• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

815 Vapuru Diyet Günlüğü

yok benim en sevdiğim spor uyumaktır elma sirkesi su hurma süt ve elma ben günlüğüme devam edeyim

saatlerce spor yapsam vücudun çok düşük miktarlarda kalori harcar 1 saat kitap okumanın yada ders çalışmanın kalorisi ile yürümenin kalorisine bi bakarsan daha iyi anlarsın

spor aslında kilo vermek için değil sarkmalrı önlemek için uygun olabilir bence boğazından kesmelisin otur evde 2 saat kitap oku yada 2 saate yakın yürüyüş yap beynin öğrenme sırasında harcadığı enerjiyi hiç bir şey harcatamaz bu benim fikrim tabi onları çok denedim ben sporlar koşular bisikletler boş onlar

akşamları 2 saat ders çalışyorum yakıyorum kalorileri kitap okumak biraz daha az harcatır öğrenme olmadığı için beyin zorlanmaz ama matematik soruları çöz yada tarih çalış yada işletme iktisat :)

aöf okuyorumda :)))))))

oldum olası şişmanım ve artık bıkmaya başladım bu kilolarımdan yıllardır kilo alıp verdim rejimler ilaçlar sporlar ama maalesef hiç birisi bir işe yaramadığı gibi daha fazla kilo aldım doktora gittim hormonlarım gayet iyi şekerim tansiyonum kolesterolüm ve insülin direncide yok şükür ki doktorun dediği gibi de gayet sağlıklıyım bana aynen şu cümleleri kurmuştu" maşaallah tabiri caizse domuz gibisin ve kiloda veremezsin sen sabitlemişsin artık bu kiloları bende veremiyorum sende veremezsin"

bu doktordan önce bir diyetisyene gitmiştim bir rejim listesi vermişti onun verdiklerinin yarısını yediğim halde haftada1 kilo ya verdim ya veremedim onun dediklerini yapınca hiç veremedim:))))
tabi bu diyetten sıkıldım 6 ayda 10 kiloyu zor verince :)
internette bakıyorum millet ayda 10 kilo veriyo bu ne be falan dedim o gün bir daha diyetisyene gitmemeye ve diyet yapmamaya karar verdim sonra rahatsızlandım ve zorla düştüğüm 76 kilodan hoop 91 sevimsiz bir ilaç sayesinde çıktım yada şiştim mi demeli bilmiyorum

düğünümde bile şişmandım ve kendimden nefret ettim eşim sıkıntı yapmadı neticde tanıştığımızda 55 değildimki tam 90 kiloydum öyle beğenmişti ama ben yinede düğüne kadar 6 ayda 82 ye zor düştüm birde birden şiştiğim için sarkmalar olmuştu kilo vermesem daha iyiydim:))))

geçen pazar günü eşimle konuşuyorken beni ne kadar sevdiğini söyledi önce ve benim için bir kenara her ay para koyduğunu söyledi ve elime verdi hayırdır ne için dedim ben dedi bir çok kıyafet beğeniyorum ve sana almak istiyorum ama bedenini bulamıyorum o yüzdende bir kenara atıyorum parayı dedi. bir kaç elbise beğenmiş ama bedenini bulamadığı için alamamış ve paralarını ayırmış 380 lirayı elime verdi

o kadar üzüldümki hem ona hem kendime" canım benim beni ne kadar sevdiğini biliorum dedim senin için zayıflayacağım söz dedim aşkitom" daha öncede denedin olmuyor biliyorum o yüzden sağlıklı ol gerisi önemli değil falan dedi

yok dedim bu defa zayıflayacam gerekirse bir şey yemeyeceğim dedim olmaz öyle doktora gidelim dedi yok dedim onlar beni zayıflatamıyor ve bence para tuzağından başka bir şey değil yok hızlı kilo vermeyin yok aç kalmayın yok mideniz delinir sallıyolar dedim ölseler afrikadakiler ölürdü dedim ben diyetle sporla zyaıflayamıyorum dedim olmuyor sadece meyve ve süt ile götürürüm bu işi dedim

iddiaya girelim etkili olsun dedik :) eylül 1 e kadar zaman verdik eğer kilo verirsem bana 3lü set alacak hangisini beğenirsem beğeneyim(yüksek ihtimal gerçek inci olacak:))) ve dolabımdakilerin tamamını atıp yeniden kıyafetler alacak kaç para tutarsa tutsun ama veremezsem bende ona takım elbise alacağım (Benimkisi karlı pazarlık şimdiden eşimin veridği 380 liram var bile :))))

bu beni gaza getirdi arkadaşlar ve ben tartıya çıktım 89 kiloydum:(((((( sonra yemek yememek için kendimi motive etmek amacıyla 1 hafta nette zayıflayanalrı okudum resimlerine baktım derken bir hafta oldu dün akşam tartıya çıktım 85 kiloyum:))))))) ve o çok sevdiğim düğmesini kapatamadığım gri pantolonum şu an üzerimde (ben önce göbek bölgemden alır veririrmde)

