82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Birde asla pes etmiyorum yoluma devam edicem ama haliyle sabah tartida artı görünce moralim bozulmadı değil
Birde az önce misafirim vardı sadece 3 bardak şekersiz çay 2 çatal turşu kavurmasi yedim akşam yemeği yemesemmi ne dersiniz bana bir fikir verin

Bence aksamda hafif ye ablam biisi yememissim caydan bisi olmaz

20140428_234056.jpg

[QUOThaklısın licammm, post: 40305630, member: 661921"]Bence aksamda hafif ye ablam biisi yememissim caydan bisi olmaz[/QUOTE]
Evet haklisin tatlım salata yada yoğurt düşünmüştüm
bu hafta çok umitliydim artı görünce yemek yemekten çekindim doğru ac kalmamak lazim sağol canim

canım bende apartmanda oturuyorum adı üstünde ev kedisi. apartmana bir zararı yok ki. yeni doğmuşken buldum sokağa atmışlardı yaşar mı yaşamaz mı derken 1 yaşında oldu paşam. sokağa kaçma gibi bir eğilimi yok zaten arada balkonda güneşleniyor. yavruyken aldığım için tuvalet eğitimi herşeyi mükemmel oldu. çok harika bir duygu ya yaşamanı çok isterim.

Masallah yaa :) birara evde sultan papagani besleyelim dedik ona bile alt komsum sabahlari cok bagiriyormusta cocuklar korkuyomuş ne alakaysa göndermek zorunda kaldim :KK43:

Sağol E="kafsinkaf35, post: 40305517, member: 670148"]canım hiç bir şey yemezsen metabolizman yavaşlar. akşama kendine güzel bir salata yap ot kök evde ne varsa bol limonlu az zeytinyağlı tüket. karbonhidrat alma. ama sakın aç kalma.

Sagol tatlım ya bende baharatlı acılı 1 kase yoğurt düşünmüştüm salata daha iyi sanki tavukta katsam mi 1 parça ne dersin[/QUOTE]
olur tabi ki canım protein de almak lazım

K kafsinkaf35 çok sekermiş maşallah benim kediciklerimde yavrularim çok seviyorlar onlarda istiyorlar ama ben bunlara zor bakıyorum bakımı zor mu merak ettim

Haklısın tatlım bahçeli 40305727, member: 6620dışarda yavru am zaten köpek anca bahceli bir evde olur eve girmemesi sartiyla yoksaaa simdiye coktan alirdim :KK66:[/QUOTE]

Haklisin tatlim bahceli ev şart
esimde bazen disarda yavru kopek bulsun balkona getiriyor biraz sevip annesine geri goturuyoruz cocuklar aklini oynatiyor bizde balik besliyoruz 1 tane var 2 senedir bizle bikac tane daha almayi dusunuyoruz

K kafsinkaf35 çok sekermiş maşallah benim kediciklerimde yavrularim çok seviyorlar onlarda istiyorlar ama ben bunlara zor bakıyorum bakımı zor mu merak ettim
hayır canım balkonda kumu var tuvaleti gelince oraya yapıyor. asla eve pislemedi şimdiye kadar. benim odamda mama kabı ve su kabı var. her gün mamasını ve suyunu tazeliyorum. başka hiçbir eziyeti yok bana. sırnaşır oynar cilveler yapar

[QUOTçocuklar nkaf35, post: 40305903, member: 670148"]hayır canım balkonda kumu var tuvaleti gelince oraya yapıyor. asla eve pislemedi şimdiye kadar. benim odamda mama kabı ve su kabı var. her gün mamasını ve suyunu tazeliyorum. başka hiçbir eziyeti yok bana. sırnaşır oynar cilveler yapar[/QUOTE]
Ayyy cocuklar duymasın zor zaptediyorum zatennn

Demi abla cok haklisin doğru dedin
kesinlikle ya canım onlara ne. apartmanın bahçesinde yavru kediler vardı onlara bakıyordum çıktı arızanın biri istemiyorum dedi. bir üstüne yürüdüm şimdi çıtları çıkmıyor. 6188 sayılı kanun olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.sokak hayvanlarına zarar vermek aç bırakmak suçtur bile. ki senin evine karışıyor adam peh :)

[QUOTçocuklar nkaf35, post: 40305903, member: 670148"]hayır canım balkonda kumu var tuvaleti gelince oraya yapıyor. asla eve pislemedi şimdiye kadar. benim odamda mama kabı ve su kabı var. her gün mamasını ve suyunu tazeliyorum. başka hiçbir eziyeti yok bana. sırnaşır oynar cilveler yapar
Ayyy cocuklar duymasın zor zaptediyorum zatennn[/QUOTE]
benim yeğenim var 15 aylık dünya tatlısı ilk paşanın arkasından emeklemişti bu arada :)

X