82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Sabah
  • 1 t ekmek kizarmis dilim
  • 2 adet zeytin
  • 1 yesil elma
Aksam
  • Firinda kendime ekmek yaptım kepekli kucuk hamburger seklinde icinede kofte koycam marol salatasi yapcam ohh miss
  • bir bardak ayran

Ara ogun

• Turk kahvesi
  • 2 kayisi

Spor
  • 1 saat yürüyüş
  • 100 kere ip atlama
Su 2.5

Suan 73.900 demiştim ama bazen 74de gosterdim yani 100 gram gerci bisi olmaz ama su 4 kiloyu da bi yok.etsem 70 olcam sonra 10 kilo kaliyor haziranin 1ne kadar gtmeli ah su 15 kilo bi gitse

Tatlım ne güzel menune karar vermissin beni değişiyor o yüzden akşamları yazıyorum birde bazen geç saatte dayanamayıp yediğim cisss lar oluyor onlari da yazmaya utaniyorum

Tatlım ne güzel menune karar vermissin beni değişiyor o yüzden akşamları yazıyorum birde bazen geç saatte dayanamayıp yediğim cisss lar oluyor onlari da yazmaya utaniyorum

Ablam bende sabahtan düşünüyorum neyesemm diye ona gore ayarliyorum burda paylasiyorum cok az zmnim kaldi ablam yaa su 15 kilo gitseydi bi

Geçen E="zayiflicammm, post: 40213517, member: 661921"]Ne yiyosun merak.ettim cisss lolrak[/QUOTE]

Gecen 2-3 çatal mantı yi götürdüm mesela
Geçen hafta sadece buydu buna da şükür eskiden gece 11 de yemek yediğim günleri hatırlayınca teselli buluyorum

Geçen E="zayiflicammm, post: 40213517, member: 661921"]Ne yiyosun merak.ettim cisss lolrak

Gecen 2-3 çatal mantı yi götürdüm mesela
Geçen hafta sadece buydu buna da şükür eskiden gece 11 de yemek yediğim günleri hatırlayınca teselli buluyorum[/QUOTE]

Hatalarimizi azalttik ablam bunada sukur bende mantiya bayrlm

, post: 40213613, member: 661921"]Gecen 2-3 çatal mantı yi götürdüm mesela
Geçen hafta sadece buydu buna da şükür eskiden gece 11 de yemek yediğim günleri hatırlayınca teselli buluyorum[/QUOTE]

Hatalarimizi azalttik ablam bunada sukur bende mantiya bayrlm [/QUOTE]

Aslinda ben normaldede pek sevmem manti yemeyi yapmayi daha cok severim en fazla kucuk bir tabak yerim

, post: 40213613, member: 661921"]Gecen 2-3 çatal mantı yi götürdüm mesela
Geçen hafta sadece buydu buna da şükür eskiden gece 11 de yemek yediğim günleri hatırlayınca teselli buluyorum

Hatalarimizi azalttik ablam bunada sukur bende mantiya bayrlm [/QUOTE]

Aslinda ben normaldede pek sevmem manti yemeyi yapmayi daha cok severim en fazla kucuk bir tabak yerim[/QUOTE]

Bende yapmayı sevmem cok zahmetliiu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…