82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Haklisin tatlim bahceli ev şart
esimde bazen disarda yavru kopek bulsun balkona getiriyor biraz sevip annesine geri goturuyoruz cocuklar aklini oynatiyor bizde balik besliyoruz 1 tane var 2 senedir bizle bikac tane daha almayi dusunuyoruz[/QUOTE]

Bizdede sultan papagani vardi benim pek kuslarla aram yoktur eşim istiyor diye aldik pek isinamamistim beni gördügü an kabariyordu bagiriyordu :KK70: ama o bile stresimi aliyordu :)

Ayyy cocuklar duymasın zor zaptediyorum zatennn
benim yeğenim var 15 aylık dünya tatlısı ilk paşanın arkasından emeklemişti bu arada :)[/QUOTE]
Ablam cocuklarin böyle seyler icinde büyümesi o kadar güzel ki artik cocuklar bunlari bilmiyor teknoloji en kücügünden en büyügüne hepsinin gözünü kör ediyor sevgiyi bilmiyorlar yegenin pek şansli :)

benim yeğenim var 15 aylık dünya tatlısı ilk paşanın arkasından emeklemişti bu arada :)
Ablam cocuklarin böyle seyler icinde büyümesi o kadar güzel ki artik cocuklar bunlari bilmiyor teknoloji en kücügünden en büyügüne hepsinin gözünü kör ediyor sevgiyi bilmiyorlar yegenin pek şansli :)[/QUOTE]
evet canım ya şimdi yavaş yavaş konuşmaya başladı PAPA ZİZİ diyor. çevireyim paşa cici demek istiyor.

20150403_181413.jpg
Buda bizim oglumuzzz

kesinlikle ya canım onlara ne. apartmanın bahçesinde yavru kediler vardı onlara bakıyordum çıktı arızanın biri istemiyorum dedi. bir üstüne yürüdüm şimdi çıtları çıkmıyor. 6188 sayılı kanun olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.sokak hayvanlarına zarar vermek aç bırakmak suçtur bile. ki senin evine karışıyor adam peh :)

Burdada gördükleri yerde tepikliyolar iste :KK43: gecenlerde sahipli köpek ama abla o kadar aç belli ki bide anne yavrulamis galiba mangal yakmistik bende tuttum tabagimdaki bütün etleri verdim bir afiyetle yedi dakikada gögüsleri dolar mi kocaman oldu iste orda bütün dünyalar benim oldu aklima geldi ya gözlerim doldu yine ne kadar mukemmel bisey :)

Burdada gördükleri yerde tepikliyolar iste :KK43: gecenlerde sahipli köpek ama abla o kadar aç belli ki bide anne yavrulamis galiba mangal yakmistik bende tuttum tabagimdaki bütün etleri verdim bir afiyetle yedi dakikada gögüsleri dolar mi kocaman oldu iste orda bütün dünyalar benim oldu aklima geldi ya gözlerim doldu yine ne kadar mukemmel bisey :)
tebrik ederim seni canım ya. bizim evde hiçbir yemek atılmaz. sokak hayvanları için yoğurt kabına koyup çöpün yanına bırakılır. ah o tepikleyenler yokmu Allahın dan bulur inşallah

ah be canım ya bakma bir daha insanların lafına. eminim çok zor olmuştur ondan ayrılmak. bir daha saçma sapan insanlar yüzünden sevdiğin hiçbir şeyden vazgeçme.

Benden cok esim üzüldü ben pek yaklasamiyordum ilgi göstermeyince oda bana tıslıyodu ama onla bile stres denen bisey kalmiyordu. Zaten kayinvalidemlere verdik :) ama beni cesaretlendirdin eve paşa gibi tatli biseyler lazim :KK70:

Benden cok esim üzüldü ben pek yaklasamiyordum ilgi göstermeyince oda bana tıslıyodu ama onla bile stres denen bisey kalmiyordu. Zaten kayinvalidemlere verdik :) ama beni cesaretlendirdin eve paşa gibi tatli biseyler lazim :KK70:
canım şimdi tam yavru kedi zamanı sokaklarda yeni doğmuş annesi olamayan atılmış yavru kediler bol bol olacak. üzülüyorum ama maalesef oluyor. bir tane evlat edinebilirsin. ben paşayı geçen sene 30 martta çöpün orada buldum. yeni doğmuş sanırım bir evde doğdu ve attılar. gözleri bile açılmamıştı daha. şiringayla biberonla besledim. yaşamaz ölür üzülürsün dediler bıraksam zaten orada ölürdü. şimdi yakışıklım 1 yaşında :) sabahları açıktığında saçımla oynayıp ayaklarımı gıdıklayarak uyandırmasıda cabası :)

canım şimdi tam yavru kedi zamanı sokaklarda yeni doğmuş annesi olamayan atılmış yavru kediler bol bol olacak. üzülüyorum ama maalesef oluyor. bir tane evlat edinebilirsin. ben paşayı geçen sene 30 martta çöpün orada buldum. yeni doğmuş sanırım bir evde doğdu ve attılar. gözleri bile açılmamıştı daha. şiringayla biberonla besledim. yaşamaz ölür üzülürsün dediler bıraksam zaten orada ölürdü. şimdi yakışıklım 1 yaşında :) sabahları açıktığında saçımla oynayıp ayaklarımı gıdıklayarak uyandırmasıda cabası :)
Ayy cok tatli yaa :KK70: bende cevreme dikkat edeyimde dedigin gibi yapayim ablacim

Bende mi bulsam bir tane ama kedi yavruları çok yaklastirmiyor kendine çocukluğumdan biliyorum çok tirmalanmisimdir yakalamak isterken
çok severim her şeyin ufağini

@ ksrays, post: 40306737, member: 664022"]Bende mi bulsam bir tane ama kedi yavruları çok yaklastirmiyor kendine çocukluğumdan biliyorum çok tirmalanmisimdir yakalamak isterken
çok severim her şeyin ufağini[/QUOTE]

Cocuklar bu söylediğimi duysa başımın etini yerler eşim de cabası ben engelliyorum onları bakamam diye beni de heveslendirdiniz yahu

Bende mi bulsam bir tane ama kedi yavruları çok yaklastirmiyor kendine çocukluğumdan biliyorum çok tirmalanmisimdir yakalamak isterken
çok severim her şeyin ufağini
canım korktuğu için kendini savunmak için yapar. senden bir zarar gelmeyeceğini anlarsa yapmaz. muhtemelen daha önce biri vurmuş yada tekme falan atmışsa ürkek olurlar. ensesinden sev yeme ver tırmalamazlar. al bencede bir tane ya bir can beslemiş doyurmuş olursun

X