- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
NedenmişHanımlar Pınar Beyaz hakkı olanlar alsınlar. 6 hakkım kalmıştı, 1 tanesini alabildim. Haber vermek istedim. Hakkınız yanmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NedenmişHanımlar Pınar Beyaz hakkı olanlar alsınlar. 6 hakkım kalmıştı, 1 tanesini alabildim. Haber vermek istedim. Hakkınız yanmasın
Valla anlamadım. 1 tane geçildi sadece diğerleri ücretliydi Bende size haber vereyim dedimNedenmiş
İyi ki Pınar Beyaz hakkım yok, iyi ki kazanmamış. Boşa gidecekti yoksaHanımlar Pınar Beyaz hakkı olanlar alsınlar. 6 hakkım kalmıştı, 1 tanesini alabildim. Haber vermek istedim. Hakkınız yanmasın
Ücretli olanı almasaydın, iade etseydin ettin mi?Valla anlamadım. 1 tane geçildi sadece diğerleri ücretliydi Bende size haber vereyim dedim
52 den 47 tanesini aldım Daha ne olsunİyi ki Pınar Beyaz hakkım yok, iyi ki kazanmamış. Boşa gidecekti yoksa
Usulca geri bıraktım. Tanesi 28 küsür olmuş. 9 küsürdü biz kazandığımız daÜcretli olanı almasaydın, iade etseydin ettin mi?
Ben on tane alabildim şimdiye kadar bir kere yine sorun çıkmıştı,bir daha gitmedim demek ki yine birşey var. Çok zam geldi gerçekten. 9 liraydı yaaaHanımlar Pınar Beyaz hakkı olanlar alsınlar. 6 hakkım kalmıştı, 1 tanesini alabildim. Haber vermek istedim. Hakkınız yanmasın
Süresi dolmuştur canım Keşke başkasına söyleyip aldırsaydın. Birileri faydalanırdıBen on tane alabildim şimdiye kadar bir kere yine sorun çıkmıştı,bir daha gitmedim demek ki yine birşey var. Çok zam geldi gerçekten. 9 liraydı yaaa
O hiç aklıma gelmedi nevosSüresi dolmuştur canım Keşke başkasına söyleyip aldırsaydın. Birileri faydalanırdı
28 TL den 5 tanesi 140 TL eder. 140 TL zarardasın52 den 47 tanesini aldım Daha ne olsun
Usulca geri bıraktım. Tanesi 28 küsür olmuş. 9 küsürdü biz kazandığımız da
Neden bulamıyorsunGeliyorum gidiyorum sıradaki kategoriyi bulamıyorum
İpucu bile yokNeden bulamıyorsun
Zalım müdüre
Kapandı bu eski yaram sana dayana dayanaaaa.
İpucu verdi askolsun, nevosa bu kadar yuklenmeyelim beybiİpucu bile yok
Öyle oldu28 TL den 5 tanesi 140 TL eder. 140 TL zarardasın