- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.453
Geçmiş olsun.Allah iyilik versin aşkom
Ben bugün yine bir aksiyon yaşadımEn son üç yıl önce buraya taşınırken Antep'te yapmıştım.
Banyoyu yıkıyoryordum. Çamaşır suyu döktüm. Sonra onu döktüğümü unutup birde üstüne kireç çözücü ohhhh missssSonra aaa kokmadı deyip yıkamaya devam ettim. Sonra iki saat öksürmekten öldüm ve karnım sanki yeni ameliyat olmuşum gibi ağrıyor
Çok şükür bugünde kendimi öldürmeden devam ediyorum. Bunun dışında iyiyim ya
Sağ ol aşkomAmin aşkomYani,hiç şaşırmadım, aksiyonun olmadığı hayat bize uzak,ben aynısını tuz ruhu ile yapmıştım,ciğerlerim söndü geçmiş olsun aşkom
Sağ ol canım benimGeçmiş olsun.
Amacım da buydu.Sağol dilime takıldı ve şuan bas bas onu dinliyorum mutfakta
Paşa acımamışSağ ol aşkom
Ya birde ikinci kez aynı hatayı yaptım ve evde yine kimse yoktu.
Emir bile diyor anne bu yaptığın kusura bakma ama cidden salaklık
B12 eksik galiba döktüğümü unuttumPaşa acımamışAman aşkom, kimyasal maddelerle şaka olmaz,dikkat et
Evet bizde güzel şeyler öğrendik..ben çıngıllı yaptım ilk defaBence bu ay herkes eşitti.
Yaaa nevoşumm canımm benimmÜzülme tatlım
Ben üç oy aldığım kategorileri biliyorum. 15,30,45,250 yani gelgitler olabiliyor.
İki, üç kategori öncesinde N N E S L i ye yanlış tarif alıyorsun demiştim
N N E S L i iki aydır ilklerde
Demek bir şeyleri yanlış yapıyorsun
Bebeğin küçük maşallah yine çok iyi katılıyorsun
Biraz daha prensesimiz büyüsün sana daha farklı tarifler vereceğim
Hatta bu ay sunumun geçen aylara göre daha iyi olmuş.
Doğru tarif ve iyi sunum ile her şey değilebiliyor
Bak benim köfteyi üzüm yani asma yaprağı ile deneyebilirsiniz. Tabi merak ettiysenizEvet bizde güzel şeyler öğrendik..ben çıngıllı yaptım ilk defadiğerlerini de yapacağım zamanla.herkesin emeğine sağlık
Sigara dumanın olayimmBaşta öyle oluyor da sonra alışıyorsun
Oğlum küçükken anneme bırakıp temizlik yaptım. Aynen tuvalete hem tuz ruhu hem çamaşır suyu döktüm, kaçtım odaya, yorgunluktan mı uyudum mu bayıldım mı bilmiyorum, telefon sesine uyandım. O günden sonra aynı hataya düşmüyorumAllah iyilik versin aşkom
Ben bugün yine bir aksiyon yaşadımEn son üç yıl önce buraya taşınırken Antep'te yapmıştım.
Banyoyu yıkıyoryordum. Çamaşır suyu döktüm. Sonra onu döktüğümü unutup birde üstüne kireç çözücü ohhhh missssSonra aaa kokmadı deyip yıkamaya devam ettim. Sonra iki saat öksürmekten öldüm ve karnım sanki yeni ameliyat olmuşum gibi ağrıyor
Çok şükür bugünde kendimi öldürmeden devam ediyorum. Bunun dışında iyiyim ya
Maşallah canım sanaYaaa nevoşumm canımm benimm
Dogru diğer aylara göre şuan daha iyi oy aldım aslinda şasirdım ona da
Dimii sen oyle diyosan oylediirr
Senin tarifinle devam ederimm inşallahh bidahaki seferee
Vallaha benim bebe kucagimdayken ediyorum şu 2 aydırheves ediyor insan katilası geliyor biran
Az dert var aşko,ondanB12 eksik galiba döktüğümü unuttum
İkinci kez yaptım yaOğlum küçükken anneme bırakıp temizlik yaptım. Aynen tuvalete hem tuz ruhu hem çamaşır suyu döktüm, kaçtım odaya, yorgunluktan mı uyudum mu bayıldım mı bilmiyorum, telefon sesine uyandım. O günden sonra aynı hataya düşmüyorum
Evet iç harcı çok değişik ilk defa gördümBak benim köfteyi üzüm yani asma yaprağı ile deneyebilirsiniz. Tabi merak ettiyseniz
Çıngıllıyı bende denemek istiyorum
Boş durmamak için dolanıyorum.Az dert var aşko,ondano arada kafada gezen tilki sayısı 1 milyon
Aman dikkat et yine de.Sağ ol canım benim
Ya benim günlerim hep böyle geçiyor. Bugünü es geçmek olmazdı
Kiraz kadar güzel bir ağaç yok nasıl olmazEvet iç harcı çok değişik ilk defa gördümburada kiraz yok çıngıllı lezzetli ya.ben bi de tavuk çok severim
Haklısın ya nasıl aynı hatayı yaptımAman dikkat et yine de.Ben bir kere çok eskiden yaptım o hatayı artık tek deterjan kullanıyorum. Yıkadıktan sonra bile kireç çözücü kullanmam gerekiyorsa yarın yarın diyorum
Tahmin ediyorum canım, hepsiniBoş durmamak için dolanıyorum.
Kafamda neler var bilsen