Eki Görüntüle 1468043
Eki Görüntüle 1468044
Bu Resimi yeni ekledim.Bir ayda 6 kilo verdim.Bu cay benim metapolizmami hizlandirip yag yakiminda cok ama cok yardimci oldu diye sizlerle paylasmak istedim kizlar
Yag yakici cayimizdan sonra ikinci Yag yakici cayimizida eklemek istedim.Üc hafta boyunca yag yakici zencefilli cayimi kullandim.Sonra bana bir mesaj geldi Leyla hanim bu cayda cok faydali diye.Internette iyice arastirdim ve gercektende yag yakimi konusunda cok etkili oldugunu görünce iki gün boyuncada bu cayima basladim.ilk hafta 3.5 kilo vermistim.ikinci hafta gram kilo gitmedi.Ve bu hafta yani ücüncü hafta yine kilo vermeye basladim.Bu tür diyetlere baslarken lütfen Doktorunuza danisin öyle baslayin Arkadaslar.Ben doktor tavsiyesi üzerine basladim cünkü.Sabahlari kalkar kalkmaz iki bardak suyumu iciyorum.Sonra doktor tavsiyesi ile vitalkost bir su bardagi yagsiz süt ile iciyorum.Facede ne oldugunu belirtmistim Arkadaslar.saat aksam dörde kadar iki saatte bir ya meyve ya 5-10 tane badem veya cevizici tüketiyorum.Her iki saatte bir bunu yapmalisiniz.Saat dörttte ise yagsiz corbami ve bolca yogurt sosu dökülmüs karisik salatami yiyorum.Ilk gün corba salata ise ikinci gün corba közlenmis iki tane patlican yiyorum.Diger gün ise corba ve balik,tavuk gibi izgara yapiyorum.Yani kendime göre diyetlik yemekler hazirliyorum.Günde üc litre su iciyorum ve aksamlarida bu yag yakici cayimdan bir demlik demleyip dört bes bardak iciyorum.Toplamda üc haftada 5 kilo 200 gram verdim :)) Bir daha belirtiyorum eger bu cayin icindekilere karsi bir alerjiniz yoksa icebilirsiniz.Hamileler ve emziren Anneler lütfen doktorunuza danisin.Bana cok sorular geliyor bu konularda.Ben kendime göre yapiyorum ve cok iyi geldigi icin sizlerlede paylasiyorum Arkadaslar.
Zayiflatici Yag yakici Cay Tarifi
Malzemeler :
10 tane ögütülmemis tomurcuk karabiber
1 tane tüm limon
1 tane elma
1 tane cubuk tarcin
4-5 tane karanfil
bir tutam biberiye yani almanca rosmarin
istege göre bir poset meyveli cay
1 litre su
Yapilisi :
Demligin icine limon ve elmayi kabuklariyla birlikte dilimleyip koyalim.Diger malzemeleride katip demligin icine bir litre su katip kaynamaya birakalim.Kaynamaya baslayinca bes on dakika daha ocagin üzerinde tutup iyice demlenmesini bekleyelim.Demlendikten sonra afiyetle icebilirsiniz.Isteyen bir bardak icip gerisini sonrada icebilir.Bir gün icinde tüketelim lütfen.Ben aksamlari bir demligi iciyorum.Karabiber biraz acilik veriyor ama asagidaki faydalarini okuyunca inanin zevkle iceceksiniz.Isteyen sabahlari ac karnina icebilir,isteyen ise benim gibi aksamlari icebilir.
Afiyet Olsun
Eki Görüntüle 1468044