Sahibindende bulduk zaten ablam.Aracın kendi servisinde yapılmadıysa çıkmaz zaten,sıkıntıda o oluyor.
Ekspertizler işi çözüyor sonra,adamlar yolunu buluyor br şekilde.
İyi denk gelmiş gene,neyseki arızada çıkmış kısmet değilmiş demek ki.
Sahibinden coma filan bakıyormusunuz.
Allah çektirmesin minnoşdaha kötü hemsiremhaber bekliyoruz artik yapacak biseyimiz kalmadi dediler :/
Ama nasil tatlıymış ya yerim
Üf yaa, bakir yasaklansin o zaman bizeneBen de milletten otlanıyorum, çok yanlış kişiden istedin bunu bebeyim.
Yaa, rabbim surundurmeden alsin minigimdaha kötü hemsiremhaber bekliyoruz artik yapacak biseyimiz kalmadi dediler :/
Balı kabul etti şekerciğimGünaydınla ryasocum
Tamam o zaman bal olsun
Çok pahalı birde arabalar artık
Çok geçmiş olsun yasocum
Yasocum araç bulundumu önce tramer kaydına bakmak lazım,araç kazası varsa sistemden gözüküyor zaten.
Bu adamlar niye böyle yaSahibindende bulduk zaten ablam.
Whatsappım sahibinden ilanı dolu, artık kafayı yedirtecek şehzade bana
Yanındayken ilan gösterdiği yetmiyormuş gibi, WC’den de vatzup üzerinden ilan yolluyor
Bak görüyorsun yeni gelen bile aynı şeyi söylüyor.Üf yaa, bakir yasaklansin o zaman bizene
Erkekleri anlama sanatı içerikli kitap var mı cancağzım?Bu adamlar niye böyle ya
Yeni kategoriye tarif gelmediği için maziye mi daldın Gezenticiğim?Bu cocostar pasta da güzelmiş ha.
Yok yav dün yaptım ya hani, bugün bir dilim daha yedim pastadan.Yeni kategoriye tarif gelmediği için maziye mi daldın Gezenticiğim?
Yok yav dün yaptım ya hani, bugün bir dilim daha yedim pastadan.
Onları anlayan yok ki cancağızımErkekleri anlama sanatı içerikli kitap var mı cancağzım?
Orada bile çıkıyor adam öyler bir yazıyor ki,sanırsın araç 0 gibi,şehzade boş bırakmıyor seni baksanaSahibindende bulduk zaten ablam.
Yanındayken ilan gösterdiği yetmiyormuş gibi, WC’den de vatzup üzerinden ilan yolluyor
Öyleymiş balın oldu artıkBalı kabul etti şekerciğim
Orada bile çıkıyor adam öyler bir yazıyor ki,sanırsın araç 0 gibi,şehzade boş bırakmıyor seni baksanaSahibindende bulduk zaten ablam.
Öyleymiş balın oldu artıkBalı kabul etti şekerciğim
Bunu görselden buldum,fotoları vardıda bulamadım.Ama nasil tatlıymış ya yerim
Üf yaa, bakir yasaklansin o zaman bizene
Oldu olduOrada bile çıkıyor adam öyler bir yazıyor ki,sanırsın araç 0 gibi,şehzade boş bırakmıyor seni baksana
Öyleymiş balın oldu artık
Kıskanmaz artık balımmmm dedinmi tamamdırrrOldu oldu
Yoksa beni tenhada döver, eli masalıKıskanmaz artık balımmmm dedinmi tamamdırrr
Bir arkadaşda vardi bu cinsten asiri hareketliydi tutamiyorlardi hayvani evdeBunu görselden buldum,fotoları vardıda bulamadım.