82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Kizlar ben lahana corbasi diyeti yapicam Yarin basliyorummm guzeller :KK66:
canım bende hergün menüme lahana çorbası koymayı düşünüyordum öğle veya akşam. yarın tekrar haber veririz bakalım birbirimize bende yarın başlıcam bakalım:) yağ yakmaya çok yardımcı oluyormuş lahana ayrıca kabızlık sorunu olan arkadaşlara da öneririm kızlar

Sabah
Peynir
Domates
5 zeytin
10 badem

Öğlen
Şehriye çorba yarım
Tavuklu salata
Yoğurt

Akşam
Karnıbaharlı salata
Ekşi elma yoğurt

Spor
2 saat yürüyüş tempolu
30 dk dans ve bisiklet ilerleyen saatlerde

Su 2,5 -3 lt

Supersin guzellik:KK66:

canım bende hergün menüme lahana çorbası koymayı düşünüyordum öğle veya akşam. yarın tekrar haber veririz bakalım birbirimize bende yarın başlıcam bakalım:) yağ yakmaya çok yardımcı oluyormuş lahana ayrıca kabızlık sorunu olan arkadaşlara da öneririm kızlar

Kuzum bende kabizlik durumu varya o diyeti önerdiler cok faydaliymis bide corbasi 50 kalori :KK66:

ben bir ara 3 gün yapmıştım canım bir hafiflik gelmişti bana da. ama istikrar yoktu hemen pes edip bıraktım ama artık aynı hataları tekrarlamıyoruz kızlar :) değil mi

Kuzum beraber yapalim ozmn:KK5: migdemiz rahatlar kuzum hem yararli hem saglikli hem kalorisi cok az :KK66:

nasıl yemişim ya şimdi 2 gr tuzun 1 kesme şekerin hesabını yaparken anladım. bir daha mı asla ya. hayatımda bir daha 15 kilo vericem diye diyet yapmak istemiyorum. zayıflayınca her hafta tartılıcam 1 kilomu aldım hop hemen diyete yoksa ipin ucu fena kaçıyor :)
Aynen kesinlikleee

X