815 Vapuru Diyet Günlüğü

yok benim en sevdiğim spor uyumaktır elma sirkesi su hurma süt ve elma ben günlüğüme devam edeyim

saatlerce spor yapsam vücudun çok düşük miktarlarda kalori harcar 1 saat kitap okumanın yada ders çalışmanın kalorisi ile yürümenin kalorisine bi bakarsan daha iyi anlarsın

spor aslında kilo vermek için değil sarkmalrı önlemek için uygun olabilir bence boğazından kesmelisin otur evde 2 saat kitap oku yada 2 saate yakın yürüyüş yap beynin öğrenme sırasında harcadığı enerjiyi hiç bir şey harcatamaz bu benim fikrim tabi onları çok denedim ben sporlar koşular bisikletler boş onlar

akşamları 2 saat ders çalışyorum yakıyorum kalorileri kitap okumak biraz daha az harcatır öğrenme olmadığı için beyin zorlanmaz ama matematik soruları çöz yada tarih çalış yada işletme iktisat :)

aöf okuyorumda :)))))))

Çok takdir ettim eşini ya maşallah size
Benimki de o kafada, beni böyle beğendiğini söylüyor ama tabi ki ben değişmek istiyorum ve kararlıyım da, 7 haftayı devirdim :)
Sana bu süreçte boooool şans diliyorum canım. İnşallah iddiayı kazanırsın

Bende aöf okuyorum ama ders çalışınca uykum gelıyor benm... Farklı bir yaklaşımda bulunmuşsn canm ama mantıklı şeyler sonuçta... Önemli olan ilk etapda sık sık ve az yıyerek beslenmektir. tabiki harekette çok önemli bunlarıda ihmal etmemek lazım

Evt cnm bende aynı iş yerındekı tek bayanım 14 erkekle calısıyorum ve ofısımız ole 2 tuvaletı olacak kadar buyuk bı yer deıl malesef.Olsun ısımı sevıyorum ben.Ve heralde bu kadınların gucu burdakılerde benden cok tırsıyoryaşasın kötülük.... Ama erkek mılletı ıste acık et gormesın malum bende elımden geldıgınce kapatmaya calısıyorum oramı buramı zaten dana gıbıyım nesını acıyım kı ? Görüntü kırlılıgı resmen :26: Ama zayıflıcam ve ozaman benı kımse tutamıcak en cok kot pant ve sort gıymeyı ozledımm ama az kaldı o gunlerde gelecek

haydi bakalım bende varım yürüyorum yürüyorum
hiç kilo verdiğim yok sıkılllllldııııımmmmmmmmmmmmmm

Kızlar düzgün bir diyet yapmadan zayıflanmaz.Metabolizmanı sürekli uyararak çalıştıracak,sizi gerçek tokluk noktasında tutacak bir diyetle kilonuzu verebilirsiniz.Böyle diyetlerde herkesin bünyesine (kan degerlerine) göre farklılaşır.Bence diyetistyen olmasa bile öncelikle bir doktor kontrolü şart.:97:

Bende ılk okudugumda esını cok takdır ettım halada ediyorum. Benımkıde ıyıdır bısey demez ben senı bolede sevıyorum dıyor ama ben bıraz paranoyagım galıba.Her erkek yanında guzel kadın tasımak ıster kendının yakısıklı olup olmadıgına bakmaksızın.Bu böledir.Sever tapar oper koklar ılgılenır ama ıcınde herkezın bı aslan yatar.Ben hep bole dusunuyorum ve sevgılım ıcındekı aslan ben olmak ıstıyorum.Ne kadar ıyımser cumleler kursalarda ben şimdiki sevgilimin mustakbel kocamın ılerde benı benden daha zayıf daha guzel bırıyle aldatmasını ıstemıyorum.

Lütfen yanlıs anlasılmasın.Burda ne konuyu acan arkadasın esıne nede dıger yorum yapan arkadasların eslerıne nede kendı sevgılıme bı lafım yok guvensızlıgım asla olamaz zaten.ama hıc bızaman ıcın benım basıma gelmez demıyorum.Gelebılır bunun garantısını kımse veremez ben sımdıden onlemımı alıcam.En azından allahım yazdıysa bozsun bole bırsey yasarsam bende arayıpta bulamadıgın neydı sorusunu sordugumda o cevabı almak ıstemıyorum.İş yerindeki tek bayansanız ve birazda iyi gözlem yeteneginiz varsa zaten evlı erkeklerın nasıl davrandıgını görebılıyorsunuz(Herkes aynı deıl tabıkıde) :26:

