sağol datlım benim, ben sizin kadar azimli ve programlı diğilim ki anca gelip buralarda yer işgal ediyomSen nerelerdesin ozlettin gozlerimiz seni aradi
yalnız bu arada hepiniz KÜRDANCAN olmaya doğru gidiyosunuz kızlar, süpersiniz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol datlım benim, ben sizin kadar azimli ve programlı diğilim ki anca gelip buralarda yer işgal ediyomSen nerelerdesin ozlettin gozlerimiz seni aradi
Ben beceremiyorum ablaTatlim ben iner inmez cekiyorum hemen gitmiyor rakamlar birde senin tartida varmi bilmiyorum ama tartinin altında düğmesi oluyor ordanda son tartilan kişinin kilosunu gorunuyor
sağol datlım benim, ben sizin kadar azimli ve programlı diğilim ki anca gelip buralarda yer işgal ediyom
yalnız bu arada hepiniz KÜRDANCAN olmaya doğru gidiyosunuz kızlar, süpersiniz :)
59 dum , 1 hafta sonrasında 59,700 oldum :)) ne kadar azimliyim dimi :))))) ama boyuda sor 1,52 :)))))) tam bir tosuncuk düşün yani:)))))Kaç kiloydun tatlim sen
O kadar mi umutsuzsun cnmbende tartılınca kaç kilo almışım söylerim size
aynen regl yakın da tam bir kemirgene dönüşüyorum o ara :)))O kadar mi umutsuzsun cnm
Bu hafta dikkat edersin gider o 700 cuk59 dum , 1 hafta sonrasında 59,700 oldum :)) ne kadar azimliyim dimi :))))) ama boyuda sor 1,52 :)))))) tam bir tosuncuk düşün yani:)))))
gitmesi bi yana üstüne kilo almıyımdaBu hafta dikkat edersin gider o 700 cuk
kurdancan, bunu cok sevdimsağol datlım benim, ben sizin kadar azimli ve programlı diğilim ki anca gelip buralarda yer işgal ediyom
59 dum , 1 hafta sonrasında 59,700 oldum :)) ne kadar azimliyim dimi :))))) ama boyuda sor 1,52 :)))))) tam bir tosuncuk düşün yani:)))))
ne demek canım istersen İPLİKCAN, BUHARCAN da olabilirsin bu azimle:) bu övgüleri hakkediyorsunuz:)kurdancan, bunu cok sevdim
yok yaa umursamamak diğilde kullandığım ilaçlar verdirmiyor, azmimi kırıyor biraz, ki ben son iki yıldır böyleyim sadece 33 yıl 50 kg olunca çok dokundu son iki yıl:) doğuma bile 61 le gittim ya laa :) şimdi 59,7 aboooowwwSen tosuncuksan bizde fil
Anlasildi fazla kilon yokmus o yuzden umursamiyorsun benim boyda 158 iyimi
ha bide ülser var sanırım midem boşken çok fena oluyor, alel acele görmemiş gibi yiyorum:)Sen tosuncuksan bizde fil
Anlasildi fazla kilon yokmus o yuzden umursamiyorsun benim boyda 158 iyimi
Bence ilac bahane gibi geldi bize ayak uydur bak nasil vereceksinyok yaa umursamamak diğilde kullandığım ilaçlar verdirmiyor, azmimi kırıyor biraz, ki ben son iki yıldır böyleyim sadece 33 yıl 50 kg olunca çok dokundu son iki yıl:) doğuma bile 61 le gittim ya laa :) şimdi 59,7 aboooowww
gitmesi bi yana üstüne kilo almıyımda
1 vitamin, 1 kan, 1 antidepresan kullanıyom bacım ayağımı uydursam midemi uyduramıyomBence ilac bahane gibi geldi bize ayak uydur bak nasil vereceksin
ha bide ülser var sanırım midem boşken çok fena oluyor, alel acele görmemiş gibi yiyorum:)
1 vitamin, 1 kan, 1 antidepresan kullanıyom bacım ayağımı uydursam midemi uyduramıyom