- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de aranıza alırmısnız
Hayirli ugurlu olsun es durumu canlar
beni de aranıza alırmısnız
boy 1.70 kilom 74.5 canım 75 de senAliriz tabii biz 3lu es oluruz kilon kac canim
canım sen kaç kilo oldun merak ettiüm son sayfaları okumadım da günlüğünboy 1.70 kilom 74.5 canım 75 de sen
merhaba kızlar. günlüğünüzü okudum ve bende bu dertten çok üzgünüm. bende sizinle dayanışma içinde olmak istiyorum. nasıl oldu anlamadım ama 74.5 kilo oldum. boyum 1.70. çok mutsuzum artık. dayanışalım mı
boy 1.70 kilom 74.5 canım 75 de sen
merhaba kızlar ben de geldım :)
hedefım 9 haftada 9 kılo
su an 69.2 kıloyum
var mı benımle yarısacak bırı?
Hosgeldin canim biz yarismiyoruzda birlikte hep beraber yoldas olarak ilerliyoruz
tamamdır o zaman bundan sonra bende sızınleyım
verelım su kıloları yaaa
merhablar hedefim 9 kilo yaşım 40 şuan ki kilom 69.2 kg ama azimliyimHosgeldin hedefin yasin kac canim
merhablar hedefim 9 kilo yaşım 40 şuan ki kilom 69.2 kg ama azimliyim
canım öncelikle çok teşekkür ederim. hedefim 60 altını görebilmek. 50 li rakamları tartıda o kadar çok özledim ki...Hosgeldin tatlim biz burda guzel bi grup olduk ben bu Günlüğü actim Canim arkadaslarim sagolsunlar geldiler bana yoldas oldular hepsinden ayri ayri öpüyorum sende tekrardan hosgeldin biz burda menulerimizi paylasiyoruz sporlarimizi paylasiyoruz kisaca herseyimizi anlatiyoruz guzel bi grubumuz ortamimiz var hep destek tam destek
Sende menunu sporunu paylascakmisin cumalari tarti gunumuz varmisin bizimle hedefin ne canim
canım öncelikle çok teşekkür ederim. hedefim 60 altını görebilmek. 50 li rakamları tartıda o kadar çok özledim ki...
bugün başladım canım bozmamak dileğiyle tabi ki.
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir tabi ki küçücük
domates salatalık
öğle
ayran
akşam
közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber yoğurtla karıştırdım 1 yemek tabağı bir salatam oldu.
2 dilim karpuz