Gelmiyordu
ay sorma jennamO zaman yeme,yemeyelim,yemesinler
nere getteGelmiyordu
Gızani okula götürdü galibasıay sorma jennam
herifim geldi ya
2 günde kilo aldm yine
bozuldu diet
yine başladım
nere gette
ay sorma jennam
herifim geldi ya
2 günde kilo aldm yine
bozuldu diet
yine başladım
nere gette
Bana geçen sefer rimel gelmemişti. Bana bana, Bihter’ine. Bir tek rimel ve eyeliner aldığım için parayı onlara döken insanım. Eyeliner The Balm, rimel Loreal kullanırım genelde. Kendileri kaybettiler………..ödüllü anket geldi
hadi herkes güzelleşmeye
senin gibi zarif bir kadına bunu nasıl yaparlarBana geçen sefer rimel gelmemişti. Bana bana, Bihter’ine. Bir tek rimel ve eyeliner aldığım için parayı onlara döken insanım. Eyeliner The Balm, rimel Loreal kullanırım genelde. Kendileri kaybettiler………..
Vallahi çok güzel kısır yaptım
Bu gelsin bari bende doldurdumBana geçen sefer rimel gelmemişti. Bana bana, Bihter’ine. Bir tek rimel ve eyeliner aldığım için parayı onlara döken insanım. Eyeliner The Balm, rimel Loreal kullanırım genelde. Kendileri kaybettiler………..
hem yaparım hem yerimVallahi çok güzel kısır yaptımAntep kısırı
Ben yapınca ayrı güzel olduÇok güzel yedim
the balm efsane bi eyelinerBana geçen sefer rimel gelmemişti. Bana bana, Bihter’ine. Bir tek rimel ve eyeliner aldığım için parayı onlara döken insanım. Eyeliner The Balm, rimel Loreal kullanırım genelde. Kendileri kaybettiler………..
Yazıklağr olsun.senin gibi zarif bir kadına bunu nasıl yaparlar
Çift taraflı var ya, mor renkli, ben ondan kullanıyorum. Güzel o bak.the balm efsane bi eyeliner
ama lorealin rimelleri cok berbatımsı yaa
onu denemedm hiç denk gelmedim ama birkaçı berbattı gerçektenÇift taraflı var ya, mor renkli, ben ondan kullanıyorum. Güzel o bak.
ellerine sağlık afiet olsun ablacımTabi ki