- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde son 2 haftadır giremiyorum pek buraya malum okulla uğrasıyorum falan ama yinede elimden geldiğince haber vermeyi esirgemiyorum.:)yap canım burada birbirimizi desteklemek hatalarımızı düzeltmek için varız. alsanda versende sabit kalsanda paylaş
Maşallah size1 bardak hazır meyve suyuda kaçtı peki bunlar neden oldu çünkü öğleni kahveyle geçirdim ondan oldu. öğün atlamayalım kızlar
İnşallahhhhbıgun beraber yerız
Bırak onları onlar kötü niyetli insanlar(kusura bakma) banada öyle diyenler çok oldu kilo alsam ay çok şiştin,zayıflasam çenen uzadı zart zurt ben bana öyle diğenlere gülüyorum cevap bile vermiyorumKızlababada öoralim bozuldu
işyerindekaksam bir entsistin,ng
neymiş yüzden çok vermişim
yüzüm çökmüş hiç yakımıyomuş
kilolu daha iyimiş
hayret bişey ya....
insan şöle demorolize şeyler söyler
olabilir yakışmaz ama tatlı dille söyle
sinir oldummmmmmmmmm
mahallediler ailem eşim ne güzel tepkiler alıyorum
burdakiler bi acaip....
hiç yemek yemiyomuşmda onlarında iştahı kapnmış
töbeeeeeeee
Bildiğin kıskanmıslar kuzum Dha nazil belli etsinler üzülme sevin sevin doğru yoldasin demekkiKızlar ya moralim bozuldu
işyerindekiler bir enteresting
neymiş yüzden çok vermişim
yüzüm çökmüş hiç yakımıyomuş
kilolu daha iyimiş
hayret bişey ya....
insan şöle demorolize şeyler söyler
olabilir yakışmaz ama tatlı dille söyle
sinir oldummmmmmmmmm
mahallediler ailem eşim ne güzel tepkiler alıyorum
burdakiler bi acaip....
hiç yemek yemiyomuşmda onlarında iştahı kapnmış
töbeeeeeeee
Bırak onları onlar kötü niyetli insanlar(kusura bakma) banada öyle diyenler çok oldu kilo alsam ay çok şiştin,zayıflasam çenen uzadı zart zurt ben bana öyle diğenlere gülüyorum cevap bile vermiyorum
Bildiğin kıskanmıslar kuzum Dha nazil belli etsinler üzülme sevin sevin doğru yoldasin demekki
Ohh tril Tiril giyin git catlasinlar
belkide he doğru diyosun
iyiki varsınız kızçeler
onlara inat makyajımı da yaptım
Ohh tril Tiril giyin git catlasinlar
Canim vardik biz. Dun yoldayken okudum yazdiklarinizi. Ben de kedileri cok severim kizlar, hepinizin minnoşlarina bayildim.ıkızımmm napıyosunn
Biri adana kebap mi dedi mmm bayilirimmHa unutmadan biz kuyruk yagi da ekliyoruz kiymaya,adamaya gelsen bir restoranda istesen kebabi önce öyle bir salatalar gelir ki delirirsin 40 çeşit meze salata yapıyorlar BN salatayla doyuyorum hep kebaba yer kalmiyor
Şu form ligt mısır ve pirinç patlağı kac kalori acaba? Cerez niyetine yiyorumda suan
Sabah;
Salatalık
Sekersiz cay
Öğle
Form ligt mısır ve pirinc patlağı
Aksam
Tavuk üstü pilav ( sizce ne kadar yesem ?
Ekmek tüketmedim zaten ne bileyim tavukda pek sevmiyorum oysa ama pilav diyince tutamıyorum kendimitavuk ye bence sadece
akşam pilav ve ekmek yememeye çalış canım
hatta yapabiliyosan hiç yeme
Ekmek tüketmedim zaten ne bileyim tavukda pek sevmiyorum oysa ama pilav diyince tutamıyorum kendimi
Bende bir paket actim mi yerimŞu form ligt mısır ve pirinç patlağı kac kalori acaba? Cerez niyetine yiyorumda suan
Sabah;
Salatalık
Sekersiz cay
Öğle
Form ligt mısır ve pirinc patlağı
Aksam
Tavuk üstü pilav ( sizce ne kadar yesem ?