hakedior geberesice
Bende iyiyim şükürİyiyim mavişim sağol sen nasılsın
Evde olmuyor onlarla bahçeli ev lazımm ki koşsun dursunHer yerinden enerji akiyor, yerim ben onlarin hepsini
Ajsgsjsys of
yarın öbür gün bende böyle bir kv olursamNe olursa olsun oda bir anne. Yarın bir gün bizde kayınvalide olacağız.
İyi yada kötü. Allaha havale et geç
Nağpıyor sana kayganaa bakayımmhakedior geberesice
Bu zamanda bahceli eve sahip olmak hayal benim icin, anca koyde bakarizEvde olmuyor onlarla bahçeli ev lazımm ki koşsun dursun
Döner dolaşır seni bulur kuzu, Allah’a havale et.yarın öbür gün bende böyle bir kv olursam
inşallah ölürüm
Hep berabercene iyi olalımmBende iyiyim şükür
anlatsam roman olurNağpıyor sana kayganaa bakayımm
yok bulmazDöner dolaşır seni bulur kuzu, Allah’a havale et.
Kişilikle alakalı bunlar,düzeltme yoluna gideceksin baktın olmuyor görüşme o zaman.yarın öbür gün bende böyle bir kv olursam
inşallah ölürüm
Evett. Çok yoruldum ama değdi
İnşallah olmayız. Eskiler hep dert yanar mesela benim kayınvalide çok çekmiş kayınvalidesinden. Yemin etmiş gelin alırsam yanıma almam, ne olursa olsun ağzımı açıp bişey demem diye ama noldu oda yapıyoryarın öbür gün bende böyle bir kv olursam
inşallah ölürüm
Fena o zaman desene.anlatsam roman olur
en iyisi anlatmamak
yok bulmaz
Allah görüyor
Balusa kaynana demeyin çıldırıyor hagshshanlatsam roman olur
en iyisi anlatmamak
yok bulmaz
Allah görüyor
Hani senin ki nerde caağnım
Susmuyorlar zaten,ben ne yaptım görüşmeyi kestim telefonfanda numarasını sildim kafam rahat artık.İnşallah olmayız. Eskiler hep dert yanar mesela benim kayınvalide çok çekmiş kayınvalidesinden. Yemin etmiş gelin alırsam yanıma almam, ne olursa olsun ağzımı açıp bişey demem diye ama noldu oda yapıyorben takmıyorum aman sende takma. İnsan ne yaparsa kendine yapar
O mümkün değil olmaz
amanğ abla.. ofki ne ofKişilikle alakalı bunlar,düzeltme yoluna gideceksin baktın olmuyor görüşme o zaman.
öyle değil işt..İnşallah olmayız. Eskiler hep dert yanar mesela benim kayınvalide çok çekmiş kayınvalidesinden. Yemin etmiş gelin alırsam yanıma almam, ne olursa olsun ağzımı açıp bişey demem diye ama noldu oda yapıyorben takmıyorum aman sende takma. İnsan ne yaparsa kendine yapar
çokçokFena o zaman desene.
Balusa kaynana demeyin çıldırıyor hagshsh
Bende görüşmüyorum. En son bayramda aradım. Senin gibi kıymetsizlerle işim yok bizi arama dedi. Ne yaptımsa onlara. Allah görüyor.Susmuyorlar zaten,ben ne yaptım görüşmeyi kestim telefonfanda numarasını sildim kafam rahat artık.