- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.110
- 60
Ruhsuzlar demek ki.Yok ya onlarda bir canlı sevgisi yok. Merhamet yok. Vicdan yok. Evlat sevgisi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ruhsuzlar demek ki.Yok ya onlarda bir canlı sevgisi yok. Merhamet yok. Vicdan yok. Evlat sevgisi yok
Öyle böyle değilRuhsuzlar demek ki.
Fazlasıyla yaptım,herkes biliyor bunuda.Sen elinden geleni yapmışsın abla. Kıymet bilmeyene daha ne yapacaksın. Kendini hasta mı edeceksin. İnsan yaş aldıkça düşünceleri de değişiyor
Hiç gerek yok
Eşlerin yaklaşımıda çok önemli burada.Öyle böyle değil
Allah ıslah etsinYok işte
Biz elalem ne der diye bakmışız yapmışız. Sonunda öyle oldu
Lenosu gormek istiyorlarmi bunlarabla yine sustum biliomusun
oğlunda problem demedim
en son tüp bebek sürecinde aşırı duygusallaştım hala üstüme üstüme geliyordu
yeter ya problem bende değil dedim.. boşayayım mı oğlunu şimdi dedim? artık patladım
ki problemin kmde olduğunuda bi önemi yok zaten bana göre ama patlattı beni..
insan olur sandım.. şoka girdi ağlamaya başladı..inanmadı oğluna sordu.. eşim onaylayınca
beni arıyor diyorki bal0ncuk oğlumu boşamayacaksın demi die.. ben sizin gibi değilim bu sebebten eşmi boşanır
hiç çocuğm olmasada boşamam ben eşimi dedm.. o aralar sustu köşesine çekildi.. bulaşmadı
hamile kaldım bebeğimi kaybettm 6 ay boyunca yataktan kalkmam yasaktı
1 kere arayp bişeye ihtiyacnmı varmı demedi.. çocuk doğduktan snra boy gösterisi yapmaya kalktı
söyleyincede ne dedi biliormusun? ne gelecem sanki bana torunmu verdin? doğura doğura kız doğurdun
oğlum boşuna verdi tüp bebek parasını dedi..
al işte yani gelde görüş
Ohoooo, Lena üzerinden kavga bile çıkardılarLenosu gormek istiyorlarmi bunlar
Eşimde mesafesini koydu. Görüyor oda neyin ne olduğunuEşlerin yaklaşımıda çok önemli burada.
En güzeli zaten,eşimde uzun süre görüşmedi aramadı sormadı bir kaç kere banka işi oldu sadece hallettiler.Eşimde mesafesini koydu. Görüyor oda neyin ne olduğunu
Isvicreli bilim adamlari bunlari incelemeliOhoooo, Lena üzerinden kavga bile çıkardılar
Moleküllerine de ayırsalar, bilim çaresiz böylelerineIsvicreli bilim adamlari bunlari incelemeli
Anlayanlar beğendi bile ahsjhsjsjantepeaşıkbirkadın27
Aslında antepliyeasikbirkadin27 olmalıydıAnlayanlar beğendi bile ahsjhsjsj
Nööeeeeyy ölse bir kaşık su vermem böylesine, değil ki selam.abla yine sustum biliomusun
oğlunda problem demedim
en son tüp bebek sürecinde aşırı duygusallaştım hala üstüme üstüme geliyordu
yeter ya problem bende değil dedim.. boşayayım mı oğlunu şimdi dedim? artık patladım
ki problemin kmde olduğunuda bi önemi yok zaten bana göre ama patlattı beni..
insan olur sandım.. şoka girdi ağlamaya başladı..inanmadı oğluna sordu.. eşim onaylayınca
beni arıyor diyorki bal0ncuk oğlumu boşamayacaksın demi die.. ben sizin gibi değilim bu sebebten eşmi boşanır
hiç çocuğm olmasada boşamam ben eşimi dedm.. o aralar sustu köşesine çekildi.. bulaşmadı
hamile kaldım bebeğimi kaybettm 6 ay boyunca yataktan kalkmam yasaktı
1 kere arayp bişeye ihtiyacnmı varmı demedi.. çocuk doğduktan snra boy gösterisi yapmaya kalktı
söyleyincede ne dedi biliormusun? ne gelecem sanki bana torunmu verdin? doğura doğura kız doğurdun
oğlum boşuna verdi tüp bebek parasını dedi..
al işte yani gelde görüş
ağzın bal yesin“Erkek ailesi bir evliliğin kangrenidir, kesip atılmalıdır.”
Margırıt Hağle
Sunumlar yıkılacak sankim bu kategorideİlk konumuz geldi