sağol datlım :)Geçmiş olsun babamdada var o ülser
Az az sık sık yemelisin o zaman midede rahat ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol datlım :)Geçmiş olsun babamdada var o ülser
Az az sık sık yemelisin o zaman midede rahat ediyor
Sag ol canim, cok tatlisin.ne demek canım istersen İPLİKCAN, BUHARCAN da olabilirsin bu azimle:) bu övgüleri hakkediyorsunuz:)
bende TOSUNCAN olma yolunda hızla ilerliyorum
Hayirli cumalar ablacim, iyi sporlarrrHanimlar ben kactim yoksa sporum kalacak hepiniz Allah a emanet olun
HAYIRLI BEREKETLI MUTLU SAGLIKLI.......
CUMALAR
aynen düzenli programlı beslensem belki böyle olmıcak.Sag ol canim, cok tatlisin.
Buarada gecmis olsun, 6 ogun beslensen belki faydasi olur, hem arada cok acikmis olmazsin?
İnsallah yine 50 olursun canim. Yuruyus yapma imkanin varsa o da faydali olur. Ama yine de cok asiri kilon yok bak benim kilom boyumdan 20 fazla
sağol canım sanada hayırlı cumalar :)Hanimlar ben kactim yoksa sporum kalacak hepiniz Allah a emanet olun
HAYIRLI BEREKETLI MUTLU SAGLIKLI.......
CUMALAR
Canim evde leslie yaparsin sen de. Duzenli beslenmeye calis bak nasil vereceksin.aynen düzenli programlı beslensem belki böyle olmıcak.
yürüyüş yapamıyorum, benım kuzularım henüz 3,5 yaşındalar o yüzden yürüyüş yapamıyorum.
bu arada ciddi ciddi kilomu söyliyim tartıldım
60,600
inşallah canımCanim evde leslie yaparsin sen de. Duzenli beslenmeye calis bak nasil vereceksin.
Aynen ablacim, ben de ekmegi hep buzluktan cikariyorum, taze oluyor. Yakinda firin yok, simidi falan da fazla alip atiyorum hazir oluyor. Cok guzel fikirler vermişsin ablam, tecrubelerinden faydalanalimBirde kizlar malum ekmegi az yiyoruz ama aldigimiz ekmekler bifazla geliyor ben gunluk yiyebilecegim kadarını alıp diğerini buzluğa atiyorum hergün taza yiyorum öbür türlü kufleniyor yazik ziyan oluyor
birde ben sadece ekmek değil kek kurabiye tatlı pogaca haşlanmış tavuk et yeşil mercimek süt peynir anlayacağınız kalan birçok şeyi orada muhafaza ediyorum çıkarıp taze taze kullaniyorum tavsiye ederim
Ozaman haftaya birlikte dans edelim senin icin, Haftaya gorursun onlar basamagindaki 7 yi, cok heyecanli :) :)Ben de seni tebrik ederim ablacim, eksilmek guzel yaa, ben en son 2014 basinda 80 gordum tartida sonra teker teker yukseldi hic 85 altina inemiyordum. Hele onlar basamaginda 7yi goreyim, 70lere duseyim boyle oynicam insallah
canim ya iki ogun yemek iyi degil diyolar, eminmisin iki ogun yemek istedigineBundan sonra günde iki ogün yiyorum
Sabah8:30
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir hasslanms yumurta
6 tuzsuz zeytin
İki fincan balli cay
Ara limonlu yeşil cay
Aksam 14:46
Mercimek corbasi
Tavuklu patates tava
Pişmiş domates
Bir dilim çavdar
Bir fincan cay
Su iki lt
Spor
Lslie
Plates
Mekik
Anamm heyecanlandim simdi, haftaya 79 diyorsun yaniOzaman haftaya birlikte dans edelim senin icin, Haftaya gorursun onlar basamagindaki 7 yi, cok heyecanli :) :)