oldum olası şişmanım ve artık bıkmaya başladım bu kilolarımdan yıllardır kilo alıp verdim rejimler ilaçlar sporlar ama maalesef hiç birisi bir işe yaramadığı gibi daha fazla kilo aldım doktora gittim hormonlarım gayet iyi şekerim tansiyonum kolesterolüm ve insülin direncide yok şükür ki doktorun dediği gibi de gayet sağlıklıyım bana aynen şu cümleleri kurmuştu" maşaallah tabiri caizse domuz gibisin ve kiloda veremezsin sen sabitlemişsin artık bu kiloları bende veremiyorum sende veremezsin"
bu doktordan önce bir diyetisyene gitmiştim bir rejim listesi vermişti onun verdiklerinin yarısını yediğim halde haftada1 kilo ya verdim ya veremedim onun dediklerini yapınca hiç veremedim:))))
tabi bu diyetten sıkıldım 6 ayda 10 kiloyu zor verince :)
internette bakıyorum millet ayda 10 kilo veriyo bu ne be falan dedim o gün bir daha diyetisyene gitmemeye ve diyet yapmamaya karar verdim sonra rahatsızlandım ve zorla düştüğüm 76 kilodan hoop 91 sevimsiz bir ilaç sayesinde çıktım yada şiştim mi demeli bilmiyorum
düğünümde bile şişmandım ve kendimden nefret ettim eşim sıkıntı yapmadı neticde tanıştığımızda 55 değildimki tam 90 kiloydum öyle beğenmişti ama ben yinede düğüne kadar 6 ayda 82 ye zor düştüm birde birden şiştiğim için sarkmalar olmuştu kilo vermesem daha iyiydim:))))
geçen pazar günü eşimle konuşuyorken beni ne kadar sevdiğini söyledi önce ve benim için bir kenara her ay para koyduğunu söyledi ve elime verdi hayırdır ne için dedim ben dedi bir çok kıyafet beğeniyorum ve sana almak istiyorum ama bedenini bulamıyorum o yüzdende bir kenara atıyorum parayı dedi. bir kaç elbise beğenmiş ama bedenini bulamadığı için alamamış ve paralarını ayırmış 380 lirayı elime verdi
o kadar üzüldümki hem ona hem kendime" canım benim beni ne kadar sevdiğini biliorum dedim senin için zayıflayacağım söz dedim aşkitom" daha öncede denedin olmuyor biliyorum o yüzden sağlıklı ol gerisi önemli değil falan dedi
yok dedim bu defa zayıflayacam gerekirse bir şey yemeyeceğim dedim olmaz öyle doktora gidelim dedi yok dedim onlar beni zayıflatamıyor ve bence para tuzağından başka bir şey değil yok hızlı kilo vermeyin yok aç kalmayın yok mideniz delinir sallıyolar dedim ölseler afrikadakiler ölürdü dedim ben diyetle sporla zyaıflayamıyorum dedim olmuyor sadece meyve ve süt ile götürürüm bu işi dedim
iddiaya girelim etkili olsun dedik :) eylül 1 e kadar zaman verdik eğer kilo verirsem bana 3lü set alacak hangisini beğenirsem beğeneyim(yüksek ihtimal gerçek inci olacak:))) ve dolabımdakilerin tamamını atıp yeniden kıyafetler alacak kaç para tutarsa tutsun ama veremezsem bende ona takım elbise alacağım (Benimkisi karlı pazarlık şimdiden eşimin veridği 380 liram var bile :))))
bu beni gaza getirdi arkadaşlar ve ben tartıya çıktım 89 kiloydum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
((((( sonra yemek yememek için kendimi motive etmek amacıyla 1 hafta nette zayıflayanalrı okudum resimlerine baktım derken bir hafta oldu dün akşam tartıya çıktım 85 kiloyum:))))))) ve o çok sevdiğim düğmesini kapatamadığım gri pantolonum şu an üzerimde (ben önce göbek bölgemden alır veririrmde)
üstelik cumartesi pazar dayanamayıp yediğim halde kararlıyım bu defa inanıyorum biliyorum zayıflayacağım
şimdi tarihleri yazalım
21 mart 2011 - 89
28 Mart 2011 - 85
Hadi bakalım hayırlısıı
zaman zaman hatta motive olmak için sık sık yazacağımı biliyorum görüşürüz arkadaşlar