- 30 Haziran 2013
- 20.909
- 16.032
Ewet bende sen kac kilosunTekrardan hosgeldin
Bakalim pazartesi hangi kilolarda cikicaz cok heyecanlym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet bende sen kac kilosunTekrardan hosgeldin
Bakalim pazartesi hangi kilolarda cikicaz cok heyecanlym
Günaydınnnn guzeller
Ben hergun 5 tahil 3 er meyve, et, süt tüketiyorum.
Bugün kahvaltida 2 dilim ekmekten tost (50 gr yani 2 tahil hakkim gitti),
Hurma ve kuru üzüm 1porsiyon
5 çiğ badem yedim.
Öglen balik, bol limonlu salata ve 1 dilim ekmek yemeyi dusunuyorum.
Ewet bende sen kac kilosun
Ben diyetisyene giderken gece 10 a kadar süt içebilirsin demişti canim. 1 kivi 1 porsiyon meyve oluyor ben gunde 3 porsiyon meyve tuketiyorum.
Canim artik salata yiyerek ekmegi azaltmaya calisacagiz. Ben de salata yapmaya cok üsenirimMenu super bende baligi seviyorum baligi ekmek siz yiyemiyorum cok ekmek yediriyo bana kuzum tabi balık cok sağlıklı
Canim artik salata yiyerek ekmegi azaltmaya calisacagiz. Ben dyapymata yapmaya cok üsenirim
Ama mecburen yapiyorum artik. Bende kansizlik vardi ilac kullandim, ilacim yeni bitti, doktor üç ay sonra yeniden gel ama bu demir seviyesini korumak icin et balik yumurtayi ihmak etme diyet yapiyorum diye dedi. Ben diyet yapan herkese tam kan tahlili yaptirmalarini tavsiye ediyorum. Kansizlik mesela basit bir sey gibi gorulebilir ama o da kilo aldiriyor...
http://diyetedair.blogspot.com.tr/2011/02/meyve-degisim-listesi-1-porsiyon.htmlOzmn bende sutumu meyvemi ihmal etmym cok sagol ilgin icin
yarim porsiyon eden meyve varmi
http://diyetedair.kadinlarkulubu.com.tr/2011/02/meyve-degisim-listesi-1-porsiyon.html
İşte meyvelerin porsiyonuna dair bir link. Emin olmadigimizda internetten arastirip ona gore porsiyon ayarlamasi yapabiliriz.
Benim sık yediklerimden 5 kuru hurma, 4 kuru kayisi, 1 kuru incir, 1 kivi, 1 portakal, 1 elma hep birer meyve sayiliyor. Sen eger istiyorsan bunlarin yarisini yiyerek daha az tüketebilirsin canim.
Kizlar benim nisanlim 85 kilo ben 82 kiloyum sagolsun hep destekcim cok sukue sknti yok ama ben kendimi kotu hisediyorum yaninda incecik narin olmak istiyorum nerdeyse ayni kilodayiz
Sag olasin kuzum. Evet, az ve öz yemek lazim.Kesinlikle canim ihmal etme cok gecmis olsun aslinda diyeteyiz butun vitminleride almamiz lazim.haklsn bende balik yapym hafata sonu firinda miss
bende salata yaparken yoruluyorum
Biz de eşimle neredeyse ayni kilodayiz, eşofmanlarimiz oluyor birbirimize sadece boy farki var. Azicik verelim kilolari ya, zayiflamak iyidir. Kısmetse dugun ne zaman canim
Sag olasin kuzum. Evet, az ve öz yemek lazim.
Sen de sag ol canim. Sayfamda tek kalmistim, burada sohbet etmek motive edici oluyor. Sonucta gunluklerin amaci bu, birbirimize destek olmak.Canim.ya iyiki varsin cok yardimci oldun cok sagol listeyi inceleyim iyestsyende soylemisti ama ben tam.kapsamli bbilmiyordum saol
Aynen. Oo cok guzel daha yeterince vaktin var. Ayy en eglenceli zamanlar dugun hazirligi. Allah tamamina erdirsin tatlim.Kuzum temuzun 30u INŞALLAH
Prenses olcaz saglikca verelimde geri donmesin kilolar
Sen de sag ol canim. Sayfammutluyumalmistigünda sohbet etmek motive edici oluyor. Sonucta gunluklerin amaci bu, birbirimize destek olmak.
Bugun hava gunesli, sabah ayazi geçsin insallah yuruyus yapacagimm
Günaydin herkeze, Allah tamamini erdirsin canim dügüne az kalmis :)
Tartildim ve sok oldum 82 kiloyum offf
haftada iki gun yumurta yiyorum sabahlari, gece yatmadan ayran ictm. Biyerde okumustum yogurdu yemeklerde degilde yemek aralarinda yeyin diyordu. gunduz disarda sutlu kahve filan icemedim, cream var geneldeCanim sabah ne kadar peynir yiyorsun, bir kibrit kutusu kadarsa, gun icinde et tavuk balik veya yumurtayla takviye edebilirsin cunku gunluk üç porsiyon protein almamiz lazim.
Patlamis misiri ne kadar yedin, bir su bardagi patlamis misir bir dilim ekmeğe denk.
B12, demir alabilmek için et, balik yumurtayi ihmal etmeyelim.
haftada iki gun yumurta yiyorum sabahlari, gece yatmadan ayran ictm. Biyerde okumustum yogurdu yemeklerde degilde yemek aralarinda yeyin diyordu. gunduz disarda sutlu kahve filan icemedim, cream var genelde
Aynen canim, iyi ki açmissin gunluk. Seni tanidigima cok memnunum. Gercekten ayni yerde olsaydik yuruyus yapardik gorusurduk ya...Bi nisan gelse hergun disarda yururuz ya mis gibi olur benim evde kosu bandi var ama disarsa yurumek saha baska oluyor aynen canim bende yaninda olsaydım berbaer yururduk valla super olurdu sanada iyi sporlar simdiden canim guzel havayi degerlendir
ayni yolda yurumek tabiki motive edici gunluk iyiki acmisim sizlerle tanistim mutluyum
Olsun canim, birer birer verecegiz. Biraz spor biraz sabirla aşacagiz bugünleri.Günaydin herkeze, Allah tamamini erdirsin canim dügüne az kalmis :)
Tartildim ve sok oldum 82 kiloyum offf
Amin canim benim, cümlemize nasib olsun güzel dileklerin.demlicaykeyfi
AMİN kuzumm INSALLAH herkes sevdigine kavusur sanada mutluluklar dilerim canim yuvanda huzur mutluluk saglik eksik olmasin INSALLAH
kosturmaca tatli heyecan cok sukur hersey yolunda kuzum hayrlisyla yuvami kursaydim bi