Şimdi yazdıklarım sıze sacma paranoyakca delıce gelebılır.Ama ben bugune kadar hep en kotusunu dusundum bu konudada ole yapıyorum.Sevgılım benı cok sevıyor bende onu bana bu konuda destek oluyor yapamazsamda benı bole kabullenmıs durumda.Fakat ben evlendıkten sonra bıde cocuk dogurunca alacagım durumdan sonra esım benı aldatırsada sucun bı kısmıda bende oluyor.Yazımın basındada dedıgım gıbı her erkegın ıcınde bır aslan yatar.Ben sımdı 80 kıloysam dogumdan sonra 100 gecıcem demektır.Nasrettın hoca hesabı testı kırılmadan ben onlemımı alayım.

Lütfen yanlış anlamayın benı kımsenın esıne ve kendıne bı haksızlık yada kırıcı bısey soylemıyorum.

MürŞ

Canım çok iyi anladım ben seni ksinlikle yanlış anlaşılacak bir şey yok yazında :)
Ben de seninle aynı fikirdeyim. Bir bayan olarak dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum ben de.

Canım çok iyi anladım ben seni ksinlikle yanlış anlaşılacak bir şey yok yazında :)
Ben de seninle aynı fikirdeyim. Bir bayan olarak dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum ben de.

Ayyy içim nasıl rahatladı anlatamam yanlış anlaşılmaktan korkuyordum.

Sevgilim hiç yanımda kafasını kaldırıp kımseye bakmaz.Bazen ben durterım bak ne guzl kız ayyy etgı ne guzelmıs dıe.Ozaman bıle utana sıkıla bakar.ama bu ben yokken bakmıyo anlamına gelmez.Ayrıca bakıyor dıe kızmamada guzele herkez bakar benımde duzgun bı fızıgım olsa banada baksınlar hıcte gocunmam ( tabı ole okuzce asılır gıbıde deıl yanı ) hosuma gıder daha.Begenılmek hangı kadının hosuna gıtmezkı.Ben sevgılıme sordugumda neden bakmıyorsun dıe.Benımde sevgılım var kız kardesım var bana yapılmasını ıstemedıgım seylerı yapmam dıyor ama ıste ıcımdekı kurt kemırıyor benı maleseff Ne cok konustum gene yawww

selam hanımlar yeniden buradayım malum sınav haftası fazla giremiyorum tartılma imkanı bulamadım ama vucüt ölçülerimi yazabilirim

28 mart 2011 kilo 85
göbek 110
kalça 116
bacak 67
basen 114
bu ölçümler çıplak tende
30 mart 2011
göbek 106,5
kalça 114
bacak 66
basen 112
bu ölçümler pantolon üzeri

evet nasılım bence iyiyim iyiyim hatta süperim

sabahları hurma yiyin kızlaaaaar ve bol su için:)

evet ben bu defa inanıyorum zayıflayacağımıza :)))))

dersi geçmek için değilde sanki zayıflamak için ders çalışıyorum bi görsen:) çok kalori harcatıyor ah birde biraz daha az yiyebilsem daha hızlı zayıflayacağım biliyorum ama nerdeeeeee

neyse şu sınavları bi halledeyim o zaman daha çok tutacam boğazımı şimdi biraz gevşeğim ama yinede gidiyor:)))))))))))

Aman dikkat et canım gevşek olsa bile ipin ucunu sıkı sıkı tut.

selam arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar şimdi evdeyim ve ajandam yanımda olduğu için tam ölçümlerimi yazabilirim

28.03.2011

göbek 110
gögüs 107
kol 36
kalça 116
basen 114
bacak 67
boyun 38

31.03.2011

göbek 105
göğüs 106
kol 32.5
kalça 115
basen 112
bacak 64
boyun 37

kendimi alkışlıyorum:)
ölçümlerimi de objektif olsun diye kendim değil eşime yaptırıyorum:)))))))))))

istikrarlı bir şekilde diyetime devam ederken hamile olduğumu öğrenmemle diyet sona erdi ve şimdi çok hastayım ilaç da içemiyorum doktora gittim ilaç vermedi ölüyorum hastalıktan

1 yılı aşkın süre geçmiş tesadüfen okudum konuyu ne yaptın doğum yapmış olmalısın... zayıflayabildin mi?

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…