- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.110
- 60
Sana zarar veriyorsa görüşmemek en sağlıklısı zaten.Bende görüşmüyorum. En son bayramda aradım. Senin gibi kıymetsizlerle işim yok bizi arama dedi. Ne yaptımsa onlara. Allah görüyor.
ay bunlarn hepsimi aynıBende görüşmüyorum. En son bayramda aradım. Senin gibi kıymetsizlerle işim yok bizi arama dedi. Ne yaptımsa onlara. Allah görüyor.
Tahmin ediyorum az buçukta,karar senin zaten uzak dur yeter.amanğ abla.. ofki ne of
karşıki dağlar yıkılır
öyle değil işt..
çokçok
anlamıolar
bni bi sen anlıosun
En iyisi abla. Bak sen bile şu yaşında hala çekiyorsun. Ne gerek var tatsızlık çıkarmaya. Hayat gelip geçiyor.Sana zarar veriyorsa görüşmemek en sağlıklısı zaten.
Ben kestim aramayıda,nevoş bilir ona ne kadar destek olduğumu,bir kalemde sildim eşimin bile görüş deme hakkı yok artık .
Geneli öyle ..ay bunlarn hepsimi aynı
Daha anlatsam şaşar kalırsın da neyseeeeeeay bunlarn hepsimi aynı
Benimkiler tam tersiay bunlarn hepsimi aynı
Maşallah de nevoş. Sen biliyorsun işte benimkileriBenimkiler tam tersi
sana benmkileri anlatsam bu hafif kalırda...Daha anlatsam şaşar kalırsın da neyseeeeee
maşallah ablaBenimkiler tam tersi
Uzak olsunlar en iyisisana benmkileri anlatsam bu hafif kalırda...
seninkine şaşırdım ondan dedim...
tatsızlık cıkarmayalım diyip saygımızdan sustukça illa çıkartıolar tepeye biniolar
ben görüşmüorumda bu sefer eşim barıştırmak istio
hep aynı döngü
Benle uğraşamadıda ondan,bilir lafın altında kalmayacağımı,çat çat sokarım lafı öyle.En iyisi abla. Bak sen bile şu yaşında hala çekiyorsun. Ne gerek var tatsızlık çıkarmaya. Hayat gelip geçiyor.
tıpkı benBenle uğraşamadıda ondan,bilir lafın altında kalmayacağımı,çat çat sokarım lafı öyle.
Sinirli asabi insanım,öyle minnoş olamam hiç.
İyisini yapmışsın. Sustukça daha çok yapıyorlar yoksaBenle uğraşamadıda ondan,bilir lafın altında kalmayacağımı,çat çat sokarım lafı öyle.
Sinirli asabi insanım,öyle minnoş olamam hiç.
Maşallah nevoşcumBenimkiler tam tersi
Çaçaron değlimde,anlayana lafı sokarım öyle.tıpkı ben
Aynen cehennemn dibine git dedi bana,bana dedi banaİyisini yapmışsın. Sustukça daha çok yapıyorlar yoksa
Yoksaaaa bir Antepli daha mııııı
eşimin ailesinde anlaşamadığım tek yer çekirdek ailesiMaşallah nevoşcum
Çaçaron değlimde,anlayana lafı sokarım öyle.
Hâlâ aynı mı seninki?İnşallah olmayız. Eskiler hep dert yanar mesela benim kayınvalide çok çekmiş kayınvalidesinden. Yemin etmiş gelin alırsam yanıma almam, ne olursa olsun ağzımı açıp bişey demem diye ama noldu oda yapıyorben takmıyorum aman sende takma. İnsan ne yaparsa kendine yapar