İyi olur canim, insan diyet yapinca alisveris listesi de degisiyor, abur cubur yerine meyve sebze geliyor.
Sorma, ben bu diyete yapistim ya da diyet bana yapisti
şöyle ki doyuyorum canim, yani fazlasina pek ihtiyac duymuyorum, cok nadiren fazlasini istersem de abartmadan yiyorum. Gecen pazar ayiptir soylemesi bir tabak mantiyi goturdum, ertesi gun ise kalsiyum diyeti yaptim. Kalsiyum diyetinde normalden biraz az yiyorsun.
Hani liste yok, istersen sabah bir simit ye, 4 dilim ekmek hakkin gider, gun icinde 1 ekmek hakkin kalir, senin tercihin. Zaten bana secme şansi verdigi icin seviyorum bu beslenmeyi.
Uzattim canim kusurs bakma, son olarak ben eskiden cok yedigimden kilo almiyordum, aksine, butun gun aç geziyordum canim sadece kek muffin bu tarz seyler istiyordu. Canim hicbir sey yapmak istemiyordu. Diyete baslayinca ruh halim de iyiye gitti. Sabah yorgun kalkmalarim azaldi, gun icinde enerjim artti.
Herkese tavsiye ediyorum. Hatta ve hatta ozel gunlerimde yasadigim aşiri şişlik bile cok cok azaldi. İnsan kendini iyi hissettiren bir sey olunca onu sevmeye basliyor.
Afiyet olsun ablacim.