- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Aynı benim kafadasin kuzuBelki gizli kalmis guclerim olabilir dimi ya
Bende manti yapmistim iki kere ama o kolay bence
Olmaz senin pastani gorduk hepimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı benim kafadasin kuzuBelki gizli kalmis guclerim olabilir dimi ya
Ama yapıyorsun artık şartÇünkü hiç ihtiyaç duymadım yapamam diye
Yetenek loadiinnggg canomAma yapıyorsun artık şart
İstemek lazım isteyince yapamayacağımız hiçbir şey yokYetenek loadiinnggg canom
Benide siteden atti tolinisko küsüm ben onla
Aynen canom ,cok isteyerek yaptimİstemek lazım isteyince yapamayacağımız hiçbir şey yok
Aynen neden olmasın kendine inanmalısınBelki gizli kalmis guclerim olabilir dimi ya
Dur ya o kızda daha yeni bulaştıBir defa birinci olsunNevreste nesliyi pasta yarismasindan banlayabilirmiyiz
Ben açıyorum merdane ile büyük yufkaMerdane ile büyük yufka açılmıyor ufak olanlar da, bende merdane kullanıyorum
Ben anca gozleme mantiBen açıyorum merdane ile büyük yufka
Birde açmıyorum diyorBen anca gozleme manti
Ince yufka acamam diye düşünüyorum ya, yoksa hamurisi pasta yetenegim var biraz hatta hayalim pastane acmakBirde açmıyorum diyor
Sende ne cevherler var kimbilir
İnşallah birgün gerçek olurInce yufka acamam diye düşünüyorum ya, yoksa hamurisi pasta yetenegim var biraz hatta hayalim pastane acmak
Nasıl ince oluyor peki. Mesela börek yufkasıBen açıyorum merdane ile büyük yufka
Mantıyı bile merdane ile açarım. İncecik oluyor. Bilmem canım ben oklavayı çok nadir kullanırım. El alışkanlığı diyelim. Ondan merdanem eskidi yaNasıl ince oluyor peki. Mesela börek yufkası
Maşallah maşallah. Ben oklava ile açarım. O yufka açan ablalar gibi yapmam şartMantıyı bile merdane ile açarım. İncecik oluyor. Bilmem canım ben oklavayı çok nadir kullanırım. El alışkanlığı diyelim. Ondan merdanem eskidi ya
En son bir sefer bazı tariflerde çeviririm ama çok ihtiyaç duymamMaşallah maşallah. Ben oklava ile açarım. O yufka açan ablalar gibi yapmam şart
Eskimesi normal
Aynen denemeden biemiyoruz çünkü,orjinali bile uçmuş fist olarakDenemek lazım yoksa doğru yolu bulamayız