üstelik cumartesi pazar dayanamayıp yediğim halde kararlıyım bu defa inanıyorum biliyorum zayıflayacağım

şimdi tarihleri yazalım
21 mart 2011 - 89
28 Mart 2011 - 85

Hadi bakalım hayırlısıı
zaman zaman hatta motive olmak için sık sık yazacağımı biliyorum görüşürüz arkadaşlar

Çok takdir ettim eşini ya maşallah size :nazar:
Benimki de o kafada, beni böyle beğendiğini söylüyor ama tabi ki ben değişmek istiyorum ve kararlıyım da, 7 haftayı devirdim :)
Sana bu süreçte boooool şans diliyorum canım. İnşallah iddiayı kazanırsın :P

yok benim en sevdiğim spor uyumaktır elma sirkesi su hurma süt ve elma ben günlüğüme devam edeyim

saatlerce spor yapsam vücudun çok düşük miktarlarda kalori harcar 1 saat kitap okumanın yada ders çalışmanın kalorisi ile yürümenin kalorisine bi bakarsan daha iyi anlarsın

spor aslında kilo vermek için değil sarkmalrı önlemek için uygun olabilir bence boğazından kesmelisin otur evde 2 saat kitap oku yada 2 saate yakın yürüyüş yap beynin öğrenme sırasında harcadığı enerjiyi hiç bir şey harcatamaz bu benim fikrim tabi onları çok denedim ben sporlar koşular bisikletler boş onlar

akşamları 2 saat ders çalışyorum yakıyorum kalorileri kitap okumak biraz daha az harcatır öğrenme olmadığı için beyin zorlanmaz ama matematik soruları çöz yada tarih çalış yada işletme iktisat :)

aöf okuyorumda :)))))))

Bende aöf okuyorum ama ders çalışınca uykum gelıyor benm... Farklı bir yaklaşımda bulunmuşsn canm ama mantıklı şeyler sonuçta... Önemli olan ilk etapda sık sık ve az yıyerek beslenmektir. tabiki harekette çok önemli bunlarıda ihmal etmemek lazım

mursh canım benim işyerindeki erkekleri takma ben koca işyerinde tek bayanım öyle bi korkuyolarki benden onlar benden çekiniyo ilk başlarda ayrı tuvaletimiz bile yoktu bir iki defa daldım tuvalete :))))
onlar benden utandı bana tuvalet yaptılar çoğu zaman onlar benden kaçıyolar sen gönül rahatlığıyla iç suyunu

Evt cnm bende aynı iş yerındekı tek bayanım 14 erkekle calısıyorum ve ofısımız ole 2 tuvaletı olacak kadar buyuk bı yer deıl malesef.Olsun ısımı sevıyorum ben.Ve heralde bu kadınların gucu burdakılerde benden cok tırsıyor:27:yaşasın kötülük.... Ama erkek mılletı ıste acık et gormesın malum bende elımden geldıgınce kapatmaya calısıyorum oramı buramı zaten dana gıbıyım nesını acıyım kı ? Görüntü kırlılıgı resmen :26: Ama zayıflıcam ve ozaman benı kımse tutamıcak en cok kot pant ve sort gıymeyı ozledımm ama az kaldı o gunlerde gelecek :52:

haydi bakalım bende varım :64:yürüyorum yürüyorum
hiç kilo verdiğim yok sıkılllllldııııımmmmmmmmmmmmmm

Kızlar düzgün bir diyet yapmadan zayıflanmaz.Metabolizmanı sürekli uyararak çalıştıracak,sizi gerçek tokluk noktasında tutacak bir diyetle kilonuzu verebilirsiniz.Böyle diyetlerde herkesin bünyesine (kan degerlerine) göre farklılaşır.Bence diyetistyen olmasa bile öncelikle bir doktor kontrolü şart.:68::97:

Çok takdir ettim eşini ya maşallah size :nazar:
Benimki de o kafada, beni böyle beğendiğini söylüyor ama tabi ki ben değişmek istiyorum ve kararlıyım da, 7 haftayı devirdim :)
Sana bu süreçte boooool şans diliyorum canım. İnşallah iddiayı kazanırsın :P

Bende ılk okudugumda esını cok takdır ettım halada ediyorum. Benımkıde ıyıdır bısey demez ben senı bolede sevıyorum dıyor ama ben bıraz paranoyagım galıba.Her erkek yanında guzel kadın tasımak ıster kendının yakısıklı olup olmadıgına bakmaksızın.Bu böledir.Sever tapar oper koklar ılgılenır ama ıcınde herkezın bı aslan yatar.Ben hep bole dusunuyorum ve sevgılım ıcındekı aslan ben olmak ıstıyorum.Ne kadar ıyımser cumleler kursalarda ben şimdiki sevgilimin mustakbel kocamın ılerde benı benden daha zayıf daha guzel bırıyle aldatmasını ıstemıyorum.

Lütfen yanlıs anlasılmasın.Burda ne konuyu acan arkadasın esıne nede dıger yorum yapan arkadasların eslerıne nede kendı sevgılıme bı lafım yok guvensızlıgım asla olamaz zaten.ama hıc bızaman ıcın benım basıma gelmez demıyorum.Gelebılır bunun garantısını kımse veremez ben sımdıden onlemımı alıcam.En azından allahım yazdıysa bozsun bole bırsey yasarsam bende arayıpta bulamadıgın neydı sorusunu sordugumda o cevabı almak ıstemıyorum.İş yerindeki tek bayansanız ve birazda iyi gözlem yeteneginiz varsa zaten evlı erkeklerın nasıl davrandıgını görebılıyorsunuz(Herkes aynı deıl tabıkıde) :26:

Şimdi yazdıklarım sıze sacma paranoyakca delıce gelebılır.Ama ben bugune kadar hep en kotusunu dusundum bu konudada ole yapıyorum.Sevgılım benı cok sevıyor bende onu bana bu konuda destek oluyor yapamazsamda benı bole kabullenmıs durumda.Fakat ben evlendıkten sonra bıde cocuk dogurunca alacagım durumdan sonra esım benı aldatırsada sucun bı kısmıda bende oluyor.Yazımın basındada dedıgım gıbı her erkegın ıcınde bır aslan yatar.Ben sımdı 80 kıloysam dogumdan sonra 100 gecıcem demektır.Nasrettın hoca hesabı testı kırılmadan ben onlemımı alayım.

Lütfen yanlış anlamayın benı kımsenın esıne ve kendıne bı haksızlık yada kırıcı bısey soylemıyorum.

MürŞ

Bende ılk okudugumda esını cok takdır ettım halada ediyorum. Benımkıde ıyıdır bısey demez ben senı bolede sevıyorum dıyor ama ben bıraz paranoyagım galıba.Her erkek yanında guzel kadın tasımak ıster kendının yakısıklı olup olmadıgına bakmaksızın.Bu böledir.Sever tapar oper koklar ılgılenır ama ıcınde herkezın bı aslan yatar.Ben hep bole dusunuyorum ve sevgılım ıcındekı aslan ben olmak ıstıyorum.Ne kadar ıyımser cumleler kursalarda ben şimdiki sevgilimin mustakbel kocamın ılerde benı benden daha zayıf daha guzel bırıyle aldatmasını ıstemıyorum.

Lütfen yanlıs anlasılmasın.Burda ne konuyu acan arkadasın esıne nede dıger yorum yapan arkadasların eslerıne nede kendı sevgılıme bı lafım yok guvensızlıgım asla olamaz zaten.ama hıc bızaman ıcın benım basıma gelmez demıyorum.Gelebılır bunun garantısını kımse veremez ben sımdıden onlemımı alıcam.En azından allahım yazdıysa bozsun bole bırsey yasarsam bende arayıpta bulamadıgın neydı sorusunu sordugumda o cevabı almak ıstemıyorum.İş yerindeki tek bayansanız ve birazda iyi gözlem yeteneginiz varsa zaten evlı erkeklerın nasıl davrandıgını görebılıyorsunuz(Herkes aynı deıl tabıkıde) :26:

Şimdi yazdıklarım sıze sacma paranoyakca delıce gelebılır.Ama ben bugune kadar hep en kotusunu dusundum bu konudada ole yapıyorum.Sevgılım benı cok sevıyor bende onu bana bu konuda destek oluyor yapamazsamda benı bole kabullenmıs durumda.Fakat ben evlendıkten sonra bıde cocuk dogurunca alacagım durumdan sonra esım benı aldatırsada sucun bı kısmıda bende oluyor.Yazımın basındada dedıgım gıbı her erkegın ıcınde bır aslan yatar.Ben sımdı 80 kıloysam dogumdan sonra 100 gecıcem demektır.Nasrettın hoca hesabı testı kırılmadan ben onlemımı alayım.

Lütfen yanlış anlamayın benı kımsenın esıne ve kendıne bı haksızlık yada kırıcı bısey soylemıyorum.

MürŞ

Canım çok iyi anladım ben seni ksinlikle yanlış anlaşılacak bir şey yok yazında :)
Ben de seninle aynı fikirdeyim. Bir bayan olarak dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum ben de.

Canım çok iyi anladım ben seni ksinlikle yanlış anlaşılacak bir şey yok yazında :)
Ben de seninle aynı fikirdeyim. Bir bayan olarak dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum ben de.

Ayyy içim nasıl rahatladı anlatamam yanlış anlaşılmaktan korkuyordum.:50:

Sevgilim hiç yanımda kafasını kaldırıp kımseye bakmaz.Bazen ben durterım bak ne guzl kız ayyy etgı ne guzelmıs dıe.Ozaman bıle utana sıkıla bakar.ama bu ben yokken bakmıyo anlamına gelmez:47:.Ayrıca bakıyor dıe kızmamada guzele herkez bakar benımde duzgun bı fızıgım olsa banada baksınlar hıcte gocunmam ( tabı ole okuzce asılır gıbıde deıl yanı ) hosuma gıder daha.Begenılmek hangı kadının hosuna gıtmezkı.Ben sevgılıme sordugumda neden bakmıyorsun dıe.Benımde sevgılım var kız kardesım var bana yapılmasını ıstemedıgım seylerı yapmam dıyor ama ıste ıcımdekı kurt kemırıyor benı maleseff :5:Ne cok konustum gene yawww :52:

selam hanımlar yeniden buradayım malum sınav haftası fazla giremiyorum tartılma imkanı bulamadım ama vucüt ölçülerimi yazabilirim

28 mart 2011 kilo 85
göbek 110
kalça 116
bacak 67
basen 114
bu ölçümler çıplak tende
30 mart 2011
göbek 106,5
kalça 114
bacak 66
basen 112
bu ölçümler pantolon üzeri

evet nasılım bence iyiyim iyiyim hatta süperim

sabahları hurma yiyin kızlaaaaar ve bol su için:)

evet ben bu defa inanıyorum zayıflayacağımıza :)))))

dersi geçmek için değilde sanki zayıflamak için ders çalışıyorum bi görsen:) çok kalori harcatıyor ah birde biraz daha az yiyebilsem daha hızlı zayıflayacağım biliyorum ama nerdeeeeee

neyse şu sınavları bi halledeyim o zaman daha çok tutacam boğazımı şimdi biraz gevşeğim ama yinede gidiyor:)))))))))))

evet ben bu defa inanıyorum zayıflayacağımıza :)))))

dersi geçmek için değilde sanki zayıflamak için ders çalışıyorum bi görsen:) çok kalori harcatıyor ah birde biraz daha az yiyebilsem daha hızlı zayıflayacağım biliyorum ama nerdeeeeee

neyse şu sınavları bi halledeyim o zaman daha çok tutacam boğazımı şimdi biraz gevşeğim ama yinede gidiyor:)))))))))))

Aman dikkat et canım gevşek olsa bile ipin ucunu sıkı sıkı tut.:68:

selam arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar şimdi evdeyim ve ajandam yanımda olduğu için tam ölçümlerimi yazabilirim

28.03.2011

göbek 110
gögüs 107
kol 36
kalça 116
basen 114
bacak 67
boyun 38

31.03.2011

göbek 105
göğüs 106
kol 32.5
kalça 115
basen 112
bacak 64
boyun 37

kendimi alkışlıyorum:)
ölçümlerimi de objektif olsun diye kendim değil eşime yaptırıyorum:)))))))))))

istikrarlı bir şekilde diyetime devam ederken hamile olduğumu öğrenmemle diyet sona erdi ve şimdi çok hastayım ilaç da içemiyorum doktora gittim ilaç vermedi ölüyorum hastalıktan

1 yılı aşkın süre geçmiş tesadüfen okudum konuyu ne yaptın doğum yapmış olmalısın... zayıflayabildin mi?

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Back