Kuzum BN netten guvenipte sipariş veremem aktarma da sordum yeşil kahve çok iyi ama pahali kimseye guvenipte getiremiyorum dedi ne ypcgm bilmiyorum
ödeme konusunda diyosan zaten kapıda ödeme oluyor
tamamen bitkisel ve çok faydasını görüyorum tatlım
yine de sen bilirsin tabisi benden öneri kuzularıma
gayet güzel tebriklerben hedef koymustum ay sonuna kadar 1.2 kilo verecektim ama bugun tarti gunu oldugu icin tartildim.
800 gram vermisim, hic fena degil :) ay sonunada 4 gun var. :
tesekkur ederim canim, bu hafta birinci sensin sanirim :) (masallah) insallah boyle devam eder.gayet güzel tebrikler
tesekkur ederim canim, bu hafta birinci sensin sanirim :) (masallah) insallah boyle devam eder.
Bu hafta simdiye kadar bildirim yapanlara bakilirsa hep eksilerdeyiz. :)
800 gram bir hafta icin cok iyi bence. diyetisyenle zayiflayanlardan duymustum, en iyisi 10 gunde 1 kilo diyorlardi. Bazilari spor salonlarina kapatiyor kendilerini bunla icin az tabi ama cok az spor yapanlar icin 7 gunde 800 gram bence iyibende bildireyim geçen hafta 79 bu hafta 78.2 kg aslında hiç iyi vermemişim az vermişim dün gezme vardı çok yedimben yemekten çok kısamıyorum herşeyi yiyorum ondan böyle oluyor napcam bilmiyorm
23 subatta 82 kiloylami basladin cnm diyete?Gecen hafta 74.900du
Bu hafta 73.900
fark 1 kilo cok şükür canlar yola devammm
Su 6lar gelseydiii INŞALLAH
tartida foto cekemedim bugun haftaya cekerim guzellikler sizler nasilsiniz merak ediyorum
23 subatta 82 kiloylami basladin cnm diyete?
GEÇEN HAFTA 72.6 idi sanırım ya unuttum ben
liste vardı dimi sevgili zayıflıycam
BUGÜN 71
BENDEN GİDEN 1.6 kg bu durumda
hepimizi canı gönülden tebrik ediyorum
AYNEN DEVAM İNŞALLAH
Hayırlı işler gülüm
karşılaşamıyoz artık
HARİKASIN BABY
Fotolu mu atıyoduk ya ben bilmiyodum yoksa çekerdim
Tebrik ederim maşallah canım. Çok güzel gidiyorsun.
bilmiyorum ki tatlım yabensem ödülümü de merak ediyorum doğrusu sevgili @zayiflicammm
kaptanı bekliyoruz sonuç için bakalım
aynen böle devam edelim, istikrarlı olursak hep birlikte vericez fazlalıkları
aynen yazan sayıları azaldı ilk geldiğim günlere göre