82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Sabah
  • 1 t ekmek kizarmis dilim
  • 2 adet zeytin
  • 1 yesil elma
Aksam
  • Firinda kendime ekmek yaptım kepekli :KK66:kucuk hamburger seklinde icinede kofte koycam marol salatasi yapcam ohh miss :KK66:
  • bir bardak ayran

Ara ogun

• Turk kahvesi
  • 2 kayisi

Spor
  • 1 saat yürüyüş
  • 100 kere ip atlama
Su 2.5

Suan 73.900 demiştim ama bazen 74de gosterdim yani 100 gram gerci bisi olmaz ama su 4 kiloyu da bi yok.etsem 70 olcam sonra 10 kilo kaliyor haziranin 1ne kadar gtmeli :KK43: ah su 15 kilo bi gitse :KK43:

Tatlım ne güzel menune karar vermissin beni değişiyor o yüzden akşamları yazıyorum birde bazen geç saatte dayanamayıp yediğim cisss lar oluyor onlari da yazmaya utaniyorum:KK22:

Tatlım ne güzel menune karar vermissin beni değişiyor o yüzden akşamları yazıyorum birde bazen geç saatte dayanamayıp yediğim cisss lar oluyor onlari da yazmaya utaniyorum:KK22:

Ablam bende sabahtan düşünüyorum neyesemm diye ona gore ayarliyorum burda paylasiyorum cok az zmnim kaldi ablam yaa su 15 kilo gitseydi bi :KK43:

Geçen E="zayiflicammm, post: 40213517, member: 661921"]Ne yiyosun merak.ettim cisss lolrak[/QUOTE]

Gecen 2-3 çatal mantı yi götürdüm mesela
Geçen hafta sadece buydu buna da şükür eskiden gece 11 de yemek yediğim günleri hatırlayınca teselli buluyorum

Geçen E="zayiflicammm, post: 40213517, member: 661921"]Ne yiyosun merak.ettim cisss lolrak

Gecen 2-3 çatal mantı yi götürdüm mesela
Geçen hafta sadece buydu buna da şükür eskiden gece 11 de yemek yediğim günleri hatırlayınca teselli buluyorum[/QUOTE]

Hatalarimizi azalttik ablam bunada sukur :KK66: bende mantiya bayrlm :KK48:

, post: 40213613, member: 661921"]Gecen 2-3 çatal mantı yi götürdüm mesela
Geçen hafta sadece buydu buna da şükür eskiden gece 11 de yemek yediğim günleri hatırlayınca teselli buluyorum[/QUOTE]

Hatalarimizi azalttik ablam bunada sukur :KK66: bende mantiya bayrlm :KK48:[/QUOTE]

Aslinda ben normaldede pek sevmem manti yemeyi yapmayi daha cok severim en fazla kucuk bir tabak yerim

, post: 40213613, member: 661921"]Gecen 2-3 çatal mantı yi götürdüm mesela
Geçen hafta sadece buydu buna da şükür eskiden gece 11 de yemek yediğim günleri hatırlayınca teselli buluyorum

Hatalarimizi azalttik ablam bunada sukur :KK66: bende mantiya bayrlm :KK48:[/QUOTE]

Aslinda ben normaldede pek sevmem manti yemeyi yapmayi daha cok severim en fazla kucuk bir tabak yerim[/QUOTE]

Bende yapmayı sevmem :KK66: cok zahmetliiu :KK66:

X