82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Hakikaten zayiflicammm, post: 40213646, member: 661921"]Ikizimde bıraktı bizi abla [/QUOTE]
Hakkaten nerde bunlar

Tatlim ben cikiyorum cocuklarla oyuncak bebek yapicaz hazirlik yapayim
daha sonra yine ugrarim

Yeni
Sabah
İki yumurtadan omlet
Cay
Domates
Salatalik
Ucundan pide

Ara
Tarcinlinsüt
Salatalik
Ayni anda değil

Aksam
İzgarada balik
Bol salata
Su ikilt
Spor
Mekik
Squat

Ay canım keşke bende bu kadar az yemeyi becerebilsem?
Sen emin ol sende bu irade olduktan sonra istediğin kiloya ineceksin inş.

Sabah
pirasali mantarlı 1 yumurta
1 dilim tahlili ekmek
1 parça sucuk

Öğle
2 isirik muz

Akşam

Ikisininde yarisini yedim
1 isirik gofret

2 lt su
henuz sporum duruyor

Ya ben ilk dikkat ettiğim gibi dikkat edemiyorum nedendir acaba buraya yazmaya başladıktan sonra bir rahatliktir aldı başını gidiyor sporu aksatmasamda yememi duzeltemiyorum bazen nefsime yenik dusuyorum

Bugün herkes normal mantı yedi ama ben karnibaharli mantı yaptım kendime keşke her zaman böyle iradeli olabilsem

Bence gayet güzel gidiyosun neden ole dusundun simdi ablacim

Bilmeme "zayiflicammm, post: 40217381, member: 661921"]Bence gayet güzel gidiyosun neden ole dusundun simdi ablacim[/QUOTE]
bilmem bu aralar sanki ipin ucunu kaçırıyorum gibi geliyor bi toparlansam iyi olacak sanki bi onerin varmi tatlim

Bilmeme "zayiflicammm, post: 40217381, member: 661921"]Bence gayet güzel gidiyosun neden ole dusundun simdi ablacim
bilmem bu aralar sanki ipin ucunu kaçırıyorum gibi geliyor bi toparlansam iyi olacak sanki bi onerin varmi tatlim[/QUOTE]

Ablam benimde kilo durmasni engelemek icin detoks yapicam sporu cogaltcam ablam dha cok spor yapablrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…