• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek Tarifleri ''hangileridir?

• Ankete Katılan
    682
  • Anket Kapalı .
Annem de biz çocukken yapardı, bal-kakao-fındık ile kandırırdı bizi🫣
Biz anneler öyleyiz illa kandıracaz yani sırf yensn dye,benim kızda yımurta yemezdi omlet yapardım içinde ne var diye sorardı yoğurtlu börek derdim öyle yerdi.
Yumurta olduğunu bilse yemez çünkü,sonra çktı durumu şimdi çok severek yiyor omletide.

Ben de geçen sene yapmıştım fındıklı, bana göre fena değildi ama çocuklar fazla sevmedi. Her markayı da beğenmiyor bizimkiler 🤦🏻‍♀️
Zaten tam nutella gibi olmuyor ki,doğal olması özelliği sür ekmeğe yada kaşıkla ye gitsin :olamaz:

Bu kategoride de Harput köftesi ve çöpleme şaşırttı beni, daha fazla oy bekliyordum. Cacıklı Arap köftenin oyu güzel ama daha da fazla oy alır diyordum. Cacıklı denilince salatalık ile yapılan cacığın üstünde mi sandılar acep:skandal:

Selam canım afiyet olsun 🥰
Bende komşularla bahçede çay keyfi yapıyordum yeni geldim 😁
Bu aralar benim de ihtiyacım var böyle arkadaş ortamına. Ne güzel Nevoş arkadaşlarla, komşularla aktivite yapıyorsunuz. Bu sene ben fazla çıkamadım bir yere, canım da istemiyor bir yerlere çıkmak🤦🏻‍♀️

Pazara gidiyorum görüşürüz hepinize iyi hafta sonları olsun canlar :KK200:
Kolay gelsin, çok harcama. :KK53: Evde sebze falan vardı. Sadece meyve ve salata malzemesi alayım diye çıktım dün pazara. 200 küsür harcamışım yine de. 🤦🏻‍♀️

Son düzenleme:
Bu aralar benim de ihtiyacım var böyle arkadaş ortamına. Ne güzel Nevoş arkadaşlarla, komşularla aktivite yapıyorsunuz. Bu sene ben fazla çıkamadım bir yere, canım da istemiyor bir yerlere çıkmak🤦🏻‍♀️
Yalnız duramıyorum canım 🥰 🤩
Plan yaptık çarşambadan bahçede kahvaltı yapacağız. Salıda programım var. Hatta cumada 😁
Kursada sadece bu sebepten gidiyorum.

Back