- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Aynen öyle Ondan ikinciye gerek yok.1.başını alıp uzaklara gitmese belki 2.bildirim giderdi de biz de nasiplenirdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle Ondan ikinciye gerek yok.1.başını alıp uzaklara gitmese belki 2.bildirim giderdi de biz de nasiplenirdik
Yinede bana çok inanmaYaaaaaa
Yöresel özel bı kategoriydi...yıldız bile aldık...keşke oy kullanım için katılım daha çok olsaydı...her tarif çok güzeldi benceAynen öyle Ondan ikinciye gerek yok.
Başta öyle oluyor da sonra alışıyorsunCanımm bu moral bile yettii kötü degildi evet şaşırdım bende hiç bilindik olmayanda iyi oy aldı ama şans böyle olunca daha hiç yapasım gelmiyo cano
Aşkom
Canım yemekleri varken yapmıyorlarBizi takip ediyorlar
Üzülme tatlımCanımm bu moral bile yettii kötü degildi evet şaşırdım bende hiç bilindik olmayanda iyi oy aldı ama şans böyle olunca daha hiç yapasım gelmiyo cano
Nasılsın aşkom
Ben bu kurşunu yine mi yedimYinede bana çok inanma
Çok şükür aşkom, fena değilim,sen nasılsın?Nasılsın aşkom
Eğleniyor muyuz gençlerBen bu kurşunu yine mi yedim
O emojiler nerden cıktıEğleniyor muyuz gençler
Allah iyilik versin aşkomÇok şükür aşkom, fena değilim,sen nasılsın?
Zamanla değişiyor tabiki ben bilmiyorum mesela tarif seçmek biraz içgüdüsel hareket ediyorum ama hak veriyorum emek çekip az oy almak illaki motivasyonu düşürüyor.oy kullanan üyelerin tercihleri de değişiyor Nasrettin hoca misali ya tutarsa dan devamÜzülme tatlım
Ben üç oy aldığım kategorileri biliyorum. 15,30,45,250 yani gelgitler olabiliyor.
İki, üç kategori öncesinde N N E S L i ye yanlış tarif alıyorsun demiştim
N N E S L i iki aydır ilklerde
Demek bir şeyleri yanlış yapıyorsun
Bebeğin küçük maşallah yine çok iyi katılıyorsun
Biraz daha prensesimiz büyüsün sana daha farklı tarifler vereceğim
Hatta bu ay sunumun geçen aylara göre daha iyi olmuş.
Doğru tarif ve iyi sunum ile her şey değilebiliyor
Emoji sayfasındanO emojiler nerden cıktı
Bence bu ay herkes eşitti.Zamanla değişiyor tabiki ben bilmiyorum mesela tarif seçmek biraz içgüdüsel hareket ediyorum ama hak veriyorum emek çekip az oy almak illaki motivasyonu düşürüyor.oy kullanan üyelerin tercihleri de değişiyor Nasrettin hoca misali ya tutarsa dan devam
Amin aşkom Yani,hiç şaşırmadım, aksiyonun olmadığı hayat bize uzak,ben aynısını tuz ruhu ile yapmıştım,ciğerlerim söndü geçmiş olsun aşkomAllah iyilik versin aşkom
Ben bugün yine bir aksiyon yaşadımEn son üç yıl önce buraya taşınırken Antep'te yapmıştım.
Banyoyu yıkıyoryordum. Çamaşır suyu döktüm. Sonra onu döktüğümü unutup birde üstüne kireç çözücü ohhhh missssSonra aaa korkmadı deyip yıkamaya devam ettim. Sonra iki saat öksürmekten öldüm ve karnım sanki yeni ameliyat olmuşum gibi ağrıyor
Çok şükür bugünde kendimi öldürmeden devam ediyorum. Bunun dışında iyiyim ya