Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi patlat bombayiTartildim canlarrrrr
Gecen hafta 93.3
Bu hafta 91.9
Fark 1.4
Sağol kardeşim benim seninde desteğinle oldu çok şükürVay vay vay adasimmmm ben hisetmistim cok mutlu oldum MASALLAH kuzummm
Sağol kardeşim benim seninde desteğinle oldu çok şükür
Supersin balmGecen hafta 74.900du
Bu hafta 73.900
fark 1 kilo cok şükür canlar yola devammm
Su 6lar gelseydiii INŞALLAH
tartida foto cekemedim bugun haftaya cekerim guzellikler sizler nasilsiniz merak ediyorum
İnşallah kardeşim benimESTAĞFURULLAH kardesim senin menulerinde sporlarin supersinnn kuzummm devami gelir INŞALLAH canim adasim
Hayırlı işler gülümCanlar ben ise gidiyorum öpüyorum szlerii tarti da bol eksili günler
süperrrrrrrrrrrr maşaAllahGecen hafta 93.3
Bu hafta 91.9
Fark 1.4
Sağol birtanem,sende çok iyi vermissi. Her hafta not al kilonusüperrrrrrrrrrrr maşaAllah
Gecen hafta 74.900du
Bu hafta 73.900
tartida foto cekemedim bugun haftaya cekerim guzellikler sizler nasilsiniz merak ediyorum
Sağol birtanem,sende çok iyi vermissi. Her hafta not al kilonu
Kuzum BN netten guvenipte sipariş veremem aktarma da sordum yeşil kahve çok iyi ama pahali kimseye guvenipte getiremiyorum dedi ne ypcgm bilmiyorumbenim bundan önceki iki haftada baya bi duraksama vardı kilomda
çaylarla hızlandı şükür
bu çaylar bir harika dostummmm
Hoşgeldin canım.Sabah
Aksam
- Bi peynirli tost
- limonlu cay
Araogun bi yesil elma
- Tavuk sote (3 yemek kasigi)
- ayran
Ayderde dag tepe gezdim 2 saat yuruyus yaptim canlar
Su 2.5
Tebrik ederim maşallah canım. Çok güzel gidiyorsun.Gecen hafta 74.900du
Bu hafta 73.900