- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem de biz çocukken yapardı, bal-kakao-fındık ile kandırırdı biziYok yasocum dünkü şipşaktı fındık yoktu,bu yeni tarifte fındık var kavrulmuş olacak oda.
Biz anneler öyleyiz illa kandıracaz yani sırf yensn dye,benim kızda yımurta yemezdi omlet yapardım içinde ne var diye sorardı yoğurtlu börek derdim öyle yerdi.Annem de biz çocukken yapardı, bal-kakao-fındık ile kandırırdı bizi
Yok yasocum dünkü şipşaktı fındık yoktu,bu yeni tarifte fındık var kavrulmuş olacak oda.
Ben de geçen sene yapmıştım fındıklı, bana göre fena değildi ama çocuklar fazla sevmedi. Her markayı da beğenmiyor bizimkilerAnnem de biz çocukken yapardı, bal-kakao-fındık ile kandırırdı bizi
Zaten tam nutella gibi olmuyor ki,doğal olması özelliği sür ekmeğe yada kaşıkla ye gitsinBen de geçen sene yapmıştım fındıklı, bana göre fena değildi ama çocuklar fazla sevmedi. Her markayı da beğenmiyor bizimkiler
İlla katkı maddeli şeyleri sokacağız mideyeZaten tam nutella gibi olmuyor ki,doğal olması özelliği sür ekmeğe yada kaşıkla ye gitsin
Lezzeti onda çünkü:))İlla katkı maddeli şeyleri sokacağız mideye
Biraz da alışkanlık. Hazır köfteyi mesela sevmiyorlar, evde yapılan daha lezzetli geliyor. Tavuk döner, dürüm falan da aynen seviyorlar evdeLezzeti onda çünkü:))
Aynen evde yapılan köfte daha güzel tabi.Biraz da alışkanlık. Hazır köfteyi mesela sevmiyorlar, evde yapılan daha lezzetli geliyor. Tavuk döner, dürüm falan da aynen seviyorlar evde
Selam canım afiyet olsunSelam millet, nörüyonuz. Çay molası eşliğinde az bakınayım dedim
Yarasın afiyetler olsun nevoşcum ben kaçtımmmSelam canım afiyet olsun
Bende komşularla bahçede çay keyfi yapıyordum yeni geldim
Bu aralar benim de ihtiyacım var böyle arkadaş ortamına. Ne güzel Nevoş arkadaşlarla, komşularla aktivite yapıyorsunuz. Bu sene ben fazla çıkamadım bir yere, canım da istemiyor bir yerlere çıkmakSelam canım afiyet olsun
Bende komşularla bahçede çay keyfi yapıyordum yeni geldim
Kolay gelsin, çok harcama. Evde sebze falan vardı. Sadece meyve ve salata malzemesi alayım diye çıktım dün pazara. 200 küsür harcamışım yine de.Pazara gidiyorum görüşürüz hepinize iyi hafta sonları olsun canlar
Sağ ol ablacım görüşürüzYarasın afiyetler olsun nevoşcum ben kaçtımmm
Yalnız duramıyorum canımBu aralar benim de ihtiyacım var böyle arkadaş ortamına. Ne güzel Nevoş arkadaşlarla, komşularla aktivite yapıyorsunuz. Bu sene ben fazla çıkamadım bir yere, canım da istemiyor bir yerlere çıkmak
Paraya ne geliyorKolay gelsin, çok harcama. Evde sebze falan vardı. Sadece meyve ve salata malzemesi alayım diye çıktım dün pazara. 200 küsür harcamışım yine de.