Gecen sene personel beni kandırıp Note rimel verdi, hayatımda aldıgım en kötü rimeldi, bana verilen mi kötüydü acabaonu denemedm hiç denk gelmedim ama birkaçı berbattı gerçekten
noteden vazgeçemiorum 2 senedir
bilemedm joyz rimel konusunda bende cok şanssızım.. notenin (real look gri olan onu kullanıorum)Gecen sene personel beni kandırıp Note rimel verdi, hayatımda aldıgım en kötü rimeldi, bana verilen mi kötüydü acaba
Ki benim kirpikler bijuteri rimeli ile bile arşa çıkar
bilemedm joyz rimel konusunda bende cok şanssızım.. notenin (real look gri olan onu kullanıorum)
tam olarak bu.. onca şeyden snra bari bu kalsn dedim
Sağ ol canımellerine sağlık afiet olsun ablacım
eskiden benAman bana rimel olsa gelse, kızlardan sıra gelir miNe alsam elimden alırlar
Sponsor bulmam lazımeskiden ben
ben çok seviyorum yaSponsor bulmam lazımBen güneş kremi, göz kalemi ikilisi ile takılıyorum.
Onlar ooooo
tam olarak bu.. onca şeyden snra bari bu kalsn dedim
daha iyisi varsa önerilere açığım ama rimel konusunda bezdimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bb krem, kapatıcı, bilmem Bb pudrası, rimel, ruj hepsi onlardaben çok seviyorum ya
göz kalemi
rimel eyeliner
ruj
ve allıkgünlük vazgeçilmezlerim
fondeten göz altı kapatıcısı vs vs kullanmam
Nedir bu kızlara alayım
sevdiğin yanı ne ?
gençlikkkkkkkkkkkkkkkkkBb krem, kapatıcı, bilmem Bb pudrası, rimel, ruj hepsi onlardaEyliner eksik kalsın
Hızlı başladılarsevdiğin yanı ne ?
gençlikkkkkkkkkkkkkkkkk
yok abla ya.. böylelerHızlı başladılar
Oda doğru sekizinci sınıflarda gördüm. Benimkiler geçen yıldan beri yapıyor. Ama işte ruhları eşimi çıldırtıyor bazenyok abla ya.. böyleler
ben şimdi görüorum daha ortaokula gidiyorlar
okula giderken rimel vs vs
artık aştılar
oo daha erkek arkadaşları olcakOda doğru sekizinci sınıflarda gördüm. Benimkiler geçen yıldan beri yapıyor. Ama işte ruhları eşimi çıldırtıyor bazen
Benim kızlar üniversite öncesi karşıoo daha erkek arkadaşları olcak
enişte karşı olsa neeeğğğğğğğğğğğBenim kızlar üniversite öncesi karşıEşim hep karşı