- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Onun yuzunden bu hafta ne spora gidebildim ne bisey yapabildim
Haksln hastayken ne yazikki ole oluyor balim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun yuzunden bu hafta ne spora gidebildim ne bisey yapabildim
Aayy agzindan bal damliyoorrSen bence bomba gibi donuceksin kuzum reglin bitsin ohh miss cok kilo vericeksin inanıyorum bitanem
Sen bence bomba gibi donuceksin kuzum reglin bitsin ohh miss cok kilo vericeksin inanıyorum bitanem
Ve aleyna aleykümselam ablacim seninde mubarek olsunS.aleykum cânlar cumaniz mübarek olsun
Eşim dertlere düstü simdiden cok zayifladin gıdığın gitti yanaklarin söndü yeter artik halbuki daha verdigim 2-3 kilo
öpüyorum beybisi :)Gunde 1 bucuk saat süper guzellik
Kızlar ben bu hafta sadece 2 kere çikolatalı gofret kaçırmıştım farklı günlerde başka kaçamağim olmadı deli gibide spor yaptim sizce neden veremedim regl in bu kadar etkileyecegini dusunmuyorum
canım bende apartmanda oturuyorum adı üstünde ev kedisi. apartmana bir zararı yok ki. yeni doğmuşken buldum sokağa atmışlardı yaşar mı yaşamaz mı derken 1 yaşında oldu paşam. sokağa kaçma gibi bir eğilimi yok zaten arada balkonda güneşleniyor. yavruyken aldığım için tuvalet eğitimi herşeyi mükemmel oldu. çok harika bir duygu ya yaşamanı çok isterim.Ayy bide kedin mi vaaarr ne kadar güzeell :) bende apartmanda oturmasam izin verseler köpek kedi hepsini besleyecegim sirf onlar icin bahceli evim olsun istiyorum o kadar seviyorum kii ooyy simdi bile içim kaynadi
canım hiç bir şey yemezsen metabolizman yavaşlar. akşama kendine güzel bir salata yap ot kök evde ne varsa bol limonlu az zeytinyağlı tüket. karbonhidrat alma. ama sakın aç kalma.Birde asla pes etmiyorum yoluma devam edicem ama haliyle sabah tartida artı görünce moralim bozulmadı değil
Birde az önce misafirim vardı sadece 3 bardak şekersiz çay 2 çatal turşu kavurmasi yedim akşam yemeği yemesemmi ne dersiniz bana bir fikir verin
Selam güzellikler
Günümüz aydın olsun
Gelcem birazdan
Peygamber efendimiz(s.a.v) de kedileri cok severmiş evde kedi beslenebilir ama kopek beslemek haram duyurulurcanım bende apartmanda oturuyorum adı üstünde ev kedisi. apartmana bir zararı yok ki. yeni doğmuşken buldum sokağa atmışlardı yaşar mı yaşamaz mı derken 1 yaşında oldu paşam. sokağa kaçma gibi bir eğilimi yok zaten arada balkonda güneşleniyor. yavruyken aldığım için tuvalet eğitimi herşeyi mükemmel oldu. çok harika bir duygu ya yaşamanı çok isterim.
memnıniyetle tabiki canım cep telefonumda atayım biraz uzun sürebilir. ara kabloyu kaybettim cepten nete girip atıyorum fotolarıkedinin resmini paylaşırmısın bizle
bende çok severim merak ettimmmm
iyiyim canım çok iyi motive ediyorsun canım ya :) sen nasılsınNasılsın canim benim