- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
İnşallah aşkomBereketli hayırlı yağışlar olsun aşkom
Kombiyi açtınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah aşkomBereketli hayırlı yağışlar olsun aşkom
Amin aşkomyok daha açmadım, erkenİnşallah aşkom
Kombiyi açtınız mı
Çok iyiymişAmin aşkomyok daha açmadım, erken
İyice sarsınlar bebeleriniÇok iyiymiş
Bizimde açılmadı ama küçük çocuğu olan komşular sızlanıyor
Şimdi ikiye katlanmışsın
Ben çiğde yiyorum haşlandığımda cikardigim o kalin kisminida yiyorum fazla kacirmamak lazm tabi gaz yapar karin ağrısı ordan vurabilirLahana sarması demişken çiğ olarak seven var mı? Benim kız sararken yemeyi seviyor, karnı ağrır diye fazla yemesine izin vermiyorum. Pişince sevmiyor ama
Afiyet olsunBen çiğde yiyorum haşlandığımda cikardigim o kalin kisminida yiyorum fazla kacirmamak lazm tabi gaz yapar karin ağrısı ordan vurabilir
Şuan battaniye altındayım, oğlum az geldi yanıma, anne sıcaklığı yetmedi galiba gitti elektrik sobasını açtıÇok iyiymiş
Bizimde açılmadı ama küçük çocuğu olan komşular sızlanıyor
Aman canım gene aynı birşey olduğu yok en düşüklerden 3 kişiyiz sağlık olsun nediyeyimŞimdi ikiye katlanmışsın
Lahana yiyorum sadce ic harcini yemiyorumAfiyet olsun
Sarma harcı çiğ veya az pişmiş olursa karın ağrısı yapar diye düşündüm, sadece lahana çok ta zarar vermez herhalde
Günaydınnn
Dün çakma nutella yapmıştım ya kıvamı o kadar yoğun olmadı,tadı güzeldi beyim beğendi,bir tane daha buldum bunu denenem lazım yoğunluğu daha iyi bunun.
Yok yasocum dünkü şipşaktı fındık yoktu,bu yeni tarifte fındık var kavrulmuş olacak oda.Fındığı kavurup mu yaptın ablam?