- 5 Mayıs 2020
- 12.749
- 39.489
Rimel ablaNedir bu kızlara alayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rimel ablaNedir bu kızlara alayım
Olacak şeylerKankaları var zaten erkekenişte karşı olsa neeeğğğğğğğğğğğ
olmasa neeğğğğğğğğğ
Tek tek ayırıp arşa çıkarıyor işte kirpiklerisevdiğin yanı ne ?
gençlikkkkkkkkkkkkkkkkk
alacam arşa çıkmazsaTek tek ayırıp arşa çıkarıyor işte kirpikleri
Bana da gelmiyorBana geçen sefer rimel gelmemişti. Bana bana, Bihter’ine. Bir tek rimel ve eyeliner aldığım için parayı onlara döken insanım. Eyeliner The Balm, rimel Loreal kullanırım genelde. Kendileri kaybettiler………..
İşe yaramazsa da üzüleceğin bir fiyat değil korkmaalacam arşa çıkmazsa
parasını ıbanıma at
35 liraya almıştım Osmaniye ye gittigim de kuzenimden görüp begenip almıştım zaten şimdi de çok artmamıştır herhaldeNe kadar fiyatı
İyiymiş fiyatı canımİşe yaramazsa da üzüleceğin bir fiyat değil korkma
35 liraya almıştım Osmaniye ye gittigim de kuzenimden görüp begenip almıştım zaten şimdi de çok artmamıştır herhalde
35 ne laİşe yaramazsa da üzüleceğin bir fiyat değil korkma
35 liraya almıştım Osmaniye ye gittigim de kuzenimden görüp begenip almıştım zaten şimdi de çok artmamıştır herhalde
Hele performansına göre bedavaİyiymiş fiyatı canım
Benim kızların kirpikler sık ve uzun çokta abartmamsak mıBimin siyah bir limeli var 25 civarı ondan alıyorlar. Oda çok iyi denedin mi hiç.Hele performansına göre bedava
Çok komik dimi ama sen bir dene gör35 ne la
şimdi olmuş olsun 60 felan olsun 100Çok komik dimi ama sen bir dene gör
Bir de ucu eğik olanı var bunun o da başarılı daha kıvrık kirpikler istiyorsan
Onu da cok duydum onu da deneyeceğimBenim kızların kirpikler sık ve uzun çokta abartmamsak mıBimin siyah bir limeli var 25 civarı ondan alıyorlar. Oda çok iyi denedin mi hiç.
Aynen 100 bile iyi. Bi şans verşimdi olmuş olsun 60 felan olsun 100
yine iyi yani
Bende öyleydim. Yaş ilerleyince arada ama göz kalemi kullanırım her çıktığımda, rimel eserseOnu da cok duydum onu da deneyeceğim
Ben cok az makyaj yapıyorum, düğünden bayrama
Eskiden maybelline den şaşmazdım rimelde.
Tarihi geçip atılıyor bitmeden
şunu cok övüolarOnu da cok duydum onu da deneyeceğim
Ben cok az makyaj yapıyorum, düğünden bayrama
Eskiden maybelline den şaşmazdım rimelde.
Tarihi geçip atılıyor bitmeden
Benim de en sevdiğim rimel ama o kadar alışmışım ki sıfır makyaj gezmenin rahatlıgına. Sürdüğümde eve kendimi zor atıyorum, bi an önce temizlemek içinBende öyleydim. Yaş ilerleyince arada ama göz kalemi kullanırım her çıktığımda, rimel eserse