Bu harika bilgiler için teşekkürler cnm bende su ıcmeyı cok sevmıyorum cok wc cıkarıyor dıe demek ıcsem daha cok verecektım sımdıye kadar ii geldi bana bu bılgıler ama çiiişşş ne olcak yawww :26:
mursh'cum sen zayıflama yolunda su içmenin yararını bilmiyormuydun"Her yemekten önce 2 bardak su içmek.Saatli bir şekilde ve az yağlı az tuzlu beslenmek." Bu işin kuralı budur.Ancak bu kuralı hayatınıza yaymazsanız benim gibi verdiginiz 24 kilonun 20sini bir yılda geri alırsınız. Neyse bu kötü anılarımı hatırlatmayayım kendime şimdi nerde çıktı bu aaa :89:
Cnm bunu bılmeyen mı kaldı bu devırde.Bende bılıorum bole olması gerektıgını ama benım gıbı düzensız bır ıste calısıyorsan cok uygulama sansın olmuyor malesef.Tabıkı elımden geldıgınce suyumu ıcıyorum ama ben gunde 1 1.5 lıtre ıctıgımde WC den cıkmıyorum.İçilmesi gereken en az 2.5 lıtre benım masamı WC tasımam gerekır oleyseİşime gelmedıgınden dıyelım.
Bide solemesı ayıp su alttan cıtcıtlı badylerden gıyıyorum calıstıgım yerde cok erkek var egılırken kalkarken kıcım basım acılmasın dıe(Malum koca popolu oldugumdan pant. kayıyo asagıya)wc gırınce onu acmak sonra tekrar cıtcıtlamak usengecım galıba bırazzz
evet birde o form çaylar var tabi bitkilerim metabolizmanız ve bedeniniz üzerinde canlandırıcı ve rahatlatıcı etkisi
bende denemeyi düşünüyorum (yeniden) ama çok faydalı olacağını da zannetmiyorum
ama elmanın zayıflatıcı etkisi kanıtlandı elma sirkesi deneyebilirsiniz mükemmel iştah kapatıyo ve zaten mideniz bulanıyo yemek isteği falan kalmıyo yazmayı unutmuşum sabahları aç karnına elma sirkemide içiyorum 1 saat sonra bende bi yanma bi ter sanırım içerde baya çalışma oluyo o sıralarda:)
canım benim aramıza hoşgeldin sevgilin yada eşin yoksa biz varız ne diye dert ediyosunki:))))) hade bakalım bismillah demişsin zaten şimdi devam etme zamanı sıkıldıkça yemek istedikçe yazalım buraya zaman geçer ve birbirimize destek olursak iştahımızı da kapatabiliriz
canım süpersin valla bende 2 hafta ağır diyet yapıp ve hergün 4 km yürümeme rağmen 1 kilo verdim e haliyle motivasyon falan kalmadıbide canım spor falan yaptınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?