Sagolasin canm benimanladim canim, benimde cok bilgim yokta duydugumu soyledim sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin canm benimanladim canim, benimde cok bilgim yokta duydugumu soyledim sana
İnsallahHayrli olsun bitanem spor salonu harika olucak
Ben kilomu kimseye soylemiyorum sadece kac kilo verdigimi soylicam :) 1.8 de benden gitmis gozukuyor cok sukur, acaba bu sarimsakli su ise mi yaradi arkadaslar, her gun tartiliyodumya ben, iki gun oncekinden 800 gram eksik gozukuyorum. iki gundur sarimsakli su iciyorum bogazim icin.
Insallah boyle devam ederiz, her hafta az cok veririz kilo. Benim haftalik hedefler ise yaradi sanirim, gecen hafta cok kacamak yapmistim kilo cok degismemisti bir kac gram bu hafta masallah iyi oldu.
Onumuzdeki haftaya kadarda hedefim gene 1 kilo, diyete yeni basladim sayilir, baslarda hizli gitmesi lazim kilolarin
Bir abla var oda takilmis benim gibi kan grubuna gore bak dedi anam baktim birde ne göreyim kan grubuna gore metabolizmaya ne yavaslatiyorsa monti yapiyorum diye hepsini yemisimKuzum kalori hesabi yap istersen ben oyle yapiyorum faydasi olursa bitanem
Bir abla var oda takilmis benim gibi kan grubuna gore bak dedi anam baktim birde ne göreyim kan grubuna gore metabolizmaya ne yavaslatiyorsa monti yapiyorum diye hepsini yemisim
Evet bebeğim çok şükür ki + cikmamisimAa gercekten mi adasim sana monti uynuomus ozmn kuzum
arada sende ic canim, dogal antibiyotikmis. tadida cok cok kotu degil, yaptiktan sonra ilimasini bekledim bir anda ictim :) Gece yatmadan ictim nrmalde sarimsak yeyince agizda tadi olurya, oyle biseyde olmadiTebrikler bitanem sarmisak ise yaramis tebrik ederim bitanem MASALLAH
Evet bebeğim çok şükür ki + cikmamisim
ekmek yapicam bugun :) biz gercekten cok saglikli beslenmeye basladik gurupca. o hazir ekmekler hep rahatsiz ediyordu beni upuzun icindekiler kismini gorunce ama bir turlu usengecligi birakip kendim yapmiyodum. Motive ettiniz beni :)
İkizim şu tablolari nasil yaptiklarina baktim ama bulamadim sadece resim video eklemeyi biliyorum.
Tabloda ismimiz, ilk kilomuz, güncel kilomuz, ve kac kilo verdigimiz yazabilir, fikir olarak canim. Kac kilo verdigimiz motive edici olur.
Olur canim, biraz daha arastirayim bakalim tablo işiniBende bulamadım ikizimmm
Bende evde kagida yazip foto cekiyim diyorum ne diyosun kkuzum
Olur canim, biraz daha arastirayim bakalim tablo işini