Wuuuuu kızlar bu trambolin harika hayatımda bu kadar yorulup terlememistim çok eğlenceli inşallah bıkmadan devam ederim ayrıca çok acil sporcu sütyeni almam lazım aranızda kullanan varmı önerilerinizi bekliyorum bu şekilde zıplamak zararlı
Birde 15 dk trambolinde zıplamak 1 saat yürüyüş yapmakla aynıymış artık kilo vermek istiyorummm
İsim vermek isterdim ama yasak ya malesefBen kullaniyorum canim normal camasir satilan yerler degilde spor kiyafetler satilan yerden alirsan daha iyi olur öbürleri güzel olmuyor toplamiyor
Wuuuuu kızlar bu trambolin harika hayatımda bu kadar yorulup terlememistim çok eğlenceli inşallah bıkmadan devam ederim ayrıca çok acil sporcu sütyeni almam lazım aranızda kullanan varmı önerilerinizi bekliyorum bu şekilde zıplamak zararlı
Birde 15 dk trambolinde zıplamak 1 saat yürüyüş yapmakla aynıymış artık kilo vermek istiyorummm
Cok guzelmis ablacim, iyi sporlarrrrWuuuuu kızlar bu trambolin harika hayatımda bu kadar yorulup terlememistim çok eğlenceli inşallah bıkmadan devam ederim ayrıca çok acil sporcu sütyeni almam lazım aranızda kullanan varmı önerilerinizi bekliyorum bu şekilde zıplamak zararlı
Menun guzel. Meyve de eklersen harika olur. Yeterli beslendigin icin yaglardan verirsinSabah 09.15
2 dilim peynir
5 adet zeytin
yarım domats
2 dilim tahıllı ekmek
Öğlen 13.15
yayla çorbası yrm. por.
sulu köfte 4 adet
salata
Ara öğün 15.30
sade türk kahvesi
Ara öğün 17.30
Yoğurt-kornflakes ile
Akşam 20.00
Balık-salata
Ara öğün
Yeşil elma
su 2,5-3 lt
1.20 dk tempolu açık hava yürüyüş
30 dk zumba
30 dk bisiklet
kas uzatma hareketler
e, post: 40148164, member: 662015"]Ben kullaniyorum canim normal camasir satilan yerler degilde spor kiyafetler satilan yerden alirsan daha iyi olur öbürleri güzel olmuyor toplamiyor
Gunaydin gunaydin gunaydin guzeller
Dun aklima tuvalet sorunu icin bir cozum geldi. Siz de biliyorsunuzdur ama aklimiza gelmemisti. Evet soyluyorum: asma yapragiyanlis duymadiniz, asma yapragi insani fena halde tuvalete cikarir kizlar. Deneyin gorun hani dolma yapinca
Ya o yesil kahveyi nasil iciyorsun cok tuhaf tadiBende yeşil kahve ve detoks çay öneriyorum
hem wc çıkıyosun hemde yağ yakıyor süperrrr