Amin canım. Allah razı olsunRabbim sana mükafatını versin Canom
Kızları var ama ilgilenmedilerÇok uzun bir süreç olmuş seninde.
Başka kimse yokmuydu öyle hep sende kalmışlar .
Hatırlıyorum o zamanları40 gün bir odada yaşadım lohusalığımıdeğeri yok işte
Kocan ağızlarını kapatacaktı kuzu, anne sıkıntı bende demeliydi.abla sen ne dion yaa
bütün akrabaların içinde bal0ncuğun cocuğu olmuyor sanırım hala cocuk ortada olmadığına göre..
inşallah oğlum boşarda kurtuluruz bu kısır kadından
Allah'ım bu nasıl vicdan bu nasıl laf bu nasıl seviyesizlik hadsizlik....off neyse ya amağn
Kıymeti olsaydıHamilelikten lohusa bitene kadar bizdelerdi. Kayınpeder kansere yakalandı. Bizim yanımızda tedavi gördü. Benimde hamileliğim hep kanamalı geçti. Zor günlerdi. Hepsi geride kaldı şükür
Allaha havale ediyorum. Hepsini rabbim biliyor. Onlar bilse ne bilmese ne
kızz ben diom benAllaha havale ediyorum. Hepsini rabbim biliyor. Onlar bilse ne bilmese ne
Yok işteKıymeti olsaydı
Cahillik böyle bir şey. Şükürler olsun oğlum evlat sevgisini yaşadı diyeceğineabla yine sustum biliomusun
oğlunda problem demedim
en son tüp bebek sürecinde aşırı duygusallaştım hala üstüme üstüme geliyordu
yeter ya problem bende değil dedim.. boşayayım mı oğlunu şimdi dedim? artık patladım
ki problemin kmde olduğunuda bi önemi yok zaten bana göre ama patlattı beni..
insan olur sandım.. şoka girdi ağlamaya başladı..inanmadı oğluna sordu.. eşim onaylayınca
beni arıyor diyorki bal0ncuk oğlumu boşamayacaksın demi die.. ben sizin gibi değilim bu sebebten eşmi boşanır
hiç çocuğm olmasada boşamam ben eşimi dedm.. o aralar sustu köşesine çekildi.. bulaşmadı
hamile kaldım bebeğimi kaybettm 6 ay boyunca yataktan kalkmam yasaktı
1 kere arayp bişeye ihtiyacnmı varmı demedi.. çocuk doğduktan snra boy gösterisi yapmaya kalktı
söyleyincede ne dedi biliormusun? ne gelecem sanki bana torunmu verdin? doğura doğura kız doğurdun
oğlum boşuna verdi tüp bebek parasını dedi..
al işte yani gelde görüş
Hee o mesele mikızz ben diom ben
senin bana yaptıkalrın
Cahillik akmış paçalarından resmen,kadın bu demek ki.abla yine sustum biliomusun
oğlunda problem demedim
en son tüp bebek sürecinde aşırı duygusallaştım hala üstüme üstüme geliyordu
yeter ya problem bende değil dedim.. boşayayım mı oğlunu şimdi dedim? artık patladım
ki problemin kmde olduğunuda bi önemi yok zaten bana göre ama patlattı beni..
insan olur sandım.. şoka girdi ağlamaya başladı..inanmadı oğluna sordu.. eşim onaylayınca
beni arıyor diyorki bal0ncuk oğlumu boşamayacaksın demi die.. ben sizin gibi değilim bu sebebten eşmi boşanır
hiç çocuğm olmasada boşamam ben eşimi dedm.. o aralar sustu köşesine çekildi.. bulaşmadı
hamile kaldım bebeğimi kaybettm 6 ay boyunca yataktan kalkmam yasaktı
1 kere arayp bişeye ihtiyacnmı varmı demedi.. çocuk doğduktan snra boy gösterisi yapmaya kalktı
söyleyincede ne dedi biliormusun? ne gelecem sanki bana torunmu verdin? doğura doğura kız doğurdun
oğlum boşuna verdi tüp bebek parasını dedi..
al işte yani gelde görüş
Gelin hizmetçi ya normal yani.Kızları var ama ilgilenmediler
Aynen o gözle bakıyorlarCahillik akmış paçalarından resmen,kadın bu demek ki.
Terbiyesliğe bakarmısın ne demek torunmu verdin demek.
Eşinin haberi vardır umarım bu sözlerden.
Gelin hizmetçi ya normal yani.
işte böyle ablaCahillik böyle bir şey. Şükürler olsun oğlum evlat sevgisini yaşadı diyeceğine
canımsınHee o mesele mi
Kız senin yaşadıklarını bende yaşadım. Tabi destek olacağım sana
varda.. görme duyma bilme dior.. uff işte oda ayrı sakilCahillik akmış paçalarından resmen,kadın bu demek ki.
Terbiyesliğe bakarmısın ne demek torunmu verdin demek.
Eşinin haberi vardır umarım bu sözlerden.
Anlastik,yapmaz artikSırtını dönmesakın sjksjksjksjk
Bunlar av köpeği çünkü,çok hareketliler koşması gerekiyor sürekli
Hiç umut yok o zaman.
İnsan ölüm var diye düşünmeli, ki ufacık torununu toprağa verdiler. Hiç mi akıllanmaz bir insan.Yok işte
Biz elalem ne der diye bakmışız yapmışız. Sonunda öyle oldu
Hep şunu dedim eşimede,vicdanım rahat o kadar.Yok işte
Biz elalem ne der diye bakmışız yapmışız. Sonunda öyle oldu
Yok ya onlarda bir canlı sevgisi yok. Merhamet yok. Vicdan yok. Evlat sevgisi yokİnsan ölüm var diye düşünmeli, ki ufacık torununu toprağa verdiler. Hiç mi akıllanmaz bir insan.
Ben utandım ya.
Yazık ciddenAynen o gözle bakıyorlar
Nasıl görmezsin duymazsın öyleişte böyle abla
aşırı kim doluyum neyse yinede
canımsın
varda.. görme duyma bilme dior.. uff işte oda ayrı sakil
Yapmaz evettAnlastik,yapmaz artik
Sen elinden geleni yapmışsın abla. Kıymet bilmeyene daha ne yapacaksın. Kendini hasta mı edeceksin. İnsan yaş aldıkça düşünceleri de değişiyorHep şunu dedim eşimede,vicdanım rahat o kadar.
Kimsede aksini ispat edemez bana karşı.
Kendi 2 oğlu tahammül edemezken ben ettim.