Hadi bekliyorum senin menüyü göreyim cikacagimCanlar ben su mutfagi toplymmm hemen menumu paylascammmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bekliyorum senin menüyü göreyim cikacagimCanlar ben su mutfagi toplymmm hemen menumu paylascammmm
Adaşim isin uzun sürecek herhalde uykudan ölüyorum yarn bakarim artik iyi geceler herkese
Kahvaltim
Eki Görüntüle 1452874
tam buğday ekmek tost
2 zeytin
2 dilim domates
2 dilim salata
bir çatal peynir
Ogle
3 kasik sebzeli sehriye salatasi
1 kasik sutlu tatli
2 kuru patlican dolması
(Misafirlikte yapılan börek pogaca yemedim)
Aksam
1 tabak kiymali ispanak
2 kasik makarna
1 kasik yogurt
1 saat spor
2 5 lt su
Bebeğim çok az yemissin halsiz kalma dikkat et sporun her zamanki gibi güzel yarin güzel bir sonuç alacaksin inşallah çok öpüorum seni iyi gecelerSabah
Öğlen
- Maydonozlu haslanmis yumurta
- sekersiz cay
Akşam
- Bir elma
- Türk kahvesi sekersiz
Spor
- 1 saat yurudum
- yarim saat bisiklet
- 100 kere ip atladim
Su 3litre
Bebeğim çok az yemissin halsiz kalma dikkat et sporun her zamanki gibi güzel yarin güzel bir sonuç alacaksin inşallah çok oluyorum seni iyi geceler
Banada gönder bayılırım karnabahar bir tencere olsa yerim ellerine saglik[/QUOTE]Bana da g="mkble, post: 39918595, member: 662015"]Kahvalti : 1 elma yedim
Öglen: mantar sote, maydonoz-dereotu-nane, ekmegin yarisini yedim , sekersiz cay
Eki Görüntüle 1452941
Ara ögün: yarim kase müsli
Aksam: kiymali karnibahar ve kabakli sebze yemegi, bol eksili salata, cin biber tursusuEki Görüntüle 1452948
2,5 lt su
Spor yapamadim çünkü cok temizlik yaptim
bacııım, diyetcanım napıyosunuz azminizi alkışlıyorumGeldim geldim adasimmmm
wuuuu menüye bak süper :)Kahvalti : 1 elma yedim
Öglen: mantar sote, maydonoz-dereotu-nane, ekmegin yarisini yedim , sekersiz cay
Eki Görüntüle 1452941
Aksam: kiymali karnibahar ve kabakli sebze yemegi, bol eksili salata, cin biber tursusuEki Görüntüle 1452948
2,5 lt su
bacııım, diyetcanım napıyosunuz azminizi alkışlıyorum
Kahvalti : 1 elma yedim
Eki Görüntüle 1452941
2,5 lt su