama artık aynı hataları tekrarlamıyoruz kızlar :) değil mi
tamam kuşum ben yarın menüme eklerim paylaşırım seninle ekstra bir katkısı olur belki kar kardır canım :)Kuzum beraber yapalim ozmn migdemiz rahatlar kuzum hem yararli hem saglikli hem kalorisi cok az
Tamam kuşum
tamam kuşum ben yarın menüme eklerim paylaşırım seninle ekstra bir katkısı olur belki kar kardır canım :)
aynen kızlar bende bayağı bir hırslandım sayenizde bu kilolar gidecek o kadar :)Her yolu denicem kusum savas actik bi kere kilolara
Aynen adaşım incecik bir hatun olacagizHer yolu denicez kusum savas actik bi kere kilolara
aynen kızlar bende bayağı bir hırslandım sayenizde bu kilolar gidecek o kadar :)
Aynen adaşım incecik bir hatun olacagiz
Aynen kesinlikleeenasıl yemişim ya şimdi 2 gr tuzun 1 kesme şekerin hesabını yaparken anladım. bir daha mı asla ya. hayatımda bir daha 15 kilo vericem diye diyet yapmak istemiyorum. zayıflayınca her hafta tartılıcam 1 kilomu aldım hop hemen diyete yoksa ipin ucu fena kaçıyor